share_log

Aelf Leidt De Fusie Van AI En Blockchain En Geeft Vorm Aan De Toekomst Van Technologie

Aelf Leidt De Fusie Van AI En Blockchain En Geeft Vorm Aan De Toekomst Van Technologie

Aelf 引領了人工智能和區塊鏈的融合,爲技術的未來注入了活力
PR Newswire ·  04/13 17:22

Het in Singapore gevestigde blockchain gaat over op kunstmatige intelligentie om nieuwe grenzen te ontsluiten op het gebied van blockchainefficiëntie, schaalbaarheid, intelligentie en veiligheid; en zet een ecosysteemfonds van $ 50 miljoen in om de AI-transformatie-initiatieven te ondersteunen.

在新加坡,區塊鏈以人工智能爲基礎,在區塊鏈效率、可行性、智能和安全領域開闢了新的邊界;並投入了5000萬美元的生態系統資金來支持人工智能轉型計劃。

SINGAPORE, 13 april 2024 /PRNewswire/ -- In een transformerende stap voor de blockchainindustrie heeft aelf, een baanbrekend blockchainnetwerk, zijn strategische overstap aangekondigd om kunstmatige intelligentie (AI) te integreren in zijn blockchain. Deze belangrijke sprong voorwaarts markeert het begin van een nieuwe fase voor de aelf blockchain. De overgang van een gedecentraliseerd netwerk naar een levendig ecosysteem wordt nu versterkt met geavanceerde AI-modellen en agenten, met meer functionaliteiten en verrijkte van gebruikerservaringen.

新加坡,2024年4月13日 /PRNewswire/--在區塊鏈行業的轉型階段中,aelf是一個破碎的區塊鏈網絡,它宣佈將人工智能(AI)整合到其區塊鏈中。這些重要的春天預示着aelf區塊鏈新階段的開始。現在,藉助先進的人工智能模型和代理,更多的功能和更少的用戶服務,從去中心化網絡向活躍的生態系統的過渡。

"De integratie van computation, LLM (grote taalmodellen) en agenten binnen de blockchain van aelf is niet alleen een verbetering; het is een evolutie," aldus Auric, oprichter van aelf. "Sinds dat we zeven jaar geleden de toekomst van blockchain in kaart konden brengen, zijn we onophoudelijk bezig geweest met het ontwikkelen van modulaire systemen, parallelle verwerking, cross-chain bruggen en cloud-native architectuur, waar de industrie het nu over heeft. Nu zien we AI als de volgende katalysator voor de toekomst van blockchain en we zijn vastbesloten om de eerste in Azië te zijn die deze evolutie tot bloei brengt. Deze AI-transformatie gaat over het cultiveren van een zichzelf ontwikkelend systeem - een slimmere, zelflerende blockchain waarbij elk nieuw blok geavanceerder is dan het vorige."

aelf的創始人阿爾杜斯·奧裏克說:“計算、LLM(大型語言模型)和代理在aelf區塊鏈中的整合不僅僅是一種改進;這是一種演變。”“自從我們七年前就有區塊鏈的未來發展以來,我們一直致力於模塊化系統的開發、並行開發、跨鏈使用和雲原生架構的開發,這個行業現在已經結束了。現在,我們看到人工智能是區塊鏈未來的下一個催化劑,我們堅定不移地看到亞洲的第一個進化過程。這場人工智能變革旨在培育一個自主開發的系統——一個更小巧、更自主的區塊鏈,任何新區塊都比以前更進一步。”

Om de convergentie van AI en blockchain te voeden en te versnellen, zal aelf Ventures, de investeringstak van aelf, zijn $ 50 miljoen Ecosystem Fund strategisch inzetten om innovatieve AI-initiatieven te ondersteunen met als doel de blockchain mogelijk te maken. Met de uitrol van ontwikkelaarsvriendelijke toolkits zal aelf deze innovatieve AI blockchain katalyseren zodat de gemeenschap deze nieuwe technologieën kan gebruiken voor gegevensvoorverwerking, modeltraining, fine-tuning en implementatie, agentontwikkeling, on-chain implementatie en monetisatie in de aelf blockchain-omgeving.

