share_log

Dahua's Serie Netwerkcamera's Behaalt CC EAL 3+ Certificaat

Dahua's Serie Netwerkcamera's Behaalt CC EAL 3+ Certificaat

大華系列網絡攝像機的 Behalt CC EAL 3+ 證書
PR Newswire ·  05/20 14:08

HANGZHOU, China, 20 mei 2024 /PRNewswire/ -- Dahua Technology, een wereldwijd toonaangevende aanbieder van video-centrische AIoT-oplossingen en -diensten, kondigt met trots aan dat zijn netwerkcamera's met succes het Common Criteria (CC) EAL 3+ certificaat hebben behaald. Deze prestatie getuigt van Dahua's toewijding om veilige en betrouwbare oplossingen te leveren die voldoen aan de hoogste standaarden en best practices op het gebied van informatiebeveiliging in de branche.

中國杭州,2024年5月20日 /PRNewswire/--全球領先的以視頻爲中心的人工智能物聯網解決方案和服務提供商大華科技宣稱其網絡攝像機已成功獲得通用標準(CC)EAL 3+ 證書。這些優點體現了大華在安全可靠的解決方案方面的卓越表現,使他們能夠在分支機構的信息安全領域達到最高標準和最佳實踐。

image_1
image_1

Het Evaluation Assurance Level (EAL) 3+ certificaat, uitgegeven door de Common Criteria for Information Technology Security Evaluation (CC), vertegenwoordigt een veelgebruikte industriestandaard voor het evalueren van de beveiligingskenmerken van IT-producten en -systemen. Het is erkend door 31 landen die lid zijn van de Common Criteria Recognition Arrangement (CCRA) organisatie. De Verenigde Staten, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Japan, enz. maken hier deel van uit.

評估保證等級 (EAL) 3+ 證書由《信息技術安全評估通用標準》(CC) 頒發,是評估IT產品和系統安全標誌的常用行業標準。它是共同標準認可安排(CCRA)組織成員的31個國家所熟知的。美國、德國、英國、荷蘭、日本等。在這裏成爲其中的一部分。

Het CC EAL 3+ certificaat is de meest gezaghebbende en invloedrijke standaard voor informatiebeveiliging ter wereld. De norm verifieert de robuuste maatregelen van Dahua tegen potentiële beveiligingsrisico's in het gehele R&D-, productie- en leveringsproces. Dit betekent ook dat de mogelijkheden van Dahua op het gebied van informatiebeveiligingsbeheer aan internationaal erkende industrienormen voldoen.

CC EAL 3+ 證書是世界上最具法律效力和無效的信息安全標準。該規範驗證了大華在整個研發、生產和交付過程中對抗潛在安全風險的最嚴格控制規則。這也意味着,大華在信息安全管理領域的可能性一直延續到國際公認的工業規範。

Het certificeringsproces omvat uitgebreide tests en evaluaties van Dahua's ontwikkelomgeving, productieomgeving, toeleveringsketen, kwetsbaarheidsbeoordeling, personeelsbeveiliging en vele andere aspecten. De beveiligingsbeoordeling wordt uitgevoerd door SGS Brightsight, een wereldwijd gerenommeerd beveiligingsbeoordelingslaboratorium in Nederland en goedgekeurd door het Nederlandse Schema voor Certificatie op het gebied van IT-Beveiliging (NSCIB).

認證過程包括對大華的開發環境、生產環境、工資單、性別評估、人員安全等方面的廣泛測試和評估。該安全評估由SGS Brightsight發佈,這是一家全球公認的荷蘭安全評估實驗室,由荷蘭IT安全領域的認證架構(NSCIB)負責。

"Bij Dahua stellen we de beveiligingsbehoeften en het vertrouwen van onze klanten centraal. Met het CC EAL 3+ certificaat kunnen klanten erop vertrouwen dat ze investeren in een veilige en betrouwbare oplossing die ongeëvenaarde gemoedsrust biedt, hun bedrijfsmiddelen beschermt en voor ononderbroken activiteiten zorgt," aldus Max Xiang, IPC Product Director bij Dahua Technology.

“在大華,我們向我們的客戶中心傳達了安全要求和信任。憑藉CC EAL 3+證書,客戶可以放心,他們投資於安全可靠的解決方案,該解決方案提供了無與倫比的信任,保護了您的商業利益,爲不間斷的活動提供了保障,” aldus Max Xiang,IPC產品總監Max Xiang說大華科技。

Dahua volgt altijd de beste industriële praktijken en handhaaft de hoogste beveiligingsnormen in alle aspecten van de bedrijfsactiviteiten. Naast productbeveiliging en privacybescherming implementeert Dahua strenge kwaliteitscontrolemaatregelen om de veiligheid van de toeleveringsketen te versterken. Dahua zal zich blijven inzetten om de beveiligingsindustrie vooruit te helpen met innovatieve en veilige oplossingen, waarbij het de mogelijkheden voor cyberbeveiliging en gegevensbescherming verder wil verbeteren en samenwerkt met partners in de industrie om een betrouwbare AIoT-omgeving op te bouwen.

大華一直追求最佳的行業實踐和手段,是企業活動各個方面的最高安全標準。隨着產品安全和隱私保護的實施,大華嚴格執行了質量控制規則,以增強工具包的安全。大華將致力於通過創新和安全的解決方案爲安全行業的發展提供幫助,因此,網絡安全和數據保護的可能性將不斷改進,並與業內合作伙伴共同努力,打造可靠的 AIOs 在建築物上。

Ga voor meer diepgaande inzichten in de cyberbeveiligingspraktijken van Dahua naar

去看大華的網絡安全計劃中的更多深層次見解

Foto -
Logo -

照片-
徽標-

声明:本內容僅用作提供資訊及教育之目的,不構成對任何特定投資或投資策略的推薦或認可。 更多信息
    搶先評論