share_log

Pozoruhodné Oznámenie O Výraznom Kolísaní Ceny Akcií Spoločnosti UTime

Pozoruhodné Oznámenie O Výraznom Kolísaní Ceny Akcií Spoločnosti UTime

UTime公司股价剧烈波动的重要公告
PR Newswire ·  08/30 08:56

ŠEN-ČEN, Čína, 30. augusta 2024 /PRNewswire/ --

Vážení investori, analytici a médiá:

尊敬的投资者,分析师和媒体:

Spoločnosť UTime Ltd („UTime") nedávno zažila obdobie nezvyčajnej volatility cien akcií na kapitálových trhoch. Ako zodpovedná spoločnosť chápeme obavy účastníkov trhu z takýchto situácií a sme presvedčení, že v tejto súvislosti je potrebné poskytnúť verejnosti transparentné a formalizované informácie.

UTime有限公司(“UTime”)最近经历了股票市场异常波动的时期。作为一家负责任的公司,我们理解市场参与者对于这些情况的担忧,并坚信在这方面需要提供公众透明和形式化的信息。

Predstavenstvo a manažment spoločnosti sú predovšetkým veľmi znepokojení nedávnou neobvyklou volatilitou ceny akcií. Úzko spolupracujeme s príslušnými orgánmi, aby sme zabezpečili, že všetky zverejnené informácie sú v súlade s regulačnými požiadavkami a chránia záujmy investorov. V súčasnosti spoločnosť funguje normálne a nedošlo k žiadnej udalosti, ktorá by ovplyvnila základné údaje spoločnosti. A nedávno sme oznámili, že sme oficiálne vstúpili do medicínskeho priemyslu, nadviazali spoluprácu s renomovaným medicínskym expertom Dr. Ehud Baron a autoritatívnymi skúšobnými organizáciami a plánujeme získať laboratórium zamerané na vývoj vakcíny proti opičím kiahňam.

董事会和公司管理层特别担心最近股价异常波动。我们与相关机构密切合作,以确保所有公开信息符合监管要求并保护投资者利益。目前公司正常运营,并没有影响公司基本数据的任何事件。我们最近宣布已正式进入医疗行业,并与知名医疗专家Ehud Baron和权威实验室组织合作,计划建立一个致力于研发天花疫苗的实验室。

Po druhé, na trhu sme zaznamenali rôzne špekulácie a fámy o spoločnosti a chceli by sme slávnostne vyhlásiť, že pokiaľ nie sú zverejnené oficiálnou cestou, neverte nepotvrdeným správam. Spoločnosť sa bude aj naďalej usilovať o vytváranie hodnoty pre akcionárov a udržanie stabilného obchodného rastu.

其次,在市场上我们看到了各种关于公司的猜测和谣言,我们郑重声明,除非是通过官方渠道公布的消息,不要相信未经证实的消息。公司将继续努力为股东创造价值并保持稳定的业务增长。

V reakcii na toto kolísanie cien akcií spoločnosť iniciovala proces interného vyšetrovania s cieľom zistiť, či nedošlo k úniku nezverejnených informácií alebo iných faktorov, ktoré by mohli ovplyvniť cenu akcií, a v prípade potreby môže zapojiť právnikov, aby iniciovali proces vyšetrovania predaja nakrátko. Zároveň posilníme komunikáciu s investormi s cieľom zabezpečiť spravodlivosť a transparentnosť trhu.

针对股价波动,公司已启动内部调查程序,以确定是否存在未公开信息泄漏或其他可能影响股票价格的因素,并在需要时可以引入律师发起空头交易的调查程序。同时,我们将加强与投资者的沟通,确保市场的公正和透明。

Na záver spoločnosť vyzýva všetkých investorov, aby zostali racionálni a nepodliehali krátkodobým náladám na trhu. Sľubujeme, že keď sa objaví nejaký nový pokrok alebo informácie, ktoré treba oznámiť, budeme vás o tom informovať v prvom momente prostredníctvom oficiálnych kanálov.

最后,公司呼吁所有投资者保持理性,不受市场的短期情绪影响。我们承诺,一旦出现需要宣布的任何新进展或信息,我们将通过官方渠道第一时间向您通报。

Ďakujeme vám za porozumenie a podporu. Spoločnosť bude situáciu naďalej monitorovať a podľa potreby poskytovať aktuálne informácie. Sledujte prosím naše oficiálne oznámenie.

