share_log

KPS CAPITAL PARTNERS NEEMT INNOMOTICS OVER VAN SIEMENS AG

KPS CAPITAL PARTNERS NEEMT INNOMOTICS OVER VAN SIEMENS AG

KPS CAPITAL PARTNERS 對範西門子股份公司不滿意
PR Newswire ·  05/17 13:38

EEN WERELDLEIDER IN ELEKTROMOTOREN EN GROTE AANDRIJFSYSTEMEN

電動馬達和大型輔助系統領域的世界領袖

NEW YORK, 17 mei 2024 /PRNewswire/ -- KPS Capital Partners, LP ("KPS") heeft vandaag aangekondigd dat het, via een nieuw opgerichte dochteronderneming, een definitieve overeenkomst heeft getekend voor de overname van Innomotics GmbH ("Innomotics" of het "Bedrijf") van Siemens AG ("Siemens") (XTRA:het SIE) voor een ondernemingswaarde van € 3,5 miljard. Voltooiing van de transactie wordt verwacht in het vierde kwartaal van 2024 of het eerste kwartaal van 2025 en is afhankelijk van gebruikelijke afsluitingsvoorwaarden en goedkeuringen.

紐約,2024年5月17日 /PRNewswire/ — KPS Capital Partners, LP(“KPS”)今天宣佈,通過一項新的創業公司,爲Innomotics GmbH(“Innomotics” 或 “Bedrijnetics” 或 “Bedrijnetics”)的更名確定了結論 f”)來自西門子股份公司(“西門子”)(Xtra: Het SIE),投資350億歐元的企業。該交易的分期將在2024年的第四季度或2025年的第一季度進行監測,這體現了用戶的結算價值和利潤。

Innomotics is een toonaangevend wereldwijd leverancier van bedrijfskritische elektromotoren en grote aandrijfsystemen die de processen, bedrijfstijd, efficiëntie en winstgevendheid van klanten optimaliseren. Het Bedrijf produceert een compleet assortiment van laagspanningsmotoren, hoogspanningsmotoren, middenspanning aandrijfsystemen en andere componenten en biedt daarnaast diensten en oplossingen met toegevoegde waarde voor de klant. Het Bedrijf bedient grote, zeer technische eindmarkten met zijn technische expertise en toonaangevende track record van succesvolle projecten. De producten en diensten van Innomotics voldoen aan de zwaarste eisen van zijn klanten en maken aanzienlijke energiebesparingen, decarbonisatie en duurzaamheid mogelijk. Innomotics, met het hoofdkantoor in Neurenberg, Duitsland, genereert ongeveer € 3,3 miljard aan jaaromzet, heeft ongeveer 15.000 mensen in dienst en beschikt over 16 fabrieken in de regio's EMEA, Noord- en Zuid-Amerika en Azië-Pacific.

Innomotics是一家全球領先的企業級電動機和大型輔助系統供應商,該系統可以優化客戶的流程、工作時間、效率和盈利能力。該公司生產了各種各樣的低壓電機,高壓電動機,中壓輔助系統和其他組件,併爲客戶提供附加值的服務和解決方案。該公司憑藉其技術專業知識和成功項目的卓越往績,擁有龐大、技術含量極高的終端市場。Innomotics的產品和服務以其客戶中最糟糕的產品和服務爲基礎,使節能、脫碳和耐久性成爲可能。Innomotics總部位於德國諾伊倫堡,總共爲美國創造了330億歐元的收入,爲15,000名員工提供服務,並在該地區的歐洲、中東和非洲、北美和南美以及亞太地區擁有超過16家工廠。

Michael Psaros, medeoprichter en co-Managing Partner van KPS: "We zijn verheugd dat we Innomotics kunnen overnemen en een bloeiende onafhankelijke onderneming kunnen creëren, gebouwd op het fundament van de 150-jarige geschiedenis van ongeëvenaarde technologische innovatie van het bedrijf. Innomotics is wereldwijd marktleider in elektromotoren en grote aandrijfsystemen. In veel opzichten investeert KPS met Innomotics in de toekomst van de 21e eeuw. Het Bedrijf is goed gepositioneerd om te profiteren van de wereldwijde megatrends van elektrificatie, energie-efficiëntie, digitalisering, verstedelijking en de commercialisering van nieuwe energiebronnen zoals waterstof. We kijken ernaar uit om samen te werken met het senior management en de belanghebbenden van Innomotics om het groeitraject van het Bedrijf en de mogelijkheden voor waardecreatie agressief te versnellen. We danken Siemens om aan KPS het iconische erfgoedbedrijf toe te vertrouwen dat werd opgericht door Werner von Siemens. We zijn er trots op dat 's werelds grootste industriële bedrijven KPS blijven zien als een gelijkwaardige fabrikant en vertrouwde partner."

