share_log

Travis Leonard Se Stává Členem Globálního Vedení Společnosti Lockton Na Pozici Finančního Ředitele

Travis Leonard Se Stává Členem Globálního Vedení Společnosti Lockton Na Pozici Finančního Ředitele

Travis Leonard成为Lockton全球领导团队的财务总监。
PR Newswire ·  07/08 07:00

KANSAS CITY, Missouri, 8. července 2024 /PRNewswire/ -- Společnost Lockton s potěšením oznámila, že na pozici finančního ředitele (CFO) nastupuje Travis Leonard. Nahradí tak Troye Cooka, který tuto funkci zastával od roku 2020. Cook se ujme role poradce Rona Locktona, předsedy představenstva a generálního ředitele, a to v oblasti rozvoje společnosti.

Lockton公司很高兴宣布Travis Leonard将担任财务总监(CFO)一职。他将取代Troye Cook,后者自2020年以来担任该职位。Cook将担任Ron Lockton的顾问工作,Ron Lockton是董事会主席和首席执行官,负责公司发展。

Travis Leonard
特拉维斯·莱纳德

Leonard je vysoce ceněný a kvalifikovaný finanční manažer s bohatými zkušenostmi s působením na globálních trzích. Do funkce finančního ředitele společnosti Lockton nastoupí 8. července 2024, kdy v rámci úzké spolupráce s Cookem po podrobném zapracování převezme veškeré povinnosti s touto pozicí související.

Leonard是一位备受推崇的、经验丰富的金融经理,在全球市场上有丰富的经验。他将于2024年7月8日开始担任Lockton公司的财务总监,与Cook密切合作,并在详细讨论后接手所有与该岗位有关的职责。

„Je nám velkým potěšením, že se Travis stává členem týmu globálního vedení společnosti Lockton," konstatoval Ron Lockton, předseda představenstva a generální ředitel. „Disponuje bohatými zkušenostmi z oblasti financí, má celosvětový přehled a je velice motivován zajistit podporu budoucího růstu společnosti Lockton."

“我们非常高兴Travis成为Lockton公司全球领导团队的一员,”Ron Lockton表示,“他在金融领域拥有丰富的经验和全球视野,非常有动力地支持Lockton公司未来的发展。”

Leonard působil v celé řadě průmyslových segmentů a na různých globálních trzích, kde vynikal na vedoucích pozicích v oblasti financí a vedl významné transformační projekty. Zatím naposledy zastával Leonard pozici finančního ředitele společnosti Hostess Brands, a to až do jejího prodeje společnosti J.M. Smucker Co. v listopadu 2023. Předtím byl finančním ředitelem zdravotnického segmentu ve společnosti Cardinal Health a zastával různé vedoucí finanční pozice ve společnosti Kraft Foods, pro kterou po nějakou dobu pracoval také v Brazílii, a ve společnosti Cargill. Svou kariéru zahájil u společnosti Arthur Andersen jako finanční a ekonomický poradce.

Leonard曾在多个工业领域和全球市场工作,曾在金融领域担任领导职务,并领导了重要的转型项目。最近,在2023年11月将Hostess Brands公司出售给J.m. Smucker Co之前,他一直担任该公司的财务总监。此前,他曾担任健康a行业的金融总监,还在食品制造业的Kraft Foods公司担任过各种领导金融职务,在巴西工作过一段时间,以及在Cargill公司担任过金融职务。他的职业生涯始于Arthur Andersen公司,担任金融和经济顾问。

Travis vyrůstal v metropolitní oblasti Kansas City. Poté získal bakalářský titul v oboru financí na University of Illinois-Urbana-Champaign, a následně získal titul MBA na Northwestern University - Kellogg School of Management.

Travis在堪萨斯城大都会区长大。后来,在伊利诺伊大学厄巴纳-香槟分校获得金融学学士学位,随后在北西大学Kellogg管理学院获得MBA学位。

Troy Cook zůstává i nadále členem představenstva společnosti Lockton, Inc. a přechází na pozici výkonného viceprezidenta pro rozvoj společnosti, kde bude jeho přímým nadřízeným Ron Lockton, předseda představenstva a generální ředitel celé společnosti. Na této pozici Troy aktivně podpoří předání svých předchozích povinností Travisovi a pomůže s jeho zapracováním, a zároveň bude spolupracovat s vedením na globálních rozvojových příležitostech a zastávat roli poradce generálního ředitele.

Troy Cook仍将继续担任Lockton公司董事会成员,并转任公司发展执行副总裁职位,将直接向Lockton公司全球董事会主席兼首席执行官Ron Lockton汇报。在这个职位上,Troy将积极支持Travis接过他之前的职责,帮助他融入公司,并与全球发展机会的领导合作,担任首席执行官的顾问。

„Jsem Troyovi velice vděčný za jeho nasazení i vysoké vedoucí schopnosti, které na pozici finančního ředitele v období velmi důležitého růstu společnosti prokázal," uvedl Lockton. „Když Troy v roce 2020 přecházel z role nezávislého člena představenstva na pozici finančního ředitele, plánovali jsme, že se této role ujme na pět let. Pomohl společnosti Lockton dosáhnout silného a setrvalého růstu a v rámci tohoto plánovaného přechodu bude mít i nadále pozitivní vliv na společnost Lockton jako takovou i na její vedení v oblasti rozvoje."

“Troy在担任财务总监的期间展示了他的才华和领导能力,这对Lockton公司的发展非常重要,”Lockton补充道:“当Troy在2020年从独立董事转任财务总监时,我们计划让他担任该职位5年。他帮助Lockton公司实现了强劲持续的增长,在这个计划性过渡阶段,他将继续对Lockton公司及其发展工作产生积极影响。”

Společnost Lockton, Inc. s potěšením vítá Travise Leonarda v týmu a těší se na jeho přínosy pro budoucí růst a úspěchy společnosti.

Lockton公司非常欢迎Travis Leonard加入团队,期待他对公司未来的增长和成功做出贡献。

O společnosti Lockton

关于Lockton公司

Nejvýraznějším a zároveň nejpřínosnějším rysem společnosti Lockton je její nezávislost. Díky tomu, že je společnost Lockton v soukromém vlastnictví, se jejích více než 11.700 spolupracovníků, kteří působí ve více než 140 zemích, může soustředit výhradně na potřeby klientů v oblasti rizik, pojištění a pracovních sil. Její odborné znalosti a globální zkušenosti jí umožňují dokonale porozumět klientům a dosáhnout tak pozoruhodných výsledků. Další informace najdete na stránkách

Lockton公司最显著、也是最有利可图的特点是其独立性。Lockton公司是私人拥有的,拥有超过11,700名员工,在全球140多个国家开展业务,专注于为客户提供风险、保险和人力资源服务。凭借其专业知识和全球经验,Lockton公司能够完全理解客户,并取得卓越的成果。有关更多信息,请访问其网站。

Foto –
Logo –

照片 - 来源:Zepp Health
标志 -

声明:本内容仅用作提供资讯及教育之目的,不构成对任何特定投资或投资策略的推荐或认可。 更多信息
    抢沙发