share_log

Mezinárodní Den Mládeže 2024: Společnost Shanghai Electric Zahajuje Školení Pro Nové Zaměstnance Se Zaměřením Na Kariérní Rozvoj Mladých Lidí

Mezinárodní Den Mládeže 2024: Společnost Shanghai Electric Zahajuje Školení Pro Nové Zaměstnance Se Zaměřením Na Kariérní Rozvoj Mladých Lidí

2024国际青年节:上海电气公司开始为重点培养年轻人的新员工开展职业发展培训
PR Newswire ·  08/14 12:01
  • V poslední vlně náboru nastoupilo do společnosti Shanghai Electric více než 700 absolventů, kteří spolu se společností proměňují nápady v inovace pomáhající urychlit inteligentní a ekologickou transformaci energetického průmyslu
  • 在最新一波招聘中,上海电气公司吸引了700多名毕业生加入公司,他们将与公司一起将想法变成创新,帮助加快能源行业的智能和生态转型。

ŠANGHAJ, 14. srpna 2024 /PRNewswire/ – Společnost Shanghai Electric (SEHK: 2727, SSE: 601727) nedávno zahájila komplexní školicí program, který je přizpůsoben více než 700 nově přijatým absolventům. Cílem tohoto kroku, který následuje po celostátním náboru zaměstnanců, je vychovat mladé talenty pro odvětví, jež stojí v čele přetváření energetického průmyslu. V rámci programu navštívili nově přijatí zaměstnanci průmyslové základny společnosti Shanghai Electric, kde se seznámili s firemní strukturou, inovačními procesy, digitálním pokrokem a strategiemi řízení talentů.

上海,2024年8月14日 / PRNewswire / - 上海电气公司(SEHK:2727,SSE:601727)最近启动了一个面向700多名新聘毕业生的综合培训计划。此举旨在培养年轻的人才,以推动能源产业的转型升级。在该计划中,新招聘员工参观了上海电气公司的工业基地,了解了公司结构、创新流程、数字进步和人才管理战略。

International Youth Day 2024: Shanghai Electric Launches Onboarding Training for New Recruits with Focus on Youth Career Development.
2024年国际青年节:上海电气推出重点针对青年职业发展的入职培训计划。

„Mladé talenty byly vždy hnacím motorem našeho průběžného růstu a dlouhodobé vize," prohlásil Zhu Zhaokai, ředitel společnosti Shanghai Electric Holdings Group. „Díky jejich inovativnímu duchu a novým pohledům na věc je společnost Shanghai Electric dynamická a pokrokově smýšlející. Při pohledu do budoucnosti je pro nás zásadní, abychom i nadále podporovali mladé talenty a povzbuzovali naše nové zaměstnance k tomu, aby využívali kreativitu a vykonávali inovativní práci."

“年轻的人才一直是我们持续增长和长期愿景的推动力量,”上海电气控股集团董事长朱朝凯说。 “由于他们的创新精神和新的观点,上海电气公司是富有活力和进步的。展望未来,我们继续支持年轻人才,并激励新员工发挥创造力和执行创新工作。”

Letošní nábor zaměstnanců ve společnosti Shanghai Electric podtrhuje strategické zaměření společnosti na prosazování inovací v oblasti špičkových, inteligentních a ekologických oborových a energetických zařízení.

上海电气公司的今年员工招聘突显了公司在推动行业领先、智能、生态领域和能源设施方面的创新战略意图。

Ústředním bodem je přilákání prvotřídních talentů:

招揽一流人才是中心

  • 348 nových členů má magisterský nebo doktorský titul, což odpovídá 48 % z celkového počtu přijatých;
  • 78 je absolventů předních světových univerzit, z nichž více než 90 % pochází ze vzdělávacích institucí zařazených do žebříčku QS Top 200.
  • 348名新入职员工拥有硕士或博士学位,占招聘总人数的48%;
  • 78名新员工毕业于世界前沿的大学,其中90%以上来自QS Top 200排名的教育机构。

V rámci inteligentního rozvoje se společnost Shanghai Electric zaměřila na nábor zaměstnanců v oblastech, které jsou pro její růst klíčové, a to v oblasti automatizace a digitálních technologií. Přijatí v roce 2024:

在智能化发展方面,上海电气公司专注于招聘在其发展中具有关键作用的领域的员工,包括自动化和数字技术。 2024年新员工入职:

  • 34 % absolventů se specializuje na obory, jako jsou umělá inteligence, inteligentní věda a technologie, inteligentní výrobní inženýrství a automatizace, což jsou odvětví, která jsou čím dál důležitější pro rozvoj provozu elektráren, automatizačních zařízení, jaderné energetiky a průmyslového softwaru.
  • 34%的员工专门从事人工智能、智能科学技术、智能制造工程和自动化等领域,这些都是越来越重要的电厂运营、自动化设备、核能和工业软件开发领域。

Společnost Shanghai Electric dává jasně najevo svůj závazek k ekologické udržitelnosti, když upřednostňuje kandidáty s odbornými znalostmi v oblasti ekologických odvětví.