KPS 媒體作家兼聯合管理合夥人邁克爾·普薩羅斯表示:“我們很高興我們的 Innomotics 能夠勝任人們,並且可以建立在其 150 年來未知技術創新的歷史基礎之上,創造出充滿活力的自主創業企業 bedrijf。Innomotics是電動馬達和大型自動駕駛系統的全球市場領導者。在 21 年的未來,許多人將 KPS 與 Innomotics 一起投資e 哎喲。該公司地理位置優越,可以從電力、能源效率、數字化、監管和水電等新能源的商業化等全球大趨勢中獲利。我們從與高級管理層的共同努力以及Innomotics的責任中吸取教訓,以消除企業的增長目標和激進的價值創造的可能性。我們感謝西門子向KPS提供由維爾納·馮·西門子創立的標誌性績效公司。我們很高興看到KPS是世界上最大的工業企業,也是值得信賴的製造商和值得信賴的合作伙伴。”

Michael Psaros vervolgt: "De overname van Innomotics is opnieuw een bewijs van de kracht van het KPS-platform in Europa. Sinds 2020 heeft KPS 17 bedrijven overgenomen of toegezegd over te nemen voor een totale waarde van meer dan $ 11,5 miljard van toonaangevende bedrijfsverkopers in Duitsland, België, Italië, Ierland, Noorwegen, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk."

邁克爾·普薩羅斯接着說:“Innomotics的統治權是歐洲KPS平台力量的一個例子。自2020年以來,KPS在德國、比利時、意大利、愛爾蘭、挪威、瑞士和英國的合資企業的總價值超過11.5億美元,已經有17家公司佔據或增加了。”

Michael Reichle, Chief Executive Officer van Innomotics: "KPS, met zijn bewezen staat van dienst op het gebied van uitmuntende productie en zijn wereldwijde platform, is de ideale eigenaar voor het nieuwe Innomotics. We zullen onze uitgebreide staat van dienst op het gebied van succesvolle technologische innovatie voortzetten en onze klanten producten, oplossingen en diensten van wereldklasse bieden." Michael Reichle vervolgt: "We kijken ernaar uit om nauw samen te werken met KPS en onze getalenteerde mensen, terwijl we doorgaan met het leveren van aanzienlijke waarde voor onze klanten over de hele wereld en het versterken van Innomotics' sterk technologisch leiderschap. Innomotics zal blijven profiteren van een sterk groeipotentieel, gedreven door de op duurzaamheid gerichte vraag naar zeer efficiënte elektrificatie en energieverbruik in de industrie en de samenleving."

Innomotics首席執行官邁克爾·賴希爾表示:“KPS憑藉其在卓越生產領域的強大服務水平和全球平台,是新Innomotics的理想所有者。我們在成功的技術創新推動者和我們的客戶產品、解決方案和世界一流的服務領域擴大了我們的廣泛服務水平。”邁克爾·賴希爾接着說:“我們希望通過與KPS和我們的才華橫溢的人一起工作來賺錢,但我們只是在爲全世界的客戶提供無與倫比的價值,以及增強Innomotics強大的技術領導者的力量。Innomotics將從強大的增長潛力中獲利,這要歸因於在工業和共同生活中實現更高效的電氣化和能源消耗。”

Paul Weiss, Rifkind, Wharton & Garrison LLP en Gleiss Lutz traden op als juridisch adviseur en Bank of America en Lazard traden op als financieel adviseurs van KPS. Toegezegde schuldfinanciering om de transactie te ondersteunen is verstrekt door Barclays, Citibank, Goldman Sachs, Intesa Sanpaolo, Morgan Stanley, MUFG Bank, Standard Chartered Bank, UBS en UniCredit.

