share_log

Elektrický Automíchač SANY 408P Splňuje Aktualizovaná Nařízení Evropské Unie GSR

Elektrický Automíchač SANY 408P Splňuje Aktualizovaná Nařízení Evropské Unie GSR

电动混泥土搅拌机SANY 408P符合欧盟GSR的更新规定
PR Newswire ·  07/16 14:27

ŠANGHAJ, 16. července 2024 /PRNewswire/ -- Špičkový elektrický automíchač 408P, vyvinutý a vyrobený předním čínským výrobcem těžké techniky SANY Group („SANY"), nedávno splnil aktualizovaná kritéria evropského nařízení o obecné bezpečnosti vozidel (General Safety Regulation, GSR). Model 408P je vybaven pokročilým asistenčním systémem pro řidiče (ADAS) vyvinutým společností Haistar a jako vůbec první čínské elektrické stavební vozidlo získal nejnovější evropský certifikát schválení typu celého vozidla (SVTA, Whole Vehicle Type-Approval).

2024年7月16日上海/PRNewswire——三一重工(“SANY”),一家中国重型机械制造商,最先使用尖端电动搅拌车408P开发和生产,最近满足欧洲车辆通用安全条例的更新标准。408P型号配备了由哈斯塔公司研发的先进驾驶辅助系统(ADAS),是首款获得欧洲车辆整车类型批准证书(Whole Vehicle Type-Approval,SVTA)的中国电动建筑车辆。

SANY 408P Electric Mixer Truck
三一408P电动混凝土搅拌车

S touto nejnovější certifikací pro testování skutečných vozidel je nyní model 408P akreditován podle pěti nařízení GSR. Elektrický automíchač SANY tím nejen získal aktuální povolení pro vstup na trh Evropské unie, ale zároveň urychlí globální plán rozvoje společnosti a upevní její vedoucí pozici v oblasti elektrických užitkových vozidel.

通过最新的车辆测试认证,408P型号现已根据GSR的五个条例获得认证。SANY的电动搅拌车不仅获得了进入欧盟市场的实际许可证,而且加速了公司的全球发展计划,并巩固了其在电动商用车领域的领先地位。

Zkušební certifikace proběhla pod dohledem společnosti TÜV Rheinland, předního poskytovatele technických služeb. Jak ukázaly výsledky testů, elektrický automíchač SANY 408P je bezpečný, spolehlivý a splňuje předpisy a normy EU. U asistenčního systému Haistar test vyzdvihl jeho přizpůsobivost a potenciál pro rozšíření, umožňující jeho uplatnění také u dalších modelů.

测试认证在莱茵技术监督局(TÜV Rheinland)的监督下进行。根据测试结果显示,SANY的电动搅拌车408P是安全可靠的,符合欧盟法规和标准。在哈斯塔的辅助系统测试中,测试突出了其适应性和扩展潜力,这使其可以应用于其他型号。

Nařízení EU GSR bylo zavedeno v roce 2019 pro posílení ochrany cestujících ve vozidlech a zranitelných účastníků silničního provozu (např. chodců a cyklistů) s cílem snížit počet dopravních nehod a obětí na životech prostřednictvím vyšší úrovně bezpečnosti vozidel. Nejnovější aktualizace platná od července 2024 vyžaduje, aby všechna užitková vozidla registrovaná v EU byla vybavena odpovídajícími funkcemi ADAS.

欧盟GSR条例于2019年实施,旨在加强车辆乘客和道路上容易受伤的交通参与者的保护(例如行人和骑自行车的人),以减少交通事故和死亡人数。自2024年7月起的最新更新要求所有在欧盟注册的商用车辆配备符合ADAS功能的功能。

Elektrický míchač SANY 408P splnil pět požadavků GSR na funkce ADAS – informační systém pro jízdu MOIS (Moving Off Information System), informační systém pro slepý úhel BSIS (Blind Spot Information System), informační systém pro couvání REIS (Reversing Information System), inteligentní asistent pro maximální dovolenou rychlost ISA (Intelligent Speed Assist) a systém vyhodnocení bdělosti a varování před ztrátou pozornosti DDAW (Driver Drowsiness & Alertness Warning).

SANY的电动搅拌车408P符合ADAS的五个功能要求——启动提醒系统(MOIS), 边缘盲区信息系统(BSIS),倒车信息系统(REIS),智能限速辅助系统(ISA)和驾驶员疲劳检测系统(DDAW)

Rychlostní asistent ISA je navržen tak, aby v případě detekovaného překročení maximální povolené rychlosti upozornil řidiče na nutnost jejího snížení. Systém ISA vyvinutý společností SANY prošel silničními testy v délce více než 6000 kilometrů v 10 zemích EU, z toho 431 kilometrů tvořily testy v reálném provozu zahrnující městské, venkovské, dálniční a jiné oblasti. Jeho přesnost rozpoznávání v jednotlivých scénářích překračuje 90 %, přičemž celková přesnost dosahuje 96 %.

ISA速度辅助系统设计用于在检测到超速时提醒驾驶员减速。SANY开发的ISA系统在欧盟10个国家进行了超过6000公里的道路测试,其中有431公里的实际路况测试,包括城市、乡村、高速公路和其他地区。其在各种场景中的识别准确度超过90%,总准确度达到96%。

Systém DDAW pravidelně kontroluje řidičovu mimiku, pohyby očí a pohyby hlavy na bázi fyziologického snímání, aby tak mohl odvodit, zda je řidič unavený a je třeba vydat výstrahu nebo provést jiná vhodná opatření.

DDAW系统定期监测驾驶员的面部表情、眼睛和头部运动,以生理感应技术为基础,并推断驾驶员是否疲劳,从而发出警告或采取其他适当措施。

Další testovaný systém MOIS sleduje a informuje řidiče o chodcích a cyklistech v předním mrtvém úhlu vozidla, systém BSIS hlídá riziko kolize v pravém mrtvém úhlu nákladních vozidel nebo autobusů při odbočování a systém REIS pomáhá předejít kolizi při parkování pomocí videopřenosu couvání v reálném čase.

MOIS跟踪和通知驾驶员车辆前方的行人和自行车,BSIS监视右侧盲区的货车或巴士转弯时的碰撞风险,REIS通过实时倒车视频传输帮助避免碰撞。

„V budoucnu se společnost SANY zaměří na rozvoj svých mezinárodních trhů, podporu vývoje digitální inteligence a nízkouhlíkový provoz, aby tak mohla svým globálním zákazníkům poskytovat vysoce kvalitní, bezpečné a přitom ještě spolehlivější a inteligentnější výrobky," řekl prezident společnosti SANY Heavy Industry Yu Hongfu.

“未来,SANY将专注于发展其国际市场,支持数字智能技术和低碳化运营,从而向全球客户提供更高质量、更安全、更可靠和更智能的产品,”SANY重工总裁于洪福说道。

Foto -
Logo -

照片 -
Logo -

声明:本内容仅用作提供资讯及教育之目的,不构成对任何特定投资或投资策略的推荐或认可。 更多信息
    抢沙发