share_log

Hisense Sa Pripája K Brankárskym Legendám, Ikerovi Casillasovi a Manuelovi Neuerovi, Aby Predstavili Hrdinské Produkty UEFA EURO 2024 V Rámci Kampane „BEYOND GLORY"

Hisense Sa Pripája K Brankárskym Legendám, Ikerovi Casillasovi a Manuelovi Neuerovi, Aby Predstavili Hrdinské Produkty UEFA EURO 2024 V Rámci Kampane „BEYOND GLORY"

海信與守門傳奇伊克爾·卡西利亞斯和曼努埃爾·諾伊爾合作,爲宣傳“超越榮耀”歐足聯2024推出英雄產品。
PR Newswire ·  06/17 22:20

ČCHING-TAO, Čína, 18. júna 2024 /PRNewswire/ -- Hisense, popredná svetová značka domácich spotrebičov a spotrebnej elektroniky, ktorá sa umiestnila na 2. mieste v celosvetovom meradle v oblasti dodávok televízorov v období od roku 2022 do 1. štvrťroka 2024, vstupuje do centra pozornosti v novom videu s ambasádormi turnaja. Značka sa spojila so svojimi globálnymi ambasádormi, Ikerom Casillasom a Manuelom Neuerom, aby fanúšikom poskytla dokonalý zážitok zo sledovania zápasov UEFA EURO 2024.

海信是一家領先的全球家電和消費電子品牌,從2022年到2024年第一季度,海信在全球電視發貨領域排名第二,併成爲了新球員大使視頻的焦點。品牌與其全球大使Iker Casillas和Manuel Neuer合作,爲球迷提供完美的觀賽體驗UEFA EURO 2024。

Hisense TV remains global No.2 and 100'' TV global No.1
海信電視保持全球第二,100英寸電視全球第一。
Hisense partners with Iker Casillas and Manuel Neuer as Global Ambassador
海信與伊克爾·卡西利亞斯和曼努埃爾·諾伊爾合作作爲全球大使。

Spoločnosť Hisense ako oficiálny partner UEFA EURO 2024 nedávno spustila svoju kampaň „BEYOND GLORY" (ZA SLÁVOU) a vymenovala dvoch renomovaných brankárov za ambasádorov globálnej kampane spoločnosti Hisense. Kampaň oslavuje neúnavnú snahu o dokonalosť, ktorú zdieľajú futbalisti usilujúci sa o ocenenie EURO 2024, a zároveň zdôrazňuje záväzok spoločnosti Hisense posúvať hranice v odvetví domácich spotrebičov.

作爲UEFA EURO 2024的官方合作伙伴,海信最近推出了其“BEYOND GLORY”(追尋榮耀)活動,並任命兩位知名的守門員爲海信全球運動員大使。該活動慶祝了足球運動員對於追求卓越的不懈努力,以及海信公司致力於通過創新和可靠的技術來推動家電行業的發展。

Obaja ikonickí brankári predstavujú absolútnu spoľahlivosť pri zabezpečovaní úspechu svojich tímov, rovnako ako sa Hisense snaží vo svojom záväzku uspieť pri zlepšovaní života svojich zákazníkov pomocou inovatívnej spoľahlivej technológie.

這兩位標誌性的守門員都是確保他們的團隊成功的絕對可靠,正如海信在專注於通過創新和可靠的技術來改善其客戶生活方面的承諾一樣。

Nové hviezdy videa ako ambasádori predvádzajú svoje zručnosti tak, ako sa na prehliadke prezentujú inovatívne „hrdinské" produkty Hisense EURO 2024, navrhnuté, aby ľuďom zlepšovali život. Hravo sa prepájajú s produktovou radou vrátane televízora ULED TV U7N, laserového televízora L9H, umývačiek série 7S, inteligentnej chladničky PureFlat a klimatizácie Energy Pro X. S príchodom turnaja si spotrebitelia môžu vychutnať inovatívne produkty Hisense so skvelými ponukami prostredníctvom miestnych maloobchodníkov a platforiem elektronického obchodu Amazon, Boulanger, Darty, MSD a Mediaworld atď.

作爲新一代的視頻明星和大使,他們展示了自己的技巧,而創新的“英雄”產品系列則旨在改善人們的生活。這些視頻明星與精選產品系列無縫連接,包括ULED電視U7N、激光電視L9H、7S系列洗碗機、PureFlat智能冰箱和Energy Pro X空調。隨着比賽的到來,消費者可以通過亞馬遜、Boulanger、Darty、MSD、Mediaworld等本地零售商和電商平台享受海信創新產品的優質服務和特別優惠。

Kampaň predstavuje tretie po sebe idúce majstrovstvá UEFA European Championship, na ktorých sa spoločnosť Hisense podieľa ako partner podujatia, čo poskytuje významnú príležitosť naďalej spájať značku Hisense so spotrebiteľmi na celom svete. Tento rok UEFA udelila exkluzívne práva spoločnosti Hisense ako oficiálnemu poskytovateľovi obrazoviek pre videoasistenta rozhodcu (VAR) na UEFA EURO 2024. Je to prvýkrát, čo UEFA otvorila exkluzívne práva a prejavila záujem o zobrazenie VAR, čo znamená, že technológia Hisense bola testovaná a uznaná.

這次活動是海信第三次參加UEFA歐洲錦標賽,作爲活動合作伙伴,爲海信將品牌繼續與世界各地的消費者緊密聯繫在一起提供了重要機會。今年,UEFA將海信公司授權爲UEFA EURO 2024視頻助理裁判(VAR)的官方屏幕供應商。這是UEFA首次授予獨家權利,海信的技術也得到了測試和認可。

O spoločnosti Hisense

海信公司簡介

Hisense je poprednou svetovou značkou domácich spotrebičov a spotrebnej elektroniky a oficiálnym partnerom UEFA EURO 2024. Podľa spoločnosti Omdia sa spoločnosť Hisense umiestnila v roku 2023 aj v 1. štvrťroku 2024 na 2. mieste v celosvetovom meradle v oblasti dodávok televízorov a na 1. mieste v segmente 100-palcových televízorov. Spoločnosť sa rýchlo rozšírila a pôsobí vo viac ako 160 krajinách a špecializuje sa na multimediálny tovar, domáce spotrebiče a inteligentné IT informácie.

海信是全球領先的家用電器和消費電子品牌,也是UEFA歐洲盃2024的官方合作伙伴。根據Omdia公司的數據,海信在2023年和2024年第一季度在全球電視供應領域排名第二,在100英寸電視市場中排名第一。該公司快速擴張,業務遍及160多個國家,並專注於多媒體產品,家用電器和智能IT信息。

Foto –
Foto –
Video –

照片 -
照片 - 來源:Zepp Health
視頻 -

声明:本內容僅用作提供資訊及教育之目的,不構成對任何特定投資或投資策略的推薦或認可。 更多信息
    搶先評論