share_log

Tuya Smart Kondigt Samenwerking Met Firefly Aan Om Het Smartization-proces Op De Verlichtingsmarkt Te Versnellen

Tuya Smart Kondigt Samenwerking Met Firefly Aan Om Het Smartization-proces Op De Verlichtingsmarkt Te Versnellen

Tuya Smart宣布与Firefly合作,加速智能化进程在照明市场的推广
PR Newswire ·  06/24 18:09

NEW YORK, 25 juni 2024 /PRNewswire/ -- Tuya Smart (NYSE: TUYA, HKEX: 2391), een wereldwijde leverancier van cloudplatformdiensten, heeft tijdens de 2024 TUYA Global Developer Summit een samenwerking aangekondigd met Firefly Projects B.V. (hierna Firefly), een Europese pionier in de slimme verlichtingsindustrie. Deze samenwerking markeert een belangrijke stap in de gezamenlijke inspanningen van de bedrijven om de markt van de verlichtingsindustrie te revolutioneren met de levering van uitgebreide en geavanceerde verlichtingsoplossingen.

全球智能物联网平台供应商涂鸦智能(纽交所:TUYA,香港交易所:2391)在2024年涂鸦全球开发者峰会上宣布与欧洲智能照明行业先驱Firefly Projects BV(以下简称Firefly)达成合作关系,这标志着这两家公司为革新照明行业市场而共同努力的重要一步。双方将通过提供全面先进的照明解决方案来完善市场。

Firefly is gespecialiseerd in het leveren aan klanten van op maat gemaakte slimme LED-verlichtingsoplossingen die niet alleen de diensten van gebouweigenaren verbeteren, maar ook de installatieprocessen voor het personeel stroomlijnen, met een belangrijke verbetering in de efficiëntie. Daarnaast zet het bedrijf zich in voor het promoten van duurzame energie. Door middel van innovatieve oplossingen die de kosten van energieverbruik minimaliseren draagt het bij aan een betere toekomst voor iedereen door middel van intelligente technologie.

Firefly专注于为客户提供定制智能LED照明解决方案,不仅提高了建筑拥有者的服务水平,还简化了工作人员的安装过程,大幅提高了部署效率。此外,Firefly致力于推广可持续发展。通过创新的解决方案,最大程度地降低能源消耗成本,为所有人提供智能技术带来更美好的未来。

Met geavanceerde technologieën, meer volwassen producten, agressieve promoties van fabrikanten en een toegenomen bewustzijn van slimme verlichtingsconcepten, is de wereldwijde markt voor slimme verlichting begonnen aan een snel groeitraject. Volgens het rapport van Mordor Intelligence zal de wereldwijde slimme verlichtingsmarkt naar verwachting 19,65 miljard dollar bereiken in 2024 en 46,79 miljard dollar in 2029, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage van 18,94% tijdens de prognoseperiode.

随着先进技术、成熟产品、厂商的紧急推广和智能照明概念的不断增强,全球智能照明市场已经进入快速增长阶段。根据Mordor Intelligence的报告,预计在预测期间内2024年,全球智能照明市场将达到196.5亿美元,2029年将达到467.9亿美元,复合年增长率为18.94%。

Firefly wil profiteren van dit momentum en een groter marktaandeel veroveren als koploper bij het verkennen van de vooruitgang op het gebied van verlichting. Het bedrijf spitst zich toe op de enorme zakelijke vooruitzichten die voortkomen uit de integratie van LED-verlichting en geavanceerde technologieën. Firefly herkent Tuya's open en neutrale cloudontwikkelingsplatform, gekoppeld aan de robuuste technische bekwaamheid en ruime praktische ervaring in gebieden zoals Commercial Lighting & Office SaaS, Smart House & Real Estate SaaS. Het bedrijf ziet hierin een natuurlijke manier om de totale waarde en mogelijkheden van haar oplossingen aanzienlijk te verbeteren. Dankzij de samenwerking met Tuya kan Firefly ervoor zorgen dat gebouweigenaren, installateurs en aannemers een flexibel, schaalbaar en toekomstbestendig slim ecosysteem kunnen gebruiken.

Firefly希望借助这股势头,成为照明领域的先驱者,在LED照明和先进智能技术融合的商业前景上取得重大突破。Firefly认识到Tuya的开放、中立的云开发平台以及如商业照明和办公室SaaS、智能家居和房地产业SaaS等领域内的坚实技术能力和丰富实践经验。Firefly认为这是提高其解决方案的整体价值和可能性的天然方式。通过与Tuya的合作,Firefly可以确保楼房业主、安装人员和承包商能够使用灵活、可扩展和具有未来性的智能生态系统。

De alliantie tussen de twee partijen zal zich voornamelijk focussen op de markt van de verlichtingssector en daarbuiten. Dankzij de softwaremogelijkheden en het hardware-ecosysteem van Tuya, samen met Firefly's innovatieve kracht, heeft dit partnerschap als doel nieuwe LED-verlichtingsoplossingen te leveren die inspelen op de veranderende behoeften van klanten.