保羅·韋斯、裏夫金德、沃頓和加里森律師事務所和格萊斯·盧茨擔任法律顧問,美國銀行和拉扎德擔任KPS的財務顧問。支持該交易的貸款融資由巴克萊、花旗銀行、高盛、Intesa Sanpaolo、摩根士丹利、三菱日聯銀行、渣打銀行、瑞銀和聯合信貸銀行提供。

Over Innomotics
Innomotics GmbH is een wereldwijd toonaangevend leverancier van elektromotoren en grote aandrijfsystemen. Het Bedrijf verenigt de kracht van diepgaande technische expertise en toonaangevende innovatie in elektrische oplossingen voor verschillende industrieën en regio's. Met zijn betrouwbare ervaring van meer dan 150 jaar technische expertise ligt Innomotics al lange tijd deel mee aan de basis van betrouwbare mechaniek voor industrieën en infrastructuur wereldwijd. Door de meest efficiënte producten en bewezen expertise van het Bedrijf te combineren met baanbrekende innovatie, blijft Innomotics de industriële efficiëntie, elektrificatie, duurzaamheid, decarbonisatie en digitalisatie voor zijn klanten verbeteren. Innomotics heeft zijn operationele hoofdkantoor in Neurenberg, Duitsland, en is een volledige dochteronderneming van Siemens AG. Het Bedrijf heeft wereldwijd ongeveer 15.000 mensen in dienst. Met 16 fabrieken en een uitgebreide verkoop- en serviceorganisatie in 49 landen heeft Innomotics een uitgebalanceerde wereldwijde aanwezigheid in verschillende regio's en sectoren in een veerkrachtige en groeiende markt. Voor meer informatie, ga naar .

Over Innomotics
Innomotics GmbH是一家全球領先的電動機和大型輔助系統供應商。該公司彙集了深厚的技術專業知識和引人注目的電氣解決方案創新,適用於不同行業和地區。憑藉其150多年的技術專業知識的可靠經驗,Innomotics長期以來一直深深地扎根於全球工業和基礎設施可靠機制的基礎上。通過將企業中最高效的產品和豐富的專業知識與突破性的創新相結合,Innomotics可以改善其客戶的工業效率、電氣化、耐久性、脫碳和數字化。Innomotics在德國紐倫堡設有運營總部,是西門子股份公司的全資子公司。該公司在全球範圍內共有15.000名服務人員。Innomotics在49個國家擁有16家工廠和一個廣泛的銷售和服務組織,在強大而不斷增長的市場中,在不同地區和行業中擁有卓越平衡的全球領先地位。欲了解更多信息,請前往。

Over KPS Capital Partners, LP
KPS is via haar gelieerde managemententiteiten de beheerder van de KPS Funds, een familie van beleggingsfondsen met ongeveer $ 21,4 miljard aan vermogen onder beheer (per 31 december 2023). Al meer dan drie decennia werken de partners van KPS uitsluitend aan het genereren van aanzienlijke vermogensgroei aan de hand van controlerende aandelenbeleggingen in productie- en industriële bedrijven in een breed scala aan sectoren, waaronder basismaterialen, merkproducten voor de consument, de gezondheidszorg en luxeproducten, auto-onderdelen, kapitaalgoederen en algemene productie. KPS creëert waarde voor haar investeerders door constructief samen te werken met getalenteerde managementteams om bedrijven beter te maken en genereert beleggingsrendementen door de strategische positie, het concurrentievermogen en de winstgevendheid van haar portfoliobedrijven structureel te verbeteren, in plaats van voornamelijk te vertrouwen op financiële hefboomwerking. De portfoliobedrijven van de KPS Funds genereren momenteel een totale jaaromzet van ongeveer $ 20,3 miljard, exploiteren 222 productiefaciliteiten in 26 landen en hebben wereldwijd ongeveer 48.000 werknemers, rechtstreeks en via joint ventures (per 31 december 2023). De beleggingsstrategie en portefeuillebedrijven van KPS worden in detail beschreven op .