爲了推動和加速人工智能和區塊鏈的融合,aelf 的投資方aelf Ventures將向價值5000萬美元的生態系統基金戰略投資提供支持,以支持創新的人工智能舉措,以實現區塊鏈的目的。利用開發者友好型工具包的作用,這些創新的人工智能區塊鏈催化劑將成爲社區的催化劑,這些新技術可以用於數據優化、模型訓練、微調和實施、代理開發、鏈上實施和貨幣化 elf 區塊鏈環境。

Bestaande projecten en games op de aelf blockchain zijn klaar om deze AI-mogelijkheden te integreren, terwijl nieuwe projecten zullen profiteren van het robuuste fundament van aelf, met een dynamisch en responsief blockchain-ecosysteem dat zorgt voor verbeterde efficiëntie, versterkte beveiligingsprotocollen en geavanceerde intelligente automatisering.

aelf 區塊鏈上的現有項目和遊戲已準備好整合這些 AI 可能性,而新項目將從 aelf 最堅實的基礎中獲利,其動態響應的區塊鏈生態系統有助於提高效率、增強效率安全協議和先進的智能自動化。

Deze AI-transformatie getuigt van het streven van aelf om een omgeving van voortdurende innovatie te stimuleren en zijn positie in de voorhoede van de blockchaintechnologie te behouden. aelf heeft een vastberaden toewijding om de grenzen van zijn mogelijkheden te verleggen, terwijl het gericht blijft op het genereren van gebruikersgerichte waarde en het bevorderen van het hele blockchain-domein.

這次 AI-Transformation 源自 aelf 努力刺激前進的創新,並展現了他在區塊鏈技術前沿中的立場。aelf 還有很大的希望可以超越其可能的邊界,但是該法院致力於生成用戶法庭的財富和整個區塊鏈領域的支配者。

Over aelf

超越自我

aelf, de pionier op het gebied van Layer 1 blockchain, beschikt over modulaire systemen, parallelle verwerking, cloud-native architectuur en multi-sidechain-technologie voor onbeperkte schaalbaarheid. aelf werd opgericht in 2017 en heeft zijn wereldwijde hub in Singapore. aelf is de eerste in de sector die Azië leidt in de ontwikkeling van blockchain met state-of-the-art AI-integratie, waardoor blockchain verandert in een slimmer en zichzelf ontwikkelend ecosysteem.

aelf 是第 1 層區塊鏈領域的先驅,涵蓋模塊化系統、並行處理、雲原生架構和多側鏈技術,以實現無限的共享。aelf 於 2017 年成立,在新加坡擁有全球中心。aelf 是第一個 Azie引領該行業通過最先進的人工智能集成開發區塊鏈,將Waardoor區塊鏈轉變爲一個更纖薄、更具自我開發性的生態系統。

aelf vergemakkelijkt het bouwen, integreren en implementeren van slimme contracten en gedecentraliseerde apps (dApps) op zijn blockchain met zijn native C# software development kit (SDK) en SDK's in andere talen, waaronder Java, JS, Python en Go. Het ecosysteem van aelf herbergt ook een reeks dApps om een bloeiend blockchainnetwerk te ondersteunen.

aelf 利用其原生 C# 軟件開發套件 (SDK) 和其他語言(包括 Java、JS、Python 和 Go)的 SDK 在其區塊鏈上構建、整合和實現精簡合約和去中心化應用程序(DApps)。aelf 的生態系統還包括一系列支持血液區塊鏈網絡的 dApps。

Ga voor meer informatie naar

轉到獲取更多信息

声明:本內容僅用作提供資訊及教育之目的,不構成對任何特定投資或投資策略的推薦或認可。 更多信息
    搶先評論