双方的联盟将主要关注照明行业市场及其外围市场。凭借Tuya的软件和硬件生态系统,再加上Firefly的创新力量,此次合作旨在为客户提供新的LED照明解决方案,以满足客户不断变化的需求。

Op hardwareniveau kan Firefly, ondersteund door Tuya's OEM-diensten, klanten efficiënt en kosteneffectief helpen bij het uitbreiden van haar kernassortiment. Deze aanpak garandeert de consistentie van de merkidentiteit van de klant, terwijl de hoge kwaliteit van de kernhardwareproducten en de stabiliteit van de integratie gewaarborgd blijven. Klanten kunnen met deze strategie effectief intelligente upgrades uitvoeren en hun aanbod verbeteren.

在硬件层面上,Firefly可通过Tuya的OEM服务,高效且具有成本效益地帮助客户扩大其核心产品线。这种方法保证了客户品牌的一致性,同时保证了核心硬件产品的高质量和集成稳定性。借助该策略,客户可以有效地进行智能升级并改进其产品线。

Op softwareniveau maakt Firefly gebruik van Tuya's SaaS-platform voor commerciële verlichting en kantoren, zodat klanten snel professionele slimme verlichtingscontrolesystemen kunnen bouwen. Klanten kunnen met eenvoudige handelingen gemakkelijk visuele controle, energiebeheer, apparatuurbewaking en intelligente verlichtingsconstructie voor hele gebieden uitvoeren. Dit verbetert niet alleen de efficiëntie van het werk, maar vermindert ook sterk het energieverbruik. Daarnaast kan Firefly, met de ondersteuning van Tuya's app-ontwikkeltools en andere diensten, op maat gemaakte, merkexclusieve apps maken. Via deze apps kan Firefly naadloos slimme apparaten integreren. Deze zijn compatibel met het platform van Tuya en maken real-time apparaatbeheer en nauwkeurige slimme bediening mogelijk. Dit levert uiteindelijk een intelligentere en handigere verlichtingsomgeving op voor klanten.

在软件层面上,Firefly利用Tuya的商业照明和办公室SaaS平台,帮助客户快速构建专业智能照明控制系统。客户可以轻松地进行可视化控制、能源管理、设备监控和整个区域的智能照明设计,在最大限度地提高工作效率的同时极大地减少能源消耗。此外,Firefly在Tuya的应用程序开发工具和其他服务的支持下,可以制作定制的、品牌专属的应用程序。通过这些应用程序,Firefly可以无缝集成智能设备。这些设备与Tuya平台兼容,可以实现实时设备管理和精确智能控制,从而为客户提供更智能更方便的照明环境。

"Het doet ons veel plezier om samen te werken met Tuya. Haar open cloudontwikkelaarsplatform en vooruitstrevende slimme technologie spelen een belangrijke rol bij het realiseren van onze visie op de ontwikkeling van duurzame gebouwen. Door deze samenwerking is het productaanbod van Firefly aanzienlijk verbeterd en hebben we een nieuwe standaard gezet voor intelligente oplossingen in Europa. In de toekomst blijven we nauw samenwerken met Tuya om productinnovatie te stimuleren en samen de lat voor intelligente verlichtings- en bouwindustrie hoger te leggen," zegt Frank Visser, CEO van Firefly.

"我们很高兴与Tuya合作。其开放的云开发平台和先进的智能技术在实现我们对可持续建筑发展的愿景方面起着重要作用。通过此次合作,Firefly的产品范围得到了明显的改善,并为欧洲的智能解决方案树立了新的标准。我们将继续与Tuya紧密合作,推动产品创新,共同在智能照明和建筑行业层面攀登更高峰。" Firefly的首席执行官Frank Visser表示。

Haiyang Sun, General Manager Commercial Lighting bij Tuya Smart: "Firefly is een cruciale partner in onze inspanningen om onze aanwezigheid in Europa en daarbuiten uit te breiden. Dankzij onze samenwerking kunnen wij ons marktbereik vergroten en onze merkinvloed versterken. We kijken met grote verwachting uit om onze samenwerking met Firefly verder te verdiepen, nieuwe innovatiemogelijkheden te verkennen en samen een betere toekomst te creëren."

涂鸦智能商业照明总经理孙海洋表示:"Firefly是我们努力扩大在欧洲及其它地区影响力的关键伙伴。我们的合作将扩大我们的市场覆盖面并加强我们的品牌影响力。我们非常期待与Firefly进一步加强合作,探索新的创新机会,共同创造更美好的未来。"

De alliantie tussen Tuya en Firefly betekent dat intelligentie steeds belangrijker wordt in sectoren zoals commerciële verlichting. Dit benadrukt het belang om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologische ontwikkelingen en concurrerend te blijven op de markt van morgen. In de toekomst zal Tuya blijven samenwerken met wereldwijde ontwikkelaars, waarbij het wegen zal inslaan op het gebied van commerciële fotografie en innovatieve oplossingen en producten zal introduceren die de ervaringen van klanten verrijken.

Tuya和Firefly之间的联盟意味着智能正在变得在商业照明等行业中愈发重要。这彰显了与未来市场的竞争中保持最新技术发展并保持竞争力的重要性。今后,Tuya将继续与全球开发者合作,探索商业摄影领域,推出创新解决方案和产品,以丰富客户体验。

声明:本内容仅用作提供资讯及教育之目的,不构成对任何特定投资或投资策略的推荐或认可。 更多信息
    抢沙发