關於 KPS 資本合夥人,LP
KPS是通過其關聯的管理實體管理KPS基金的管理者,KPS基金是一個資產家族,在管理下擁有總額爲2140億美元的電力(截至2023年12月31日)。在三十年多的時間裏,KPS的合作伙伴在生產和工業企業中以各種規模的生產和工業企業的控制性行動推動了無數的電力增長,包括基礎材料,面向消費者的品牌產品,醫療保健和奢侈品,汽車零部件,資本資產和一般生產。KPS通過建設性組織爲其投資者創造價值,同時與才華橫溢的管理團隊合作,通過戰略立場、競爭力以及結構性投資組合企業的勝利情緒來更好地創造企業併產生投資回報,但不管怎樣,你一定會相信金融業的 hefboomwerking。KPS Funds的投資組合公司目前共產生了約203億美元的年度總收入,在26個國家開採了222家生產設施,全球共有48.000名員工、合法僱員和通過合資企業(截至2023年12月31日)。詳細描述了KPS的投資策略和投資組合業務。

Over KPS Capital Partners, LP in Duitsland
KPS, met het Europese hoofdkantoor in Frankfurt, Duitsland, heeft activiteiten overgenomen van toonaangevende industriële bedrijven in Duitsland. KPS nam Chassis Brakes International over van Robert Bosch GmbH, Waupaca Foundry van thyssenkrupp AG, TaylorMade van adidas AG en kondigde onlangs de op handen zijnde overname aan van Sport Group van Equistone Partners. De voormalige portefeuillebedrijven van KPS hebben ook overnames afgerond van toonaangevende Duitse bedrijven, waaronder de overname door American & Efird van het in Duitsland gevestigde Gütermann Holdings SE en de strategische partnerschap en het minderheidsbelang van Motor Coach Industries met/in Daimler AG in de Noord-Amerikaanse over-the-road touringcarsector. Momenteel genereren portefeuillebedrijven van KPS € 2,0 miljard aan inkomsten en hebben ze negen productiefaciliteiten met meer dan 5.200 werknemers in Duitsland (exclusief de op handen zijnde overnames van Sport Group en Innomotics).

關於 KPS Capital Partners,德國有限責任合夥人
KPS的歐洲總部設在德國法蘭克福,其活動涵蓋了德國領先的工業企業。KPS將底盤制動器國際公司命名爲羅伯特·博世有限公司、蒂森克虜伯股份公司的沃帕卡鑄造廠、阿迪達斯股份公司的泰勒制動器國際公司,並隨後由Equistone Partners親自改名爲體育集團。KPS以前的投資組合企業在過度競爭的德國企業之後也存在一些名稱,而美國人與埃菲爾德在德國的統治下,古特曼控股股份公司和戰略合作伙伴關係以及汽車客車工業的次要地位等戴姆勒股份公司在北美的越野旅行車領域。目前,KPS的投資組合業務收入爲2億歐元,他們在德國擁有超過5,200名員工(體育集團和Innomotics公司除外)擁有六個生產設施。

Over Siemens AG
Siemens is een toonaangevend technologiebedrijf dat zich richt op industrie, infrastructuur, transport en gezondheidszorg. Van efficiëntere fabrieken, veerkrachtige toeleveringsketens en slimmere gebouwen en netwerken, tot schoner en comfortabeler transport en geavanceerde gezondheidszorg, Siemens creëert doelgerichte technologie die echte waarde toevoegt voor klanten. Door de echte wereld en de digitale wereld te combineren, stelt Siemens zijn klanten in staat om hun industrieën en markten te transformeren en hen te helpen om het dagelijks leven voor miljarden mensen te veranderen. Siemens heeft ook een meerderheidsbelang in de beursgenoteerde onderneming Siemens Healthineers, een wereldwijd toonaangevende leverancier van medische technologie die de toekomst van de gezondheidszorg vormgeeft. In het boekjaar 2023, dat eindigde op 30 september 2023, genereerde de Siemens Groep een omzet van € 77,8 miljard en een nettoresultaat van € 8,5 miljard. Op 30 september 2023 had Siemens wereldwijd ongeveer 320.000 mensen in dienst. Voor meer informatie, ga naar .