感谢您的理解和支持。公司会继续监控情况并根据需要提供最新信息。请关注我们的官方公告。

O spoločnosti UTime Limited

关于UTime有限公司

Spoločnosť UTime Limited., založená v roku 2008, poskytuje cenovo výhodné mobilné zariadenia spotrebiteľom na celom svete a pomáha jednotlivcom s nízkymi príjmami z etablovaných trhov vrátane Spojených štátov a rozvíjajúcich sa trhov, ako je India a ďalších krajín v Južnej Ázii a Afrike , aby mali lepší prístup k aktualizovaným mobilným technológiám. Spoločnosť UTime sa od roku 2024 zaviazala transformovať zdravie a zdravý životný štýl prostredníctvom inovatívnych nositeľných technológií v zdravotníctve. Vďaka špičkovému výskumu a strategickým partnerstvám sa UTime zameriava na poskytovanie efektívnych riešení na prevenciu chorôb a starostlivosť o zdravie v globálnom meradle. Viac informácií nájdete na webovom sídle spoločnosti na adrese .

UTime有限公司成立于2008年,为全球消费者提供价格实惠的移动设备,并帮助低收入人群在包括美国和印度在内的成熟市场和新兴市场获得更新的移动技术。UTime公司承诺从2024年开始通过创新的可穿戴技术改善健康和健康生活方式。凭借领先的研究和战略合作伙伴关系,UTime专注于在全球范围内提供有效的疾病预防和健康护理解决方案。请访问公司网站获取更多信息。

Výhľadové vyhlásenia

前瞻性声明

Vyhlásenia v tejto tlačovej správe o budúcich očakávaniach, plánoch a vyhliadkach, ako aj akékoľvek iné vyhlásenia týkajúce sa záležitostí, ktoré nie sú historickými faktami, môžu predstavovať „výhľadové vyhlásenia" v zmysle článku 21E Zákona o burze cenných papierov z roku 1934 v znení neskorších predpisov a amerického Zákona o súkromných sporoch týkajúcich sa cenných papierov z roku 1995. Slová ako „predvídať", „veriť", „pokračovať", „môcť", „odhadovať", „očakávať", „zamýšľať", „plánovať", „potenciálne", „predvídať", „projektovať", „mal by", „cieľ", „bude", „by" a podobné výrazy sú určené na identifikáciu výhľadových vyhlásení, hoci všetky výhľadové vyhlásenia nemusia obsahovať tieto identifikujúce slová. Skutočné výsledky sa môžu podstatne líšiť od výsledkov uvedených v takýchto výhľadových vyhláseniach v dôsledku rôznych dôležitých faktorov uvedených v časti „Rizikové faktory" vo výročnej správe spoločnosti na formulári 20-F predloženej Komisii pre cenné papiere a burzy USA 30. júla 2024. Akékoľvek výhľadové vyhlásenia uvedené v tejto tlačovej správe platia iba k dátumu tohto vydania a spoločnosť sa výslovne zrieka akejkoľvek povinnosti aktualizovať niektoré z výhľadových vyhlásení, či už v dôsledku nových informácií, budúcich udalostí alebo inak.

本新闻稿中关于未来预期、计划和前景的陈述,以及涉及未来事项的任何其他陈述,均可能构成根据1934年证券交易法修订文本和1995年美国私人证券诉讼法适用的“前瞻性陈述”。诸如“预测”、“相信”、“继续”、“可能”、“估计”、“期望”、“考虑”、“计划”、“潜在”、“预测”、“计划”、“应该”、“目标”、“将要”、“将”等类似表述被用来识别前瞻性陈述,尽管并非所有前瞻性陈述都必须包含这些识别性词汇。实际结果可能会因本新闻稿中所述前瞻性陈述部分“风险因素”中所列举的关键因素而大大不同,该陈述已在UTime的2024年20-F表中向美国证券交易委员会提交并于2024年7月30日生效。本新闻稿中的任何前瞻性陈述仅适用于此发布日期,公司明确放弃更新任何前瞻性陈述的义务,无论是因为新信息、将来事件还是其他原因。

Ak máte záujem o viac informácií, obráťte sa na:
Eaky Tan
[email protected]

如果您需要获取更多信息,请联系:
Eaky Tan
[email protected]

声明:本内容仅用作提供资讯及教育之目的,不构成对任何特定投资或投资策略的推荐或认可。 更多信息
    抢沙发