share_log

Travis Leonard Se Stává Členem Globálního Vedení Společnosti Lockton Na Pozici Finančního Ředitele

Travis Leonard Se Stává Členem Globálního Vedení Společnosti Lockton Na Pozici Finančního Ředitele

Travis Leonard成爲Lockton全球領導團隊的財務總監。
PR Newswire ·  07/08 07:00

KANSAS CITY, Missouri, 8. července 2024 /PRNewswire/ -- Společnost Lockton s potěšením oznámila, že na pozici finančního ředitele (CFO) nastupuje Travis Leonard. Nahradí tak Troye Cooka, který tuto funkci zastával od roku 2020. Cook se ujme role poradce Rona Locktona, předsedy představenstva a generálního ředitele, a to v oblasti rozvoje společnosti.

Lockton公司很高興宣佈Travis Leonard將擔任財務總監(CFO)一職。他將取代Troye Cook,後者自2020年以來擔任該職位。Cook將擔任Ron Lockton的顧問工作,Ron Lockton是董事會主席和首席執行官,負責公司發展。

Travis Leonard
特拉維斯·萊納德

Leonard je vysoce ceněný a kvalifikovaný finanční manažer s bohatými zkušenostmi s působením na globálních trzích. Do funkce finančního ředitele společnosti Lockton nastoupí 8. července 2024, kdy v rámci úzké spolupráce s Cookem po podrobném zapracování převezme veškeré povinnosti s touto pozicí související.

Leonard是一位備受推崇的、經驗豐富的金融經理,在全球市場上有豐富的經驗。他將於2024年7月8日開始擔任Lockton公司的財務總監,與Cook密切合作,並在詳細討論後接手所有與該崗位有關的職責。

„Je nám velkým potěšením, že se Travis stává členem týmu globálního vedení společnosti Lockton," konstatoval Ron Lockton, předseda představenstva a generální ředitel. „Disponuje bohatými zkušenostmi z oblasti financí, má celosvětový přehled a je velice motivován zajistit podporu budoucího růstu společnosti Lockton."

“我們非常高興Travis成爲Lockton公司全球領導團隊的一員,”Ron Lockton表示,“他在金融領域擁有豐富的經驗和全球視野,非常有動力地支持Lockton公司未來的發展。”

Leonard působil v celé řadě průmyslových segmentů a na různých globálních trzích, kde vynikal na vedoucích pozicích v oblasti financí a vedl významné transformační projekty. Zatím naposledy zastával Leonard pozici finančního ředitele společnosti Hostess Brands, a to až do jejího prodeje společnosti J.M. Smucker Co. v listopadu 2023. Předtím byl finančním ředitelem zdravotnického segmentu ve společnosti Cardinal Health a zastával různé vedoucí finanční pozice ve společnosti Kraft Foods, pro kterou po nějakou dobu pracoval také v Brazílii, a ve společnosti Cargill. Svou kariéru zahájil u společnosti Arthur Andersen jako finanční a ekonomický poradce.

Leonard曾在多個工業領域和全球市場工作,曾在金融領域擔任領導職務,並領導了重要的轉型項目。最近,在2023年11月將Hostess Brands公司出售給J.m. Smucker Co之前,他一直擔任該公司的財務總監。此前,他曾擔任健康a行業的金融總監,還在食品製造業的Kraft Foods公司擔任過各種領導金融職務,在巴西工作過一段時間,以及在Cargill公司擔任過金融職務。他的職業生涯始於Arthur Andersen公司,擔任金融和經濟顧問。

Travis vyrůstal v metropolitní oblasti Kansas City. Poté získal bakalářský titul v oboru financí na University of Illinois-Urbana-Champaign, a následně získal titul MBA na Northwestern University - Kellogg School of Management.

Travis在堪薩斯城大都會區長大。後來,在伊利諾伊大學厄巴納-香檳分校獲得金融學學士學位,隨後在北西大學Kellogg管理學院獲得MBA學位。

Troy Cook zůstává i nadále členem představenstva společnosti Lockton, Inc. a přechází na pozici výkonného viceprezidenta pro rozvoj společnosti, kde bude jeho přímým nadřízeným Ron Lockton, předseda představenstva a generální ředitel celé společnosti. Na této pozici Troy aktivně podpoří předání svých předchozích povinností Travisovi a pomůže s jeho zapracováním, a zároveň bude spolupracovat s vedením na globálních rozvojových příležitostech a zastávat roli poradce generálního ředitele.

Troy Cook仍將繼續擔任Lockton公司董事會成員,並轉任公司發展執行副總裁職位,將直接向Lockton公司全球董事會主席兼首席執行官Ron Lockton彙報。在這個職位上,Troy將積極支持Travis接過他之前的職責,幫助他融入公司,並與全球發展機會的領導合作,擔任首席執行官的顧問。

„Jsem Troyovi velice vděčný za jeho nasazení i vysoké vedoucí schopnosti, které na pozici finančního ředitele v období velmi důležitého růstu společnosti prokázal," uvedl Lockton. „Když Troy v roce 2020 přecházel z role nezávislého člena představenstva na pozici finančního ředitele, plánovali jsme, že se této role ujme na pět let. Pomohl společnosti Lockton dosáhnout silného a setrvalého růstu a v rámci tohoto plánovaného přechodu bude mít i nadále pozitivní vliv na společnost Lockton jako takovou i na její vedení v oblasti rozvoje."

“Troy在擔任財務總監的期間展示了他的才華和領導能力,這對Lockton公司的發展非常重要,”Lockton補充道:“當Troy在2020年從獨立董事轉任財務總監時,我們計劃讓他擔任該職位5年。他幫助Lockton公司實現了強勁持續的增長,在這個計劃性過渡階段,他將繼續對Lockton公司及其發展工作產生積極影響。”

Společnost Lockton, Inc. s potěšením vítá Travise Leonarda v týmu a těší se na jeho přínosy pro budoucí růst a úspěchy společnosti.

Lockton公司非常歡迎Travis Leonard加入團隊,期待他對公司未來的增長和成功做出貢獻。

O společnosti Lockton

關於Lockton公司

Nejvýraznějším a zároveň nejpřínosnějším rysem společnosti Lockton je její nezávislost. Díky tomu, že je společnost Lockton v soukromém vlastnictví, se jejích více než 11.700 spolupracovníků, kteří působí ve více než 140 zemích, může soustředit výhradně na potřeby klientů v oblasti rizik, pojištění a pracovních sil. Její odborné znalosti a globální zkušenosti jí umožňují dokonale porozumět klientům a dosáhnout tak pozoruhodných výsledků. Další informace najdete na stránkách

Lockton公司最顯著、也是最有利可圖的特點是其獨立性。Lockton公司是私人擁有的,擁有超過11,700名員工,在全球140多個國家開展業務,專注於爲客戶提供風險、保險和人力資源服務。憑藉其專業知識和全球經驗,Lockton公司能夠完全理解客戶,並取得卓越的成果。有關更多信息,請訪問其網站。

Foto –
Logo –

照片 - 來源:Zepp Health
標誌 -

声明:本內容僅用作提供資訊及教育之目的,不構成對任何特定投資或投資策略的推薦或認可。 更多信息
    搶先評論