share_log

Case Packing Systems Komt Sneller Op De Markt Met Slimmere Machines En Het FactoryTalk Optix Platform

Case Packing Systems Komt Sneller Op De Markt Met Slimmere Machines En Het FactoryTalk Optix Platform

Case Packing Systems通过更智能的机器和FactoryTalk Optix平台更快地进入市场。
PR Newswire ·  07/18 04:25

De in Nederland gevestigde machinebouwer programmeert modulaire machines met een flexibele cloud-gebaseerde softwareoplossing die snel en eenvoudig kan worden aangepast aan elke modulecombinatie

这家位于荷兰的机器制造商利用一种灵活的基于云的软件解决方案来编程模块化机器,以便快速轻松地适应任何模块组合。

BRUSSEL, 18 juli 2024 /PRNewswire/ -- Rockwell Automation, Inc. (NYSE: ROK), 's werelds grootste bedrijf dat zich toelegt op industriële automatisering en digitale transformatie, heeft vandaag aangekondigd dat Case Packing Systems BV (CPS) als een van de eerste bedrijven in de Benelux het FactoryTalk Optix softwareplatform gaat gebruiken.

布鲁塞尔,2024年7月18日/美通社/-- 罗克韦尔自动化(Rockwell Automation,Inc.,NYSE: ROK)是世界上最大的工业自动化和数字化转型公司之一。今天宣布,Benelux地区的Case Packing Systems BV(CPS)是第一批采用FactoryTalk Optix软件平台的公司之一。

De Nederlandse specialist in casepacking gebruikt de human machine interface (HMI) en visualisatiesoftware om het ontwerpen, testen en ontwikkelen van de programmering voor zijn modulaire casepackingtechnologieën te stroomlijnen. Door gebruik te maken van een volledige hardwarearchitectuur van Rockwell Automation zal het nieuwe machineplatform een groter exportpotentieel hebben, waarbij het bedrijf zijn zinnen heeft gezet op de Noord-Amerikaanse markt.

这家荷兰的Case Packing专家使用人机界面(HMI)和可视化软件来简化其模块化Case Packing技术的编程设计、测试和开发。采用Rockwell Automation的完整硬件架构,新的机器平台将有更大的出口潜力,该公司已将目光投向北美市场。

"Ons FactoryTalk Optix-platform biedt machinebouwers en eindgebruikers meer kracht en flexibiliteit bij het ontwerpen, bouwen en testen van operationele programmering," legt Jan Van Den Bossche, Regional VP Technology & Domain Expertise bij Rockwell Automation, uit. "Het is zeer schaalbaar en cloudgebaseerd, het kan digitale transformaties stimuleren en helpt bedrijven aanzienlijke tijd, technische inspanningen en programmeerkosten te besparen, zowel voor herontwikkelingsprojecten, zoals deze, als voor compleet nieuwe gebouwen. Nauwe en naadloze integratie met onze andere automatiserings- en informatieoplossingen levert kant-en-klare mogelijkheden vanuit een zeer aanpasbare en flexibele architectuur."

罗克韦尔自动化公司的区域型科技与领域专业副总裁Jan Van Den Bossche解释道:“我们的FactoryTalk Optix平台为机器制造商和终端用户提供了更大的设计、构建和测试操作性编程的力量和灵活性。它非常可扩展和基于云,可以推动数字化转型,并帮助企业节省大量时间、技术和编程费用,无论是对于像这样的再开发项目,还是对于全新的建筑。它与我们的其他自动化和信息解决方案的紧密无缝集成提供了从高度可定制和灵活的架构中提供现成解决方案的能力。”

De geïntegreerde architectuur is ontwikkeld met hulp van Routeco Netherlands, een lid van het Rockwell Automation PartnerNetwork ecosysteem als geautoriseerde distributeur met toegevoegde waarde en geautoriseerde service provider (ASP) partner. Routeco Nederland gaf de configuratie door aan VerAutomation BV, specialist in industriële automatisering en onderdeel van VINCI Energies. Deze Rockwell gold-level systeemintegrator ontwikkelde de PLC-code met Studio 5000 Logix Designer software en de application programming interface (API) voor de besturing met behulp van het FactoryTalk Optix-platform.

这种集成架构是由Rockwell Automation PartnerNetwork生态系统的授权价值经销商和授权服务提供商(ASP)合作开发的,包括Routeco Netherlands,它向VerAutomation BV(VINCI Energies的工业自动化专家子公司)提供配置。这个Rockwell黄金级别的系统集成商使用Studio 5000 Logix Designer软件开发PLC代码,以及使用FactoryTalk Optix平台为控制开发应用程序接口(API)。

"Al onze machines zijn opgebouwd uit modules, dus elke klanttoepassing bestaat uit een andere combinatie van technologieën die hun eigen unieke HMI programmering en testen vereisen," zegt Gunter Beurs, software engineer bij CPS. "Met de FactoryTalk Optix-software kunnen we softwaremodules en add-on-instructies meerdere keren opnieuw gebruiken. Dit ons helpt om de totale doorlooptijd voor ontwikkeling te verkorten. We krijgen ook een automatiseringsoplossing die op de Noord-Amerikaanse markt algemeen geaccepteerd is."

