share_log

Čínský Jaderný Gigant Uvádí Na Trh Svou První Značku Technologických Služeb

Čínský Jaderný Gigant Uvádí Na Trh Svou První Značku Technologických Služeb

中国核能巨头推出其首个技术服务品牌
PR Newswire ·  09/28 22:12

PEKING, 29. září 2024 /PRNewswire/ -- Společnost China National Nuclear Power (CNNP) ve středu představila svou první značku technických služeb „I-Nuclear", jejímž cílem je poskytovat ještě lepší všestrannou a víceúrovňovou technickou podporu pro bezpečný a efektivní provoz jaderných elektráren.

北京,2024年9月29日/PRNewswire/ -- 中国核电(CNNP)公司于周三推出了其首个技术服务品牌“数值媒体”,旨在为核电站的安全高效运行提供更全面和多层次的技术支持。

Jako produkt značky CNNP, která neustále zkoumá a zlepšuje klíčové možnosti svých služeb v oblasti jaderné energetiky a uspokojuje rozmanité potřeby budoucího trhu s jadernou energií, je projekt „I-Nuclear" založený na osmi jejích technických službách uvedených na trh v roce 2017.

作为CNNP品牌的产品,“I-Nuclear”项目基于其2017年推出的8项技术服务,CNNP不断探索和提升其核能服务的关键能力,以满足未来核能市场的多样化需求。

Značka „I-Nuclear", která je předním poskytovatelem komplexních služeb v oblasti jaderné energetiky, pokrývá osm klíčových aspektů projektů v oblasti jaderné energetiky: Podle CNNP je to příprava výroby (i-Prepare), uvádění jaderných zařízení do provozu (i-Commission), provozní podpora (i-Support), generální opravy (i-Outage), specializovaná údržba (i-Maintain), odborná příprava (i-Train), technická podpora (i-Tech) a jaderná informatizace (i-Informatization).

作为领先的核能综合服务提供商,“数值媒体”品牌涵盖了核能项目的八个关键领域:据CNNP称,这包括i-Prepare(生产准备)、i-Commission(核设备投入运营)、i-Support(运营支持)、i-Outage(总体检修)、i-Maintain(专业维护)、i-Train(专业培训)、i-Tech(技术支持)和i-Informatization(核能信息化)。

„Osm výše uvedených produktů tvoří novou značku CNNP „I-Nuclear". Představují završení mnohaletých zkušeností společnosti CNNP s provozem 260 reaktorů, slouží jako významný symbol rozvoje nových výrobních sil a dokazují úspěšnost čínské kultury jaderné bezpečnosti," uvedl předseda CNNP Lu Tiezhong ve videoprojevu, který přednesl na středečním slavnostním uvedení značky do provozu.

“上述八款产品构成了CNNP的新品牌‘数值媒体’。这些产品代表了CNNP多年在260个核反应堆运营方面的经验总结,是中国核电文化安全发展的重要标志。”CNNP董事长陆铁忠在周三品牌启动仪式上的视频发言中表示。

„Doufáme, že tato platforma usnadní sdílení zkušeností v oblasti jaderné energetiky, zvýší její bezpečnostní a provozní standardy a přinese další výjimečné provozní úspěchy v oboru jaderné energetiky," uvedl Lu.

“我们希望这个平台将促进核能领域经验共享,提高核能安全和运营标准,并在核能领域取得更多卓越运营成就。”陆表示。

„Jako průkopník, hlavní síla a lídr čínské jaderné energetiky se společnost CNNP zavázala podporovat bezpečný a inovativní rozvoj jaderné energetiky a neustále zkoumat a zlepšovat své klíčové schopnosti v oblasti technologie jaderné energetiky," poznamenal.

“作为中国核电的开创者、主力和领导者,我们将致力于支持核能的安全和创新发展,不断探索和提升核技术关键能力。”

Středeční slavnostní zahájení se konalo v Šanghaji společně s kulturním festivalem CNNP, kde také zazněla zpráva o zřízení nového studia kulturní kreativity a budování značky společnosti CNNP.

中华全国核电特色板块文化节在上海举行,同时宣布了设立新的文化创意工作室和建设CNNP公司品牌的消息。

„Klíčovými slovy pro budoucí technologický a průmyslový rozvoj jsou moudrost, ekologie, zdraví a bezpečnost. To vše se výrazně projevuje v činnosti společnosti CNNP," uvedla Fang Xin, bývalá zástupkyně tajemníka vedoucí skupiny Čínské akademie věd (CAS), která se slavnostního ceremoniálu zúčastnila jako host.

未来技术和工业发展的关键词是智慧、生态、健康和安全。这一切在中华全国核电公司的活动中得到了明显体现,中国科学院团委原书记代表,出席庆典作为嘉宾的方鑫表示。

Fang ocenila založení značky „I-Nuclear" jako nový milník ve vývoji společnosti CNNP. „Čínský jaderný průmysl byl jako národní strategická vědecká síla vždy v čele technologických inovací," prohlásila na slavnostním ceremoniálu. „Věříme, že díky tvrdé práci a obětavosti všech, kteří se podílejí na jaderné energetice, bude budoucnost čínské jaderné energetiky ještě zářivější."

方女士称赞创立"I-核能"品牌是中国核电发展中的一个新里程碑。"中国核能产业一直是国家战略科学力量领军技术创新," 她在庆典上说。"我们相信,在所有参与核能事业的人们的努力和贡献下,中国核能的未来将更加光明。"

WANT YOUR COMPANY'S NEWS FEATURED ON PRNEWSWIRE.COM?

想要您公司的新闻在PRNEWSWIRE.COM上特色呈现吗?

440k+
440k+

Newsrooms &
新闻发布室&

Influencers
影响力
9k+
9k+

Digital Media
数字媒体

Outlets
卖场
270k+
270k+

Journalists
新闻记者

Opted In
已选择加入
GET STARTED
开始使用
声明:本内容仅用作提供资讯及教育之目的,不构成对任何特定投资或投资策略的推荐或认可。 更多信息
    抢沙发