share_log

ZTE CEO Xu Ziyang Op MWC Shanghai 2024: Ingenuity for Solid Foundation, Openness for Win-Win

ZTE CEO Xu Ziyang Op MWC Shanghai 2024: Ingenuity for Solid Foundation, Openness for Win-Win

中兴通讯CEO徐子阳在上海MWC2024大会上表示:以智造打造坚实基础,开放共赢共谋发展。
PR Newswire ·  06/28 09:14

SHANGHAI, 28 juni 2024 /PRNewswire/ -- ZTE Corporation (0763.HK / 000063.SZ), een wereldwijd toonaangevend leverancier van geïntegreerde oplossingen voor informatie- en communicatietechnologie, kondigde vandaag aan dat de CEO van het bedrijf, Xu Ziyang, keynote toespraken heeft gehouden op zowel de "AI First" sessie als de GTI Summit met als thema "5G-A×AI" op MWC Shanghai 2024. Xu deelde de praktijken en innovaties van ZTE op het gebied van slimme digitalisering te midden van de AI-golf.

2014年6月28日上海/新华社/--中兴通讯(0763.HK/000063.SZ),一家全球领先的信息与通信技术综合解决方案供应商,今天宣布公司总裁徐子阳在MWC Shanghai 2024上的“AI First”专题和以“5G-A×AI”为主题的GTI峰会上发表了主题演讲。许分享了ZTE在人工智能浪潮中智能数字化方面的实践和创新。

In zijn keynote speech tijdens de "AI First" sessie deelde Xu Ziyang inzichten onder het thema "Ingenuity for Solid Foundation, Openness for Win-Win". Hij benadrukte dat de wereld weliswaar al een AI-gestuurde industriële revolutie is binnengetreden, maar dat de ontwikkeling van generatieve AI voor uitdagingen staat die gaan van hallucinaties, veiligheid en ethiek tot rekenkracht, energieverbruik, datasets, standaardisatie en commerciële toepassingen. Om deze uitdagingen aan te gaan, stelt ZTE drie belangrijke principes voor: openheid en ontkoppeling, computer- en netwerkevolutie, en verbetering van training en interpretatie.

在“AI First”专题的主题演讲中,徐子阳在“精益求精,开放合作,共赢未来”的主题下分享了他的见解。他强调,尽管世界已经进入了一个AI驱动的工业革命,但是生成性AI的发展面临着从幻觉、安全和道德到计算能力、能源消耗、数据集、标准化和商业应用等挑战。为了应对这些挑战,中兴通讯提出了三个重要原则:开放不耦合、计算机与网络进化、培训和解释能力提高。

ZTE richt zich op de waarde voor de klant en biedt een full-stack en full-scenario slimme computeroplossing die rekenkracht, netwerken, capaciteiten, intelligentie en toepassingen omvat. Dit legt een stevige basis door middel van technische expertise en bevordert innovatie door middel van samenwerkingsverbanden, gericht op het versterken van verschillende sectoren in hun digitale transformatie.

中兴通讯专注于为客户创造价值,并提供全场景智能计算机解决方案,包括计算能力、网络、能力、智能和应用。此举通过技术专长奠定了坚实基础,并通过合作促进创新,旨在加强各个行业的数字化转型。

Tijdens de GTI-top tijdens MWC Shanghai 2024 nam Xu Ziyang deel aan de ondertekeningsceremonie van de GTI-GSMA 5G-A×AI-samenwerking en hield hij een toespraak met de titel "Computing and Network Evolution Towards an Intelligent Future". Hij gaf toelichting bij de overgang van traditionele industrialisatie naar nieuwe industrialisatie, waarbij hij inging op de belangrijkste uitdagingen, oplossingen voorstelde en praktijkvoorbeelden aanhaalde. Het kritieke pad omvat doorbraken op het gebied van digitale en intelligente kerntechnologieën, het verbeteren van de efficiëntie en capaciteit van de infrastructuur en het diepgaand integreren van industriële expertise. Dit versnelt de convergentie van digitale en fysieke omgevingen, verbetert de efficiëntie van productie en transacties en zorgt voor wendbare, veerkrachtige organisaties die voorbereid zijn op een onzekere toekomst.

在MWC上海2024的GTI峰会上,徐子阳参加了GTI-GSMA 5G-A×AI合作协议的签署仪式,并发表了名为“计算机和网络进化走向智能化未来”的演讲。他详细说明了从传统工业化到新工业化的转变,讨论了主要的挑战,提出了解决方案并引用了实践示例。这需要在数字和智能核心技术的突破方面取得进展,提高基础设施的效率和能力,以及深度整合行业专业知识。这加速了数字和物理环境的融合,提高了生产和交易的效率,并构建了具有机动性的、弹性的组织,为不确定的未来做好了准备。

Volgens Xu Ziyang pleit ZTE ervoor zich te richten op vier dimensies - digitalisering, netwerken, intelligentie en koolstofarme initiatieven - om de huidige uitdagingen aan te pakken en voortdurende innovatie en ontwikkeling te stimuleren. Het bedrijf bevordert openheid en ontkoppeling, het ontketenen van superieure rekenkracht met geavanceerde netwerken, het verbeteren van inlichtingencapaciteit en het stimuleren van bedrijfsgroei door middel van groene initiatieven, met een sterk engagement om de gezonde en duurzame ontwikkeling van de industrieketen krachtig te ondersteunen en een bloeiende digitale economie te stimuleren.

根据徐子阳的说法,中兴通讯致力于聚焦数字化、网络、智能和低碳四个维度,应对当前的挑战并推动持续创新和发展。该公司倡导开放不耦合,通过先进的网络释放优越的计算能力,提高情报能力,并通过绿色倡议促进业务增长,积极支持产业链的健康和可持续发展,推动繁荣的数字经济。

Ga voor naar de oorspronkelijke toespraak van Xu Ziyang met als titel 'Ingenuity for Solid Foundation, Openness for Win-Win':

请点击链接查看许子阳的题为“精益求精,开放合作,共赢未来”的原始演讲。

MEDIAVRAGEN:
E-mail: [email protected]

媒体咨询:
电邮:[email protected]

声明:本内容仅用作提供资讯及教育之目的,不构成对任何特定投资或投资策略的推荐或认可。 更多信息
    抢沙发