CPS的软件工程师Gunter Beurs表示:“我们所有的机器都由模块组成,所以每个客户应用都由不同的技术组合组成,需要其自己独特的HMI编程和测试。使用FactoryTalk Optix软件,我们可以多次重复使用软件模块和添加的指令。这有助于缩短整个开发周期。我们还获得了一个在北美市场广泛接受的自动化解决方案。”。

Carlo Geers, product sales specialist bij Routeco Netherlands B.V., voegt hieraan toe: "Zodra u de HMI inschakelt, detecteert deze de modules in de programmeerbare logische controller en genereert het de HMI-toepassing; eigenlijk wordt 80% van het programma tijdens het opstarten gegenereerd. Case Packing Systems heeft de FactoryTalk Optix-software flink op de proef gesteld en naar nieuwe prestatieniveaus getild dankzij de ondersteuning van het ASEM team in Italië."

Routeco Netherlands b.V.的产品销售专员Carlo Geers补充说:“一旦您启动HMI,它就会检测可编程逻辑控制器中的模块,并生成HMI应用程序;实际上在启动过程中产生了80%的程序。由于受到意大利ASEm团队的支持,Case Packing Systems严格测试了FactoryTalk Optix软件,并将其推向了新的性能水平。”

CPS ziet niet alleen snellere ontwikkeling en snellere lanceringsmogelijkheden. De machines zijn ook slimmer, hebben meer functies en genereren aanzienlijk meer operationele gegevens vergeleken met de eerdere oplossing. Naast al deze digitaal aangestuurde verbeteringen profiteren eindgebruikers ook van een duidelijkere en intuïtievere HMI-interface.

CPS不仅可以更快地开发和推出机器,还可以更智能,具有更多功能,并与先前的解决方案相比产生更多运营数据。除了所有这些数字驱动的改进之外,最终用户还可以享受更清晰、更直观的HMI界面。

"Met de volgens ISA-88 ontwikkelde PLC-code en door gebruik te maken van FactoryTalk Optix hebben we CPS een softwareoplossing geleverd die in wezen toekomstbestendig is," aldus Gerrit Huijbers, senior project engineer, software, VerAutomation.

VerAutomation的高级项目工程师Gerrit Huijbers表示:“采用符合ISA-88标准的PLC代码和FactoryTalk Optix,我们为CPS提供了一种基本上具有未来性的软件解决方案。”。

Over Rockwell Automation
Rockwell Automation, Inc. (NYSE: ROK), is een wereldwijde leider in industriële automatisering en digitale transformatie. Wij verbinden de verbeelding van mensen met het potentieel van technologie om uit te breiden wat menselijkerwijs mogelijk is, waardoor de wereld productiever en duurzamer wordt. Met het hoofdkantoor in Milwaukee, Wisconsin, heeft Rockwell Automation ongeveer 29.000 probleemoplossers in dienst die zich inzetten voor onze klanten in meer dan 100 landen. Ga naar voor meer informatie over hoe wij The Connected Enterprise in alle industriële ondernemingen tot leven brengen.

关于罗克韦尔自动化
罗克韦尔自动化,Inc.(NYSE: ROK)是全球工业自动化和数字化转型领域的领导者。我们通过连接人类想象力和技术潜力,扩展人类能力范围,使世界更加生产力和可持续。总部位于威斯康星州的密尔沃基市,罗克韦尔自动化在100多个国家拥有约29,000名问题解决者为我们的客户服务。请访问,了解如何将The Connected Enterprise融入所有工业企业。

Over het Rockwell Automation PartnerNetwork
Rockwell Automation gelooft dat we samen beter zijn - en wij doen ons deel door het leveren van een uitgebreid, wereldwijd partnerecosysteem van marktleidende technologie, superieure ondersteuning en diensten, en een geïntegreerde en gestroomlijnde benadering van het bedrijfsleven. Slaag op internationale schaal door gebruik te maken van de breedte van ons netwerk van innovatieve technologieën en diensten die geen enkele leverancier alleen kan leveren. Voor meer informatie over hoe het PartnerNetwork helpt om de waarde van The Connected Enterprise te leveren, gaat u naar PartnerNetwork Program.

关于罗克韦尔自动化 PartnerNetwork
罗克韦尔自动化相信我们一起更出色-我们通过提供一个全面的、全球性的合作伙伴生态系统,市场领先的技术、卓越的支持和服务,以及一种综合而简化的商业方式来履行自己的角色。利用我们的创新技术和服务的宽度,可以在国际范围内取得成功,没有任何一个供应商能够提供。要了解有关PartnerNetwork如何帮助交付The Connected Enterprise价值的更多信息,请转至PartnerNetwork计划。

Logo -

标志 -

声明:本内容仅用作提供资讯及教育之目的,不构成对任何特定投资或投资策略的推荐或认可。 更多信息
    抢沙发