share_log

LANDO NORRIS CESTUJE PO FRANCOUZSKÉ RIVIÉŘE S NOVOU KOLEKCÍ TURIN A LEGENDÁRNÍ ALPHA X OD ZNAČKY TUMI

LANDO NORRIS CESTUJE PO FRANCOUZSKÉ RIVIÉŘE S NOVOU KOLEKCÍ TURIN A LEGENDÁRNÍ ALPHA X OD ZNAČKY TUMI

兰多·诺里斯乘新一波TUMI品牌的Turin和传奇Alpha X在法国里维埃拉行旅。
PR Newswire ·  10/02 09:00

Nejnovější kampaň značky nabízí pohled do života jezdce Formule 1 McLaren, který zve diváky na cesty se svými oblíbenými modely TUMI.

最新的品牌广告系列为观众呈现了麦拿是F1迈凯伦车手的生活, 邀请他们一同走上旅途,展示他最喜欢的 TUMI 产品款式。

NEW YORK, 2. října 2024 /PRNewswire/ -- Mezinárodní značka pro cestování a životní styl TUMI dnes představuje zbrusu novou prémiovou kolekci pro muže s názvem Turin. Pro debut této nejnovější luxusní řady oslovila společnost TUMI oblíbeného pilota Formule 1 ze stáje McLaren a dlouholetého globálního ambasadora značky TUMI Landa Norrise, který se objevuje v působivé kampani nejen s kolekcí Turin, ale i legendárními řadami Alpha X, 19 Degree Titanium a TUMI | McLaren. Kampaň vyzdvihuje Landovu neskrývanou hravost, se kterou dokonale balancuje svět dynamického sportu s ležérním luxusem za stálého doprovodu značky TUMI.

纽约,2024年2月2日 / PRNewswire/ -- 这个国际旅行和生活方式品牌 TUMI 今日推出了一款名为 Turin 的全新高级系列男士产品。为了此全新豪华系列的首次亮相,TUMI公司请到了来自迈凯伦车队的F1车手和TUMI品牌长期全球大使 兰达·诺里斯的形象不仅出现在 Turin 系列中,还在 Alpha X、19 Degree 钛和 TUMI | McLaren 系列中。该广告系列突出了兰达不加掩饰的游戏精神,完美地平衡了充满活力的运动世界和TUMI品牌始终陪伴的休闲奢华生活。

Lando with the Alpha X International Dual Access Carry-On
兰多与Alpha X 国际双通行登机箱
Lando with the Turin Davide Backpack
兰多与Turin Davide 背包
声明:本内容仅用作提供资讯及教育之目的,不构成对任何特定投资或投资策略的推荐或认可。 更多信息
    抢沙发