share_log

Montrose Environmental Group Publiceert Samenvatting Van Zijn Duurzaamheidsrapport 2023

Montrose Environmental Group Publiceert Samenvatting Van Zijn Duurzaamheidsrapport 2023

Montrose Environmental Group发布2023年可持续性报告摘要。
PR Newswire ·  07/02 14:22

LITTLE ROCK, Ark., 2 juli 2024 /PRNewswire/ -- Montrose Environmental Group, Inc. ("Montrose" of "het bedrijf") (NYSE: MEG), een snelgroeiend bedrijf dat wereldwijd milieuoplossingen biedt, heeft vandaag de samenvatting van zijn duurzaamheidsrapport 2023 gepubliceerd. Hierin worden de belangrijkste prestaties op het gebied van duurzaamheid belicht en innovaties met een wereldwijde impact geprezen.

美国阿肯色州小石城,2024年7月2日/美通社/--环保集团蒙特罗斯(以下简称“蒙特罗斯”或“本公司”)(NYSE:MEG)是一家全球迅速发展的环保解决方案提供商,今天公布了其2023年可持续发展报告摘要。报告突出了环境可持续性领域的主要业绩和具有全球影响力的创新。

De samenvatting van het Duurzaamheidsrapport 2023 beschrijft de duurzaamheidsaanpak van Montrose, de impact van de geboden milieuoplossingen en de eigen milieuprestaties van Montrose.

《2023年可持续发展报告》摘要介绍了蒙特罗斯的可持续发展方法,提供的环保解决方案对环境的影响以及蒙特罗斯自身的环保业绩。

"Ik ben erg trots op het werk van ons team om onze duurzaamheidsreis in 2023 voort te zetten en op de bijdragen die we hebben geleverd aan de bescherming van ons gezamenlijke milieu," zegt Vijay Manthripragada, President en Chief Executive Officer van Montrose Environmental Group. "Innovatie staat centraal in onze eigen duurzaamheidsbeleid en in de geavanceerde oplossingen die we onze klanten bieden. We hebben onze onderzoeks- en ontwikkelingsinspanningen versneld om ons beter voor te bereiden en in te spelen op de uitdagingen van vandaag, morgen en de toekomst."

蒙特罗斯环保集团的总裁兼首席执行官Vijay Manthripragada表示:“我们团队在2023年的可持续性征程中的工作成果以及对共同环保所作的贡献让我感到非常自豪。创新是我们可持续性政策和为客户提供的先进解决方案的核心。我们加快了研究和开发,以更好地应对当今、明天和未来的挑战。”

In de samenvatting worden de prestaties van het bedrijf in 2023 gepresenteerd, waaronder:

摘要介绍了本公司在2023年的表现,包括:

  • Indiening van korte termijndoelstellingen voor broeikasgasreductie voor validatie door het Science-Based Target Initiative (SBTi);
  • Oprichting van twee nieuwe medewerkersinformatiegroepen; en
  • Uitbreiding van het cyberbeveiligingsteam van het bedrijf en voltooiing van meer dan 4700 uur cyberbeveiligingstraining in de hele organisatie.
  • 提交短期减排目标以供科学基准目标倡议(SBTi)验证;
  • 成立两个新的员工信息小组;
  • 扩大公司网络安全团队,并在全公司范围内完成超过4700小时的网络安全培训。

De toepassing van innovatieve oplossingen had in 2023 de volgende betekenisvolle impact:

2023年,创新解决方案取得了以下有意义的影响:

  • 184.808 miljoen Britse thermische eenheden (MMBtu) hernieuwbaar aardgas (RNG) gegenereerd door de toepassing van onze biogastechnologie;
  • 62.320 onderzoeksdagen voor lekdetectie en -reparatie (LDAR) en 47.384 methaanemissielekken (CH4) gedetecteerd door middel van LDAR-onderzoek;
  • 20 octrooiaanvragen ingediend, 19 octrooien toegekend en 33 in behandeling;
  • meer dan 15 miljard liter water behandeld voor per- en polyfluorhoudende stoffen (PFAS), wat resulteert in 4.071 kilo PFAS die wereldwijd uit het milieu worden verwijderd; en
  • 238 miljoen liter water behandeld voor niet-PFAS-verontreinigingen.
  • 由于应用我们的生物气体技术,产生了1.84808亿英国热量单位(MMBtu)可再生天然气(RNG);
  • 通过LDAR检查,完成了62,320个泄漏检测和修复(LDAR)和47,384个甲烷泄漏(CH4)检测;
  • 申请了20项专利,已授权19项,33项正在审核中;
  • 处理了超过150亿升PFAS的水,导致全球消除了4,071千克PFAS;
  • 处理了2.38亿升非PFAS 污染物的水。

Lees Montrose's 2023 Sustainability Report Executive Summary voor meer informatie over de duurzaamheidsprestaties en innovatieve ontwikkelingen van het bedrijf.