上海电气公司显然致力于生态可持续性,并优先考虑具有环保行业专业知识的应聘者。

  • Společnost aktivně vyhledává absolventy v oblasti životního prostředí, chemického inženýrství, obnovitelných zdrojů energie a pokročilých energetických technologií, přičemž 40 % nových zaměstnanců pochází z těchto specializovaných oborů.
  • 上海电气公司积极寻找环境、化工工程、可再生能源和先进能源技术方面的毕业生,其中40%的新员工来自这些专业领域。

Digitální transformace a hodnocení šité na míru

数字转型和个性化评估

Digitální transformace představuje základ strategie společnosti Shanghai Electric, která hledá nová řešení pro inovaci energetických a průmyslových zařízení. V letošním roce byl náborový proces optimalizován pomocí přizpůsobených online hodnocení, která identifikovala jedinečný potenciál jednotlivých uchazečů. Školení pro nové zaměstnance zahrnuje inovativní metody, jako jsou skupinové diskuse bez vedoucích a komplexní případové studie, které jsou sladěné se strategickými cíli společnosti.

数字转型是上海电气公司战略的基础,旨在寻找新解决方案来改进能源和工业设备的创新。今年,招聘流程得到优化,采用定制在线评估,以确定每个申请者的独特潜力。新员工培训包括创新的方法,如没有领导的小组讨论和综合案例研究,这些都与公司的战略目标相适应。

Systém rozvoje talentů „Excellence E+"

人才发展计划“Excellence E + ”体系

Pro maximalizaci potenciálu mladých odborníků vyvinula společnost Shanghai Electric rámec pro rozvoj talentů „Excellence E+" se třemi cíli Electric+, Empower+ a Engine+, který je rozdělen do pěti fází: integrace, porozumění, budování dovedností, vylepšení a úspěch. Nově přijatí zaměstnanci se zapojí do programů rozvoje talentů na základě své kariéry a fáze růstu. Mezi klíčové programy patří intenzivní vzdělávací tábor, projekty na kultivaci mladých talentů, manažerské a technické stáže či speciální program pro rozvoj budoucích technologických lídrů.

上海电气公司为最大程度地发挥年轻专业人才的潜力而制定了人才发展计划“Excellence E +”,包括Electric +,Empower +和Engine +三个目标,分为五个阶段:整合、理解、建立技能、完善和成功。新员工将根据自己的职业生涯和成长阶段参加人才发展计划。重点项目包括密集型教育训练营、年轻人才培养项目、管理和技术实习以及未来技术领导人培养计划。

Cílené programy a praktická školení

定向计划和实践培训

Shanghai Electric Wind Power Group, dceřiná společnost Shanghai Electric, představila podrobný program zaměřený na fázi pochopení pro mladé talenty, přičemž využívá model „1+2+2+12". Komplexní přístup je zárukou toho, že si noví zaměstnanci osvojí základní postupy, technologii výrobků, montážní techniky a řízení pracoviště. Skládá se z následujících částí:

上海电气风力发电集团公司(Shanghai Electric Wind Power Group)提出了一个详细的培训计划,旨在为年轻人提供理解阶段的基本流程、产品技术、装配技术和工作场所管理的基础培训,采用“1 + 2 + 2 + 12”模式的全面方法确保新员工接受全面培训。计划包括以下内容:

  • jeden měsíc teoretické výuky,
  • dva měsíce praktických zkušeností v dílně,
  • dvouměsíční výuka na větrných elektrárnách,
  • a 12 měsíců školení na pracovišti.
  • 一个月的理论学习,
  • 两个月车间实践经验,
  • 两个月的风力发电厂学习,
  • 以及 12 个月的工作岗位培训。

Skupina Shanghai Electric Power Station Group se také zaměřuje na mladé odborníky ve fázi úspěchu, aby vychovala budoucí vedoucí pracovníky na poli obnovitelných zdrojů energie. Jelikož se svět stále rychleji posouvá směrem k udržitelné energii, poskytuje tato strategická iniciativa intenzivní vzdělávání v klíčových oblastech, jako jsou elektrochemie, materiálová věda, polovodiče a fyzika. Cílem tohoto školení je vybavit zmíněné osoby s vysokým potenciálem různorodými dovednostmi, bez kterých se neobejdou. když budou chtít vyniknout na konkurenčním trhu s obnovitelnými zdroji energie.

上海电力集团也致力于培养成功的年轻人,以培养未来可再生能源领域的领导者。由于全球正朝着可持续能源的方向迅速发展,该战略性举措提供了关键领域的深入学习,如电化学、材料科学、半导体和物理等。培训旨在为有潜力的人提供多种技能,这些技能对他们竞争可再生能源市场至关重要。

Další informace naleznete na .

更多信息请访问网站。

Video –
Logo –

视频 -
标志 -

声明:本内容仅用作提供资讯及教育之目的,不构成对任何特定投资或投资策略的推荐或认可。 更多信息
    抢沙发