share_log

SUNRATE Se Integruje Se Společností Outpayce Ze Skupiny Amadeus

SUNRATE Se Integruje Se Společností Outpayce Ze Skupiny Amadeus

SUNRATE与Amadeus集团旗下的Outpayce公司合并
PR Newswire ·  08/07 20:00

SINGAPUR, 8. srpna 2024 /PRNewswire/ – SUNRATE – inteligentní globální platforma pro platby a správu financí – oznámila, že uzavřela partnerství se společností Outpayce ze skupiny Amadeus, které přispěje ke zlepšení a automatizaci B2B plateb pro cestovní společnosti po celém světě, se zaměřením na region Asie a Tichomoří (APAC).

新加坡,2024年8月8日 / PRNewswire / - SUNRATE-智能全球支付和财务管理平台-宣布与Amadeus集团的Outpayce公司达成合作伙伴关系,旨在通过B2B钱包解决方案提高和自动化全球范围内共计20亿次旅行公司支付,重点关注亚太地区和太平洋地区(APAC)地区。

V rámci tohoto partnerství nyní mohou prodejci služeb na poli cestovního ruchu (tj. online cestovní agentury (OTA) a cestovní kanceláře (TMC)) vytvářet a využívat virtuální karty SUNRATE pro své obchodní platby, jako jsou platby leteckým společnostem, hotelům a jiným dodavatelům prostřednictvím řešení B2B Wallet od společnosti Outpayce. Dnešní partnerství navazuje na nový strategický vztah, který si klade za cíl nabídnout rychlý, bezpečný a automatizovaný způsob, jak platit a dostávat zaplaceno prostřednictvím řešení B2B Wallet od společnosti Outpayce s virtuální platební technologií nabízenou společností Mastercard.

在此合作伙伴关系的框架下,旅游服务的销售商(即在线旅游机构(OTA)和旅游服务公司(TMC))现在可以创建和使用SUNRATE虚拟卡执行其商业支付,例如通过Outpayce的B2B钱包解决方案向航空公司、酒店和其他供应商付款。今天的合作伙伴关系建立在旨在通过Outpayce的B2B钱包解决方案的虚拟支付技术,提供快速、安全和自动化的付款和收款方式的新战略伙伴关系之上,在其中,SUNRATE提供由Mastercard提供的虚拟付款技术。

Zúčastněné strany mohou v oblasti cestovního ruchu snadno rozšiřovat své obchodní aktivity v asijsko-pacifickém regionu, protože virtuální karty SUNRATE umožňují zúčtování výdajů kartou ve více než 15 měnách.

在旅游行业中,参与方现在可以在亚太地区轻松扩展其商业活动,因为SUNRATE虚拟卡可以在超过15种货币中使用。

Coco Heová, generální manažerka ve společnosti SUNRATE, prohlásila: „Společnost SUNRATE i nadále usiluje o setrvalou inovaci své nabídky online řešení pro oblast cestovního ruchu a nově navázané partnerství se společností Outpayce představuje další posílení naší snahy stát se komplexním B2B partnerem v oblasti cestovního ruchu."

SUNRATE公司的总经理Coco Heova表示:“SUNRATE公司将继续通过在线旅游解决方案持续创新,并与Outpayce公司建立的新合作伙伴关系将进一步加强我们成为全方位旅游B2B合作伙伴的努力。 “

Claudio Santos, vedoucí obchodního oddělení Travel Sellers, Outpayce ze skupiny Amadeus, řekl:

Travel Sellers的商务总监Claudio Santos说:“Outpayce正在努力为B2B钱包提供广泛的虚拟卡选择,以便代理商可以按照他们的策略向供应商付款。由SUNRATE提供的虚拟卡在APAC地区提供了新的有吸引力的选择,这将对我们的旅游服务销售员社区产生益处。”

„V Outpayce se snažíme poskytovat širokou škálu možností virtuálních karet v rámci řešení B2B Wallet, aby agentury mohly platit dodavatelům v souladu se svojí strategií. Karty vydané společností SUNRATE nabízejí nové atraktivní možnosti v regionu APAC, které budou přínosem pro naši komunitu prodejců cestovních služeb."

SUNRATE公司是一家全球智能支付和财务管理平台,自2016年成立以来一直是该领域领先的解决方案提供商,通过其先进平台、遍布全球的网络和强大的API接口,让企业在全球超过190个国家和地区运营和扩大业务。

Společnost SUNRATE se pyšní certifikací podle mezinárodního standardu bezpečnosti finančních dat: Standard zabezpečení dat v odvětví platebních karet (PCI DSS) Level 1.

