share_log

Dahua's Serie Netwerkcamera's Behaalt CC EAL 3+ Certificaat

Dahua's Serie Netwerkcamera's Behaalt CC EAL 3+ Certificaat

大华系列网络摄像机的 Behalt CC EAL 3+ 证书
PR Newswire ·  05/20 14:08

HANGZHOU, China, 20 mei 2024 /PRNewswire/ -- Dahua Technology, een wereldwijd toonaangevende aanbieder van video-centrische AIoT-oplossingen en -diensten, kondigt met trots aan dat zijn netwerkcamera's met succes het Common Criteria (CC) EAL 3+ certificaat hebben behaald. Deze prestatie getuigt van Dahua's toewijding om veilige en betrouwbare oplossingen te leveren die voldoen aan de hoogste standaarden en best practices op het gebied van informatiebeveiliging in de branche.

中国杭州,2024年5月20日 /PRNewswire/--全球领先的以视频为中心的人工智能物联网解决方案和服务提供商大华科技宣称其网络摄像机已成功获得通用标准(CC)EAL 3+ 证书。这些优点体现了大华在安全可靠的解决方案方面的卓越表现,使他们能够在分支机构的信息安全领域达到最高标准和最佳实践。

image_1
image_1

Het Evaluation Assurance Level (EAL) 3+ certificaat, uitgegeven door de Common Criteria for Information Technology Security Evaluation (CC), vertegenwoordigt een veelgebruikte industriestandaard voor het evalueren van de beveiligingskenmerken van IT-producten en -systemen. Het is erkend door 31 landen die lid zijn van de Common Criteria Recognition Arrangement (CCRA) organisatie. De Verenigde Staten, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Japan, enz. maken hier deel van uit.

评估保证等级 (EAL) 3+ 证书由《信息技术安全评估通用标准》(CC) 颁发,是评估IT产品和系统安全标志的常用行业标准。它是共同标准认可安排(CCRA)组织成员的31个国家所熟知的。美国、德国、英国、荷兰、日本等。在这里成为其中的一部分。

Het CC EAL 3+ certificaat is de meest gezaghebbende en invloedrijke standaard voor informatiebeveiliging ter wereld. De norm verifieert de robuuste maatregelen van Dahua tegen potentiële beveiligingsrisico's in het gehele R&D-, productie- en leveringsproces. Dit betekent ook dat de mogelijkheden van Dahua op het gebied van informatiebeveiligingsbeheer aan internationaal erkende industrienormen voldoen.

CC EAL 3+ 证书是世界上最具法律效力和无效的信息安全标准。该规范验证了大华在整个研发、生产和交付过程中对抗潜在安全风险的最严格控制规则。这也意味着,大华在信息安全管理领域的可能性一直延续到国际公认的工业规范。

Het certificeringsproces omvat uitgebreide tests en evaluaties van Dahua's ontwikkelomgeving, productieomgeving, toeleveringsketen, kwetsbaarheidsbeoordeling, personeelsbeveiliging en vele andere aspecten. De beveiligingsbeoordeling wordt uitgevoerd door SGS Brightsight, een wereldwijd gerenommeerd beveiligingsbeoordelingslaboratorium in Nederland en goedgekeurd door het Nederlandse Schema voor Certificatie op het gebied van IT-Beveiliging (NSCIB).

认证过程包括对大华的开发环境、生产环境、工资单、性别评估、人员安全等方面的广泛测试和评估。该安全评估由SGS Brightsight发布,这是一家全球公认的荷兰安全评估实验室,由荷兰IT安全领域的认证架构(NSCIB)负责。

"Bij Dahua stellen we de beveiligingsbehoeften en het vertrouwen van onze klanten centraal. Met het CC EAL 3+ certificaat kunnen klanten erop vertrouwen dat ze investeren in een veilige en betrouwbare oplossing die ongeëvenaarde gemoedsrust biedt, hun bedrijfsmiddelen beschermt en voor ononderbroken activiteiten zorgt," aldus Max Xiang, IPC Product Director bij Dahua Technology.

“在大华,我们向我们的客户中心传达了安全要求和信任。凭借CC EAL 3+证书,客户可以放心,他们投资于安全可靠的解决方案,该解决方案提供了无与伦比的信任,保护了您的商业利益,为不间断的活动提供了保障,” aldus Max Xiang,IPC产品总监Max Xiang说大华科技。

Dahua volgt altijd de beste industriële praktijken en handhaaft de hoogste beveiligingsnormen in alle aspecten van de bedrijfsactiviteiten. Naast productbeveiliging en privacybescherming implementeert Dahua strenge kwaliteitscontrolemaatregelen om de veiligheid van de toeleveringsketen te versterken. Dahua zal zich blijven inzetten om de beveiligingsindustrie vooruit te helpen met innovatieve en veilige oplossingen, waarbij het de mogelijkheden voor cyberbeveiliging en gegevensbescherming verder wil verbeteren en samenwerkt met partners in de industrie om een betrouwbare AIoT-omgeving op te bouwen.

大华一直追求最佳的行业实践和手段,是企业活动各个方面的最高安全标准。随着产品安全和隐私保护的实施,大华严格执行了质量控制规则,以增强工具包的安全。大华将致力于通过创新和安全的解决方案为安全行业的发展提供帮助,因此,网络安全和数据保护的可能性将不断改进,并与业内合作伙伴共同努力,打造可靠的 AIOs 在建筑物上。

Ga voor meer diepgaande inzichten in de cyberbeveiligingspraktijken van Dahua naar

去看大华的网络安全计划中的更多深层次见解

Foto -
Logo -

照片-
徽标-

声明:本内容仅用作提供资讯及教育之目的,不构成对任何特定投资或投资策略的推荐或认可。 更多信息
    抢沙发