share_log

SANY Renewable Energy Versterkt Inzet Voor Duurzaamheid Door Toetreding Tot China ESG Alliance

SANY Renewable Energy Versterkt Inzet Voor Duurzaamheid Door Toetreding Tot China ESG Alliance

三一可再生能源通过加入中国ESG联盟,加强了可持续发展的承诺。
PR Newswire ·  15:12

SHANGHAI, 5 aug. 2024 /PRNewswire/ -- SANY Renewable Energy, een toonaangevende producent van schone energietechnologie, is in de maand juli 2024 lid geworden van de China ESG Alliance. Hiermee laat het bedrijf zijn engagement voor duurzame praktijken zien en bevestigt het opnieuw de vooruitgang van de windenergiesector. Door dit lidmaatschap zal SANY samenwerken aan het delen van beste praktijken en het bevorderen van koolstofarme innovaties, waardoor de groene transformatie van de toeleveringsketen wordt gestimuleerd.

上海,2024年8月5日 /PRNewswire/--三一可再生能源是三一可再生能源的领先生产商,于2024年7月加入中国ESG联盟。Hirmee Laat 看到了该公司为持久的实践而订婚的经历,并证明了风能行业的发展前景。通过这个 lidmaatschap,三一重工将共同分享最佳实践,以及冷冻农业创新的推动者,waardooringsketen的绿色转型即将到来。

SANY 3.X MW - 11.X MW platform wind turbine
三一 3.X MW-11.X MW 平台风力涡轮机

De China ESG Alliance, opgericht op 13 april 2023 door topbedrijven en -organisaties in Suzhou, wil deskundige inzichten en middelen integreren om oplossingen te bedenken voor klimaattechnologie met een wereldwijde impact. Onder de leden zijn industriereuzen zoals Microsoft, Lenovo en Tencent, samen met andere belangrijke spelers zoals Honor, Luxshare, LONGi Green Energy Technology, LinkedIn, Sunwoda Electronic, Danfoss, SF Express, CDP en de Shanghai Environment and Energy Exchange.

中国ESG联盟于2023年4月13日由苏州的顶级企业和组织成立,将整合专家和媒介,为具有全球影响力的气候技术提供解决方案。其中,微软、联想和腾讯等行业巨头以及其他知名参与者,如荣耀、立信、隆基绿色能源科技、LinkedIn、欣旺达电子、丹佛斯、顺丰快递、CDP和上海环境与能源交易所。

Tegen het einde van 2023 genereerden de windturbines van SANY 84,2 miljard kWh, waardoor de kooldioxide-uitstoot effectief met ongeveer 48 miljoen ton verminderde. In zijn alliantie met de China ESG Alliance is SANY klaar om de internationale samenwerking uit te breiden, met de nadruk op onderzoek en implementatie van groene, koolstofarme projecten.

到2023年底,三一重工生产了842亿千瓦时的风力涡轮机,因此二氧化碳的有效排放量大约减少了4,800万吨。在与中国ESG联盟的联盟中,三一重工准备扩大国际合作,以研究和实施绿色农业项目。

SANY Renewable Energy zet zich in voor een duurzaam milieu gedurende de hele levenscyclus van zijn producten. Het maakt gebruik van geavanceerde technologie en management om de impact op het milieu te minimaliseren en de energie-efficiëntie te verbeteren. Het bedrijf voert ook uitgebreide koolstofarme strategieën uit, waaronder koolstofinventarisaties en beoordelingen van de ecologische voetafdruk, waarbij het emissiereductiedoelen stelt en behaalt.

三一可再生能源致力于为其产品的整个生命周期创造一个持久的环境。它利用先进的技术和管理来最大限度地减少对环境的影响,并提高能效。该企业还制定了更广泛的碳排放战略,因此 koolsoftovinatisations 和生态足迹的评价,减排目标是立场和行为。

Een opmerkelijk project dat de toewijding van SANY aan duurzame praktijken onderstreept is het Shenxianling windmolenpark, waar het bedrijf ontwikkeling met ecologische bescherming en betrokkenheid van de gemeenschap integreerde. Dankzij de hoge mate van bodemsanering en vegetatieherstel heeft het project niet alleen milieudoelstellingen dichterbij gebracht, maar ook het lokale toerisme en de groei van de industrie gestimuleerd. Dit maakt Shenxianling het eerste ecologische slimme windmolenpark van China.

神仙岭风车公园是一个引人注目的项目,将三一重工的发展与社区的雇佣关系融为一体,该公司的发展融合了生态保护和社区的雇佣关系。谢谢 bodemsanering 和 vegetatieherstel 的高级搭档使该项目不仅仅是环境布景区分开来,但当地旅游业和该行业的发展也受到了控制。这使神仙岭成为中国第一个生态史莱姆风车公园。

Bovendien breidt SANY zijn duurzaamheidsinspanningen uit naar de toeleveringsketen, met 92% van zijn leveranciers die de gedragscode voor toeleveranciers onderschrijven. Het bedrijf ondersteunt deze partners met zelfbeoordelingen op het gebied van duurzaamheid en ESG-trainingsprogramma's om hun groene capaciteiten te versterken.

Bovendien扩大了三一的持续时间跨度到薪资供应链,其供应商中有92%写了toeleverancers的交易代码。该公司通过在持续合作和ESG培训计划领域进行自我评估来支持这些合作伙伴,以增强他们的绿色能力。

Onder de leidende principes van "Intelligent Manufacturing Leads the Future" en de visie om "het efficiënte gebruik van schone energie voor de mensheid te bevorderen," is SANY Renewable Energy toegewijd om de leiding te nemen in de wereldwijde verschuiving naar schone energie, en een belangrijke bijdrage te leveren aan China's doelstellingen van koolstofneutraliteit en de bredere wereldwijde overgang naar duurzame energie.

在 “智能制造引领未来” 的主导原则和 “有效利用精能为人们提供福利” 的愿景下,三一可再生能源将引领全球向更美好的能源和不利的发展方向发展借鉴中国在碳中立方面的目标,以及更广泛的全球向持久能源的过渡。

Foto -
Logo -

照片-
徽标-

声明:本内容仅用作提供资讯及教育之目的,不构成对任何特定投资或投资策略的推荐或认可。 更多信息
    抢沙发