share_log

QNB Grup, Pazara Yön Veren Yetenekleri Nedeniyle 2024 Yılında Gelişmekte Olan Piyasalar Için Dünyanın En İyi Bankası Seçildi

QNB Grup, Pazara Yön Veren Yetenekleri Nedeniyle 2024 Yılında Gelişmekte Olan Piyasalar Için Dünyanın En İyi Bankası Seçildi

由于其市场开发能力,QNb Grup被评为2024年发展中市场最佳银行。
PR Newswire ·  08/15 04:45

DOHA, Katar, 15 Ağustos 2024 /PRNewswire/ -- Orta Doğu ve Afrika'nın en büyük finans kuruluşu olan QNB Grup, Global Finance Magazine tarafından 2024 yılında Gelişmekte Olan Pazarlar için Dünyanın En İyi Bankası seçilerek bu pazarlardaki pazar lideri yetenekleri ve güçlü varlığı takdir edildi.

卡塔尔多哈,2024年8月15日/美通社——中东和非洲最大的金融机构QNb集团被《全球金融杂志》评为2024年新兴市场最佳银行,以表彰其在这些市场中的领先地位和强大的资产。

Bu takdir, QNB'nin, müşterilerinin birden fazla pazardaki büyümesini desteklemek için uzmanlığı ve bölgesel erişimi sayesinde Orta Doğu ve Afrika, Asya ve Avrupa'da dünyanın en hızlı büyüyen pazarları aracılığıyla küresel ağını geliştirme taahhüdünün altını çiziyor.

这项荣誉证明了QNB通过其专业知识和区域范围的支持,为了支持客户在多个市场的增长,在中东和非洲、亚洲和欧洲通过增长最快的全球市场来扩展其全球业务。

World's Best Bank for Emerging Markets in 2024
2024年新兴市场的全球最佳银行

Üç kıtada 28 ülkede önemli bir pazar lideri olan QNB Grup, müşterilerine sınıfının en iyisi hizmetleri sunmak ve kurumsal müşteriler için optimize edilmiş fonlama yaşam döngülerini kolaylaştırarak büyümelerini sağlamak için yenilikçi çözümleri ve uzmanlığıyla tanınmaktadır.

作为在28个国家拥有卓越服务和为企业客户量身定制的融资方案的领先品牌,QNb集团为其客户提供卓越的服务,以促进增长,并简化优化企业客户的筹资生命周期,其增长在中东、非洲和东南亚市场上得到承认。

QNB'nin temel toptan bankacılık işine odaklanan ve risk yönetimi yaklaşımını sürekli geliştiren stratejisi, hem yerel pazarda hem de Orta Doğu, Afrika ve Güneydoğu Asya pazarında önemli bir büyüme sağladı. QNB'nin dijital dönüşümü iş operasyonlarını optimize ederken, Orta Doğu, Afrika ve Güneydoğu Asya (MEASEA) bölgesinde pazar payı kazanmaya devam etti.

QNB专注于核心的批发银行业务,并持续提高风险管理方法,这使得其在当地市场和中东、非洲及东南亚市场上得到重要的增长。QNB的数字化转型优化了其业务运营,同时继续在中东、非洲和东南亚(MEASEA)地区增加市场份额。

QNB Grup Kurumsal ve Kurumsal Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Khalid Ahmed Al-Sada bu başarıya ilişkin olarak şunları söyledi "Gelişmekte olan ekonomilerin küresel kalkınma için önemi zaman içinde daha da artacak gibi görünüyor. QNB, MEASEA bölgesinde lider bir banka olma vizyonuna ulaşma yolunda küresel erişim ve uzmanlığıyla desteklenen bu pazarlar için istikrarlı bir şekilde lider bir banka olarak ortaya çıkmıştır.

QNb集团企业和企业银行高级副总裁Khalid Ahmed Al-Sada表示:“不断增长的新兴经济体对全球发展的重要性看来会在未来增加。通过全球化的渠道和专业知识,QNb已经成为这些市场在MEASEA区域中稳定的领先银行。

Bu takdir sadece QNB'nin pazar lideri yeteneklerini sergilemekle kalmıyor, aynı zamanda müşterilerimizin sürekli değişen bir pazarda büyüme ve ölçek elde etmelerini sağlamak için geleneksel pazarlarda bile yenilikçi ürünler sunma konusundaki kararlılığımızın altını çiziyor."

获此荣誉不仅证明了QNB作为市场领导者的能力,还证明了我们始终致力于在日益变化的市场中为客户提供增长和规模,甚至在传统市场上也提供创新产品的决心。”

Kazananlar, geçtiğimiz yılki performansa, itibar ve yönetim mükemmelliği gibi diğer kriterlere göre seçildi. Global Finance'in yayın kurulu, dünyanın dört bir yanındaki kurumsal finans yöneticileri, analistler ve bankacıların katkılarıyla seçimlerini yaptı.

获胜者根据去年的业绩、声誉和管理卓越等标准进行评选。全球金融杂志的发布委员会通过全球企业金融管理人员、分析师和银行业者的贡献进行了评选。

Her yıl düzenlenen Dünyanın En İyi Bankaları 26. yılında finansal hizmetler sektörünün en prestijli ödülleri arasında yer alıyor.

每年举行的《全球金融杂志》最佳银行评选已成为金融服务行业中最负盛名的奖项之一,已举行26届。

QNB Grup şu anda Orta Doğu ve Afrika'nın en değerli banka markası konumunda. Grup, iştirakleri ve bağlı şirketleri aracılığıyla üç kıtada 28'den fazla ülkeye yayılmakta ve kapsamlı bir gelişmiş ürün ve hizmet yelpazesi sunmaktadır. Toplam çalışan sayısı 30.000'in üzerinde olup, 900'den fazla lokasyonda faaliyet göstermekte ve 5.000 makineden oluşan bir ATM ağına sahiptir.

QNb集团目前是中东和非洲最有价值的银行品牌。通过其子公司和附属公司,集团在三个大陆的28个以上国家开展业务,并提供广泛的成熟产品和服务。总员工超过30,000人,业务遍及900多个地点,拥有5,000多台ATm。

Fotoğraf -
Logo -

照片 -
标志 -

声明:本内容仅用作提供资讯及教育之目的,不构成对任何特定投资或投资策略的推荐或认可。 更多信息
    抢沙发