關於西門子股份公司
西門子是一家領先的技術公司,專注於工業、基礎設施、運輸和醫療保健。從高效的工廠、強大的交付草圖和更纖細的建築和網絡,到更舒適的運輸和先進的醫療保健,西門子創造了爲客戶提供真正價值的doelgerichte技術。通過將真實世界和數字世界結合起來,西門子讓客戶能夠改變自己的行業和市場,然後幫助數十億人改變日常生活。西門子在西門子Healthineers的企業中也擁有多項榮譽,西門子Healthineers是一家全球領先的醫療技術供應商,其未來將成爲gezondheidszorg的未來。在2023年9月30日結束的2023年會計年中,西門子集團產生了77,8億歐元的淨收益和850億歐元的淨業績。2023 年 9 月 30 日,西門子全球共有 320,000 名員工。欲了解更多信息,請前往。

Toekomstgerichte uitspraken
Dit persbericht bevat "toekomstgerichte uitspraken", waaronder uitspraken over de voorgenomen transactie. Toekomstgerichte verklaringen zijn over het algemeen te herkennen aan het gebruik van woorden als "anticiperen", "geloven", "voortzetten", "zouden kunnen", "schatten", "verwachten", "voorspellen", "voornemen", "kunnen", "plannen", "project", "potentieel", "nastreven", "zouden moeten", "denken", "zullen", "zouden" en soortgelijke uitdrukkingen, of aan het gebruik van toekomstige data. Toekomstgerichte verklaringen in dit document omvatten, zonder beperking, verklaringen over de verwachtingen van de onderneming met betrekking tot de voltooiing, timing en verwachte effecten van de voorgenomen transactie. Deze toekomstgerichte uitspraken zijn onderhevig aan aannames, risico's en onzekerheden die op elk moment kunnen veranderen, en lezers worden er daarom op gewezen dat de werkelijke resultaten wezenlijk kunnen verschillen van die uitgedrukt in toekomstgerichte uitspraken. Factoren die ertoe kunnen leiden dat de werkelijke resultaten afwijken zijn onder andere: het zich voordoen van een gebeurtenis, verandering of andere omstandigheden die aanleiding zouden kunnen geven tot de beëindiging van de definitieve overeenkomst of die er anderszins toe zouden kunnen leiden dat de hierin beoogde transactie niet wordt gesloten; het onvermogen van het Bedrijf, KPS of Siemens om te voldoen aan de voorwaarden voor het sluiten van de overeenkomst; en andere risico's en onzekerheden. Het Bedrijf neemt geen verplichting op zich om toekomstgerichte verklaringen bij te werken als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige ontwikkelingen of anderszins, tenzij dit uitdrukkelijk wettelijk vereist is. Alle toekomstgerichte uitspraken in dit document worden in hun geheel gekwalificeerd door deze waarschuwingsverklaring.

Toekomstgerichte uitspraken
這份新聞簡報包含 “toekomstgerichte uitspraken”,其中涉及先前的交易。Toekomstgerichte 聲明在使用單詞作爲 “預言者”、“geloven”、“voortzetten”、“zouden kunnen”、“schatten”、“veorwachten”、“voornemen”、“voornemen”、“kunnen” 等詞語時,可以認出這些詞語、“規劃”、“項目”、“潛力”、“追蹤”、“向前邁進”、“denken”、“zullen”、“zouden” 和類似的出版物,或未來數據的使用。本文檔中的 Toekomstgerichte 聲明包括對企業的關注以及對先前交易的投票、時機和等待效果的陳述,但不包括任何限制。這些未來的判決對任何時刻都可能發生變化的名稱、風險和不確定性不屑一顧,而讀者則認爲工作結果可能與未來法庭的差異很大 hte uitspraken。錯誤可能表明工作結果不在其他因素之下:某一行爲的先決條件,改變其他觀點,引導者可以從安徒生到祖登的絕對過度競爭中獲得更大的好處可以說,這筆交易尚未關閉;企業、KPS或西門子在超額交易結束之前必須遵循先決條件;以及其他風險和不確定性。該企業對未來法院的聲明不存在任何疑問,即關注安徒生的新信息,未來的開發工作,但這種可打印的潮流是必需的。此文檔中所有未來法院的內容都將通過本次警報的資格認證。

Logo -

徽標-

声明:本內容僅用作提供資訊及教育之目的,不構成對任何特定投資或投資策略的推薦或認可。 更多信息
    搶先評論