SUNRATE公司自豪地获得了金融数据安全国际标准(PCI DSS)1级认证。

O společnosti SUNRATE

SUNRATE是一家智能全球支付和财务管理平台,为全球企业提供服务。自2016年成立以来,SUNRATE一直是该领域的领先解决方案提供商,其先进的平台、广泛的全球网络和强大的API接口允许企业在全球超过190个国家和地区运营和扩大业务。

SUNRATE je inteligentní globální platforma pro správu plateb a financí pro podniky po celém světě. Od svého založení v roce 2016 je společnost SUNRATE uznávána jako přední poskytovatel řešení v této oblasti a díky své špičkové platformě, rozsáhlé globální síti a robustním rozhraním API umožňuje společnostem provozovat a rozšiřovat služby na místní i globální úrovni ve více než 190 zemích a regionech.

SUNRATE在新加坡拥有全球商业总部,并在香港、雅加达、伦敦和上海设有分支机构。它与Citibank、Standard Chartered、Barclays、J.P. Morgan等全球知名金融机构合作,并是Mastercard和Visa的主要成员。

Společnost SUNRATE má svou celosvětovou obchodní centrálu v Singapuru a provozuje pobočky v Hongkongu, na Jakartě, v Londýně a v Šanghaji. Spolupracuje s předními světovými finančními institucemi, jako jsou Citibank, Standard Chartered, Barclays, J.P. Morgan, a je hlavním členem společností Mastercard a Visa.

更多关于SUNRATE公司的信息,请访问其网站

Další informace o společnosti SUNRATE naleznete na stránkách

Outpayce公司简介的完整信息可在其网站上找到。

O společnosti Outpayce

关于Outpayce公司

Skupina Amadeus zlepšuje zážitky z cestování pro všechny a všude, když inspiruje inovace, partnerství a odpovědnost vůči lidem, místům i planetě.

Amadeus集团为所有人和任何地方提供旅行体验的改进,通过激励创新、合作伙伴关系和对人、地方和地球的责任。

Společnost Outpayce ze skupiny Amadeus je jako plně vlastněná společnost dalším krokem v rozšiřování platebního byznysu skupiny Amadeus s novými investicemi do talentů, otevřené platformy API a licence na poskytování nových regulovaných platebních služeb.

作为Amadeus集团完全拥有的公司,Outpayce公司是扩展Amadeus集团支付业务的下一个步骤,通过对人才的新投资、开放式API平台和提供新的受管制的支付服务许可证。

Společnost Outpayce zprostředkovává bezproblémovější komplexní cestovní zážitky a zjednodušuje platby za cestování. Naše otevřená platforma, která propojuje poskytovatele fintech a bankovních služeb s celým cestovním ekosystémem, umožňuje zákazníkům a cestujícím jednoduše využívat novinky na poli plateb.

Outpayce公司提供简单的整体旅行体验并简化旅行支付。我们的开放式平台将金融科技和银行服务提供者与整个旅游生态系统连接起来,使客户和旅行者能够轻松使用支付领域的最新技术。Outpayce Xchange Payment Platform (XPP)解决了验证、接受和FX等领域的问题,并提供访问伙伴解决方案,其中包括退款和欺诈解决方案,有助于让旅客获得更加愉快的体验。

Platforma Outpayce Xchange Payment Platform (XPP) řeší problémy v oblastech, jako je ověřování, přijímání a směňování (FX), a poskytuje přístup k partnerům, kteří řeší oblasti, jako jsou zpětné platby a řešení podvodů, čímž zajišťuje cestujícím hladší celkový zážitek.

V oblasti B2B plateb společnost Outpayce organizuje platby s využitím řady virtuálních karet, měn a platebních metod s cílem optimalizovat náklady, akceptaci a agilitu všude tam, kde prodejce cestovních služeb potřebuje zaplatit dodavateli.

Outpayce公司利用多种虚拟卡、货币和支付方式来组织支付,以优化成本、扩大接受范围和提高灵活性,为旅游服务供应商支付给其供应商时提供协助。

Outpayce nabízí komplexní služby, protože pokračuje ve spolupráci se všemi týmy skupiny Amadeus a začleňuje své funkce do všech jejích aplikací. Budoucností je jednoduše zaplacené cestování.

Outpayce提供全面的服务,因为它继续与Amadeus集团的所有团队合作,并将其功能整合到其所有应用程序中。未来旅行的支付将变得更加简单。

Další informace o společnosti Outpayce najdete na adrese .

有关Outpayce公司的更多信息,请访问。

Sledujte nás na sítích: LinkedIn

请在LinkedIn上关注我们。

声明:本内容仅用作提供资讯及教育之目的,不构成对任何特定投资或投资策略的推荐或认可。 更多信息
    抢沙发