有关公司可持续性业绩和创新发展的详细信息,请阅读蒙特罗斯2023年可持续发展报告执行摘要。

Over Montrose

关于Montrose

Montrose is een toonaangevend bedrijf actief op gebied van milieu-oplossingen dat zich toelegt op het ondersteunen van commerciêle organisaties en overheidsinstanties wanneer zij de uitdagingen van vandaag het hoofd moeten bieden en zich voorbereiden op wat morgen komen zal. Met om en bij 3.200 werknemers in meer dan 100 locaties over de hele wereld, combineert Montrose diepgaande lokale kennis met een geïntegreerde benadering van ontwerp, engineering en operaties, waardoor Montrose in staat is om effectief en efficiënt in te spelen op de unieke vereisten ven elk project. Montrose staat in voor innovatieve en praktische oplossingen, van volledige luchtmeting en laboservices tot reglementaire compliance, reactie op noodgevallen, vergunningen, engineering en problemen oplossen, aan de hand waarvan klanten hun onmiddellijke behoeften kunnen invullen en zij de strategische curve een stap vooruit blijven. Ga voor meer informatie naar .

Montrose是一家领先的环境解决方案公司,致力于在商业组织和政府机构今天面临挑战的同时,为明天做好准备。在全球100多个地点拥有大约3,200名员工的Montrose,将本地的深度认识与设计、工程和运营的综合方法相结合,从而能够有效和高效地满足各种项目的独特要求。Montrose提供创新和实用的解决方案,从完整的空气测量和实验室服务到规制合规、应急响应、许可证、工程和问题解决,帮助客户满足他们的即时需求,并保持战略曲线一步领先。欲了解更多信息,请访问 .

Toekomstgerichte verklaringen

前瞻性声明

Dit persbericht bevat toekomstgerichte uitspraken zoals bedoeld in Sectie 27A van de Securities Act van 1933, zoals gewijzigd, en Sectie 21E van de Securities Exchange Act van 1934, zoals gewijzigd. Toekomstgerichte verklaringen zijn te herkennen aan het gebruik van woorden als "van plan zijn", "verwachten", "kunnen" en andere soortgelijke uitdrukkingen die toekomstige gebeurtenissen voorspellen of aangeven of die geen verklaringen over historische zaken zijn. Toekomstgerichte verklaringen zijn gebaseerd op de huidige informatie die beschikbaar is op het moment dat de verklaringen worden gedaan en op de redelijke overtuiging of verwachtingen van het management met betrekking tot toekomstige gebeurtenissen, en zijn onderhevig aan risico's en onzekerheden, waarvan vele buiten de controle van het bedrijf vallen, die ertoe kunnen leiden dat de werkelijke prestaties of resultaten wezenlijk verschillen van de overtuiging of verwachtingen die worden uitgedrukt of gesuggereerd in de toekomstgerichte verklaringen. Bijkomende factoren of gebeurtenissen die ertoe zouden kunnen leiden dat de werkelijke resultaten afwijken, kunnen zich ook van tijd tot tijd voordoen en het is voor het bedrijf niet mogelijk om ze allemaal te voorspellen. Toekomstgerichte verklaringen gelden alleen op de datum waarop ze worden gedaan en de onderneming neemt geen verplichting op zich om toekomstgerichte verklaringen bij te werken om toekomstige gebeurtenissen, ontwikkelingen of anderszins weer te geven, tenzij dit door de toepasselijke wetgeving wordt vereist. Beleggers worden verwezen naar de documenten die het bedrijf heeft ingediend bij de Securities and Exchange Commission, waaronder het jaarverslag op Formulier 10-K voor het jaar dat eindigde op 31 december 2023, voor aanvullende informatie over de risico's en onzekerheden die ertoe kunnen leiden dat de werkelijke resultaten wezenlijk verschillen van de resultaten die worden uitgedrukt in toekomstgerichte uitspraken.

本新闻稿包含按照1933年证券法第27A条(经修改)和1934年证券交易法第21E条(经修改)的意图表述。可通过使用诸如“计划”、“预期”、“可”和其他类似表达未来事件、预测或指示未做任何历史陈述的词汇来识别未来发展状况。未来表述基于发表表述时所用的现行信息和管理层对未来事件的合理信念或预期,并受到许多超出公司控制范围的风险和不确定性的影响,这可能导致实际绩效或结果与表述或暗示的信念或预期存在实质性差异。此外,可能会不定期出现其他因素或事件,可能导致实际结果与表述中表达的结果有所不同,公司无法预测所有这些因素或事件。未来发展状况只适用于其发表之日起,且公司不承担更新未来表述以反映未来事件、发展或其他任何情况的义务,除非适用法律要求。投资者应参考公司向证券交易委员会提交的文件,包括截至2023年12月31日的10-K表格年度报告,以获取有关可能导致实际结果与未来发展状况有实质性差异之风险和不确定性的补充信息。

Contacten

联系方式

Montrose

Investeerdersrelaties:
Rodny Nacier
(949) 988-3383
[email protected]

Montrose

投资者关系:
Rodny Nacier
(949) 988-3383
[email protected]

Mediarelaties:
Sarah Kaiser
(225) 955-1702
[email protected]

媒体关系:
Sarah Kaiser凯撒文化
(225) 955-1702
[email protected]

Logo -

标志 -

声明:本内容仅用作提供资讯及教育之目的,不构成对任何特定投资或投资策略的推荐或认可。 更多信息
    抢沙发