share_log

Hisense Sa Pripája K Brankárskym Legendám, Ikerovi Casillasovi a Manuelovi Neuerovi, Aby Predstavili Hrdinské Produkty UEFA EURO 2024 V Rámci Kampane „BEYOND GLORY"

Hisense Sa Pripája K Brankárskym Legendám, Ikerovi Casillasovi a Manuelovi Neuerovi, Aby Predstavili Hrdinské Produkty UEFA EURO 2024 V Rámci Kampane „BEYOND GLORY"

海信与守门传奇伊克尔·卡西利亚斯和曼努埃尔·诺伊尔合作,为宣传“超越荣耀”欧足联2024推出英雄产品。
PR Newswire ·  06/17 22:20

ČCHING-TAO, Čína, 18. júna 2024 /PRNewswire/ -- Hisense, popredná svetová značka domácich spotrebičov a spotrebnej elektroniky, ktorá sa umiestnila na 2. mieste v celosvetovom meradle v oblasti dodávok televízorov v období od roku 2022 do 1. štvrťroka 2024, vstupuje do centra pozornosti v novom videu s ambasádormi turnaja. Značka sa spojila so svojimi globálnymi ambasádormi, Ikerom Casillasom a Manuelom Neuerom, aby fanúšikom poskytla dokonalý zážitok zo sledovania zápasov UEFA EURO 2024.

海信是一家领先的全球家电和消费电子品牌,从2022年到2024年第一季度,海信在全球电视发货领域排名第二,并成为了新球员大使视频的焦点。品牌与其全球大使Iker Casillas和Manuel Neuer合作,为球迷提供完美的观赛体验UEFA EURO 2024。

Hisense TV remains global No.2 and 100'' TV global No.1
海信电视保持全球第二,100英寸电视全球第一。
Hisense partners with Iker Casillas and Manuel Neuer as Global Ambassador
海信与伊克尔·卡西利亚斯和曼努埃尔·诺伊尔合作作为全球大使。

Spoločnosť Hisense ako oficiálny partner UEFA EURO 2024 nedávno spustila svoju kampaň „BEYOND GLORY" (ZA SLÁVOU) a vymenovala dvoch renomovaných brankárov za ambasádorov globálnej kampane spoločnosti Hisense. Kampaň oslavuje neúnavnú snahu o dokonalosť, ktorú zdieľajú futbalisti usilujúci sa o ocenenie EURO 2024, a zároveň zdôrazňuje záväzok spoločnosti Hisense posúvať hranice v odvetví domácich spotrebičov.

作为UEFA EURO 2024的官方合作伙伴,海信最近推出了其“BEYOND GLORY”(追寻荣耀)活动,并任命两位知名的守门员为海信全球运动员大使。该活动庆祝了足球运动员对于追求卓越的不懈努力,以及海信公司致力于通过创新和可靠的技术来推动家电行业的发展。

Obaja ikonickí brankári predstavujú absolútnu spoľahlivosť pri zabezpečovaní úspechu svojich tímov, rovnako ako sa Hisense snaží vo svojom záväzku uspieť pri zlepšovaní života svojich zákazníkov pomocou inovatívnej spoľahlivej technológie.

这两位标志性的守门员都是确保他们的团队成功的绝对可靠,正如海信在专注于通过创新和可靠的技术来改善其客户生活方面的承诺一样。

Nové hviezdy videa ako ambasádori predvádzajú svoje zručnosti tak, ako sa na prehliadke prezentujú inovatívne „hrdinské" produkty Hisense EURO 2024, navrhnuté, aby ľuďom zlepšovali život. Hravo sa prepájajú s produktovou radou vrátane televízora ULED TV U7N, laserového televízora L9H, umývačiek série 7S, inteligentnej chladničky PureFlat a klimatizácie Energy Pro X. S príchodom turnaja si spotrebitelia môžu vychutnať inovatívne produkty Hisense so skvelými ponukami prostredníctvom miestnych maloobchodníkov a platforiem elektronického obchodu Amazon, Boulanger, Darty, MSD a Mediaworld atď.

作为新一代的视频明星和大使,他们展示了自己的技巧,而创新的“英雄”产品系列则旨在改善人们的生活。这些视频明星与精选产品系列无缝连接,包括ULED电视U7N、激光电视L9H、7S系列洗碗机、PureFlat智能冰箱和Energy Pro X空调。随着比赛的到来,消费者可以通过亚马逊、Boulanger、Darty、MSD、Mediaworld等本地零售商和电商平台享受海信创新产品的优质服务和特别优惠。

Kampaň predstavuje tretie po sebe idúce majstrovstvá UEFA European Championship, na ktorých sa spoločnosť Hisense podieľa ako partner podujatia, čo poskytuje významnú príležitosť naďalej spájať značku Hisense so spotrebiteľmi na celom svete. Tento rok UEFA udelila exkluzívne práva spoločnosti Hisense ako oficiálnemu poskytovateľovi obrazoviek pre videoasistenta rozhodcu (VAR) na UEFA EURO 2024. Je to prvýkrát, čo UEFA otvorila exkluzívne práva a prejavila záujem o zobrazenie VAR, čo znamená, že technológia Hisense bola testovaná a uznaná.

这次活动是海信第三次参加UEFA欧洲锦标赛,作为活动合作伙伴,为海信将品牌继续与世界各地的消费者紧密联系在一起提供了重要机会。今年,UEFA将海信公司授权为UEFA EURO 2024视频助理裁判(VAR)的官方屏幕供应商。这是UEFA首次授予独家权利,海信的技术也得到了测试和认可。

O spoločnosti Hisense

海信公司简介

Hisense je poprednou svetovou značkou domácich spotrebičov a spotrebnej elektroniky a oficiálnym partnerom UEFA EURO 2024. Podľa spoločnosti Omdia sa spoločnosť Hisense umiestnila v roku 2023 aj v 1. štvrťroku 2024 na 2. mieste v celosvetovom meradle v oblasti dodávok televízorov a na 1. mieste v segmente 100-palcových televízorov. Spoločnosť sa rýchlo rozšírila a pôsobí vo viac ako 160 krajinách a špecializuje sa na multimediálny tovar, domáce spotrebiče a inteligentné IT informácie.

海信是全球领先的家用电器和消费电子品牌,也是UEFA欧洲杯2024的官方合作伙伴。根据Omdia公司的数据,海信在2023年和2024年第一季度在全球电视供应领域排名第二,在100英寸电视市场中排名第一。该公司快速扩张,业务遍及160多个国家,并专注于多媒体产品,家用电器和智能IT信息。

Foto –
Foto –
Video –

照片 -
照片 - 来源:Zepp Health
视频 -

声明:本内容仅用作提供资讯及教育之目的,不构成对任何特定投资或投资策略的推荐或认可。 更多信息
    抢沙发