share_log

Jedny Hodinky, Nekonečné Variácie: HUAWEI WATCH GT 5 Series, Náramkové Hodinky S Prispôsobiteľnými Ciferníkmi Pre Každý Okamih

Jedny Hodinky, Nekonečné Variácie: HUAWEI WATCH GT 5 Series, Náramkové Hodinky S Prispôsobiteľnými Ciferníkmi Pre Každý Okamih

一只手表,无尽变化:华为WATCH GT 5系列,可定制表盘的手表,适合每个时刻
PR Newswire ·  09/26 00:38

MADRID, 26. septembra 2024 /PRNewswire/ -- Spoločnosť Huawei predstavila HUAWEI WATCH GT 5 Series na prezentácii inovatívnych produktov HUAWEI 19. septembra v Barcelone. Stelesňuje ducha vysokého výkonu a štýlového dizajnu Gran Turismo a dosahuje dokonalú rovnováhu medzi moderným dizajnom a inovatívnou technológiou.

华为公司于9月19日在巴塞罗那举办的创新产品发布会上推出了HUAWEI WATCH GT 5 Series,体现了格兰杰图里斯莫的高性能和时尚设计精神,实现了现代设计与创新技术的完美平衡。

Themes. Watch faces for HUAWEI WATCH GT5 Series
主题。HUAWEI WATCH GT5系列的表盘。

Najnovší systém HUAWEI TruSense, dostupný v edícii Pro a Standard, poskytuje presné, rýchle a komplexné sledovanie zdravia a kondície. Vďaka pôsobivej výdrži batérie prináša sledovanie športových aktivít na profesionálnej úrovni. Golfisti majú prístup k viac ako 15 000 globálnym 3D mapám golfových ihrísk, zatiaľ čo potápači si užívajú certifikovaný režim Free Diving do hĺbky 40 metrov.

最新的HUAWEI TruSense系统在Pro和Standard版本中可用,提供精确、快速和全面的健康和运动追踪。由于令人印象深刻的电池续航能力,专业级别的运动追踪达到了顶尖水平。高尔夫球手可以访问超过15,000个全球3D高尔夫球场地图,而潜水员则可享受达到40米深度的认证自由潜水模式。

Prispôsobte si čas pomocou inovatívnych ciferníkov pre každý životný štýl[1]

按照不同的生活方式自定义时间,借助创新的表盘[1]。

HUAWEI WATCH GT 5 predstavuje 11 nových ciferníkov, zatiaľ čo Pro ich ponúka 13, s prispôsobiteľnými miniaplikáciami na úpravu podľa rôznych životných štýlov, v rámci 3 rôznych konceptov, klasických náramkových hodiniek, kreatívnej interaktivity a špičkových funkcií. Vizuálne estetický ciferník Blooming Brilliant prináša animovaný kvet, ktorý kvitne pri každodennej činnosti používateľa.

HUAWEI WATCH GT 5推出了11款新表盘,而Pro版本则提供了13款,带有可定制的迷你应用程序,可根据不同的生活方式进行调整,分为3个不同的概念,经典的手表风格,创意互动和尖端功能。视觉美感的Blooming Brilliant表盘带来了动态盛开的花朵,这些花朵会在用户日常活动时绽放。

Nadčasový Land of Luxury je vhodný na formálne príležitosti s kruhovým kalendárom v tradičnom analógovom prostredí, zatiaľ čo Time Code zobrazuje čas a dátum v čistom rozložení. Výnimočný Dream Star kombinuje fitness metriky s nebeskou tematikou a hodí sa na bežné aj poloformálne príležitosti. Ciferník World Symphony II, ideálny pre skúsených cestovateľov, obsahuje názvy miest a im zodpovedajúce časové pásma zobrazené po obvode hodiniek.

永恒的奢华之地适合正式场合,传统的模拟环境中有圆形日历,而Time Code显示了干净简洁的时间和日期布局。独特的Dream Star将健身数据与天空主题相结合,适合日常和半正式场合。World Symphony II表盘,专为有经验的旅行者设计,显示了城市名称和相应的时区,显示在手表外环。

Trhovisko HUAWEI Watch Face Marketplace ponúka viac ako 50 000 ciferníkov na stiahnutie[2] prostredníctvom aplikácie HUAWEI Health, vrátane ciferníkov obľúbených medzi používateľmi, ako sú Cloud White Eagle, Pansy Glows, Gentleman Machinery či Silver Blue. Obľúbený luxusný zlatý Cloud White Eagle obsahuje hodinovú a minútovú ručičku vo forme 3D orlých krídel, pričom zvýrazňuje metriky počasia a zdravia. Pansy Glows, obľúbený vďaka svojim prispôsobiteľným animovaným svietiacim kvetom, zobrazuje sledovanie aktivity a kalendár. Gentleman Machinery, ideálny pre aktívnych ľudí, sleduje tréningy, upozornenia a zároveň ponúka základné skratky. Svieži ciferník Silver Blue Wheel zobrazuje počasie, kalendár a srdcový tep.

HUAWEI Watch Face Marketplace市场提供超过50,000款表盘可通过HUAWEI Health应用下载[2],包括用户喜爱的表盘,如Cloud White Eagle、Pansy Glows、Gentleman Machinery和Silver Blue。备受喜爱的奢华金色Cloud White Eagle表盘包括3D鹰翅指针,突出显示天气和健康指标。备受喜爱的Pansy Glows表盘具有可定制的动态发光花朵,显示活动追踪和日历。适合活跃人士的Gentleman Machinery表盘可跟踪训练、提醒并提供基本快捷方式。清新的Silver Blue Wheel表盘显示天气、日历和心率。

Užívajte si bezproblémové používateľské rozhranie s HUAWEI WATCH GT 5 Series

通过HUAWEI WATCH GT 5系列享受无缝用户界面

HUAWEI WATCH GT 5 Series sa môže pochváliť vylepšeným používateľským rozhraním s plynulými prechodmi medzi obrazovkami a tematickým farebne odlíšeným pozadím. Prispôsobte si ciferníky pomocou praktických miniaplikácií, ako sú Kalendár a Počasie[3]. Väčšie písmo a živé vizuálne prvky zjednodušujú čítanie nových notifikácií a kruhov aktivity.

HUAWEI WATCH GT 5系列可以展示改进的用户界面,屏幕之间流畅地切换并具有主题色彩区分的背景。您可以通过实用的小应用程序(如日历和天气[3])自定义表盘。更大的字体和生动的视觉元素使阅读新通知和活动环的数据变得更加简单。

S HUAWEI AppGallery si môžete sťahovať rôzne aplikácie na zlepšenie každodenného života. Vďaka kompatibilite so smartfónmi iOS, Android a EMUI môže nespočetné množstvo používateľov sledovať svoje zdravie pomocou pokročilej technológie a využívať ďalšie jedinečné funkcie HUAWEI WATCH GT 5 Series.

使用HUAWEI AppGallery可下载各种应用程序,以改善日常生活。由于与iOS、Android和EMUI智能手机兼容,无数用户可以通过先进技术追踪健康状况并利用HUAWEI WATCH GT 5系列的其他独特功能。

Vďaka prispôsobiteľným stiahnuteľným ciferníkom a užívateľsky prívetivému rozhraniu sa rad HUAWEI WATCH GT 5 hodí pre každý životný štýl.

由于可自定义下载的表盘和用户友好界面,HUAWEI WATCH GT 5系列非常适合各种生活方式。

HUAWEI WATCH GT 5 Series sú k dispozícii vo vašich najbližších predajniach v cene od (249 EUR) za štandardný model a (379 EUR) za model Pro. Ďalšie informácie nájdete na stránke .

HUAWEI WATCH GT 5系列可在您附近的商店以249欧元的标准型号和379欧元的Pro型号的价格购买。更多信息请访问网站。

O AppGallery

关于AppGallery

Ako jedna z 3 najlepších platforiem na distribúciu aplikácií na globálnej úrovni ponúka AppGallery širokú škálu globálnych aj lokálnych aplikácií v rôznych kategóriách vrátane navigácie a dopravy, správ, sociálnych médií, financií, zábavy a ďalších. AppGallery je k dispozícii vo viac ako 170 krajinách a regiónoch s viac ako 580 miliónmi globálnych aktívnych používateľov mesačne a 6 miliónmi registrovaných vývojárov.

作为全球三大应用分发平台之一,AppGallery提供广泛的全球和本地应用,涵盖导航、交通、新闻、社交媒体、金融、娱乐等各种类别。AppGallery在全球170多个国家和地区可用,拥有每月超过5.8亿活跃用户和600万注册开发者。

AppGallery môžete navštíviť na: .

您可以访问AppGallery网站。

1. Dostupnosť ciferníka závisí od modelu hodiniek.
2. Ďalšie ciferníky vrátane spoplatnených sú k dispozícii na stiahnutie z obchodu Watch Face Store. Pozrite si zoznamy v obchode Watch Face Store.
3. Prispôsobenie miniaplikácií je k dispozícii iba pre vybrané ciferníky. Ďalšie podrobnosti nájdete v aplikácii HUAWEI Health.

1. 表盘的可用性取决于手表的型号。
2. 包括付费的其他表盘都可以从Watch Face Store商店下载。请在Watch Face Store商店中查看列表。
3. 小程序的自定义仅适用于特定表盘。更多详细信息,请查看HUAWEI Health应用。

Foto:

照片:

WANT YOUR COMPANY'S NEWS FEATURED ON PRNEWSWIRE.COM?

想要您公司的新闻在PRNEWSWIRE.COM上特色呈现吗?

440k+
440k+

Newsrooms &
新闻发布室&

Influencers
影响力
9k+
9k+

Digital Media
数字媒体

Outlets
卖场
270k+
270k+

Journalists
新闻记者

Opted In
已选择加入
GET STARTED
开始使用
声明:本内容仅用作提供资讯及教育之目的,不构成对任何特定投资或投资策略的推荐或认可。 更多信息
    抢沙发