share_log

Hisense Prináša Sledovanie UEFA EURO 2024 Na Veľkej Obrazovke

Hisense Prináša Sledovanie UEFA EURO 2024 Na Veľkej Obrazovke

海信將UEFA EURO 2024觀賽帶到大屏幕
PR Newswire ·  07/09 18:12

QINGDAO, Čína, 10. júla 2024 /PRNewswire/ -- Hisense, svetový líder v oblasti spotrebnej elektroniky a spotrebičov, prináša to najlepšie v sledovaní EURO vo veľkom s laserovým televízorom Hisense 120L9H TriChroma a laserovým inteligentným mini projektorom C1, čím pripravuje budúcnosť pod vedením laserovej obrazovky založenej na strategickej inovácii Go Tech, Go Cinema a Go Green.

Hisense Laser TV, Go Cinema at UEFA EURO 2024
Hisense is introducing consumers to the large-screen TV era
Hisense Laser Smart Mini Projector C1 wins the 1st Readers Award 2024 by French tech media Les Numeriques

Slogan „Hisense, viac než značka" stelesňuje záväzok k technológii orientovanej na používateľa a najvyššej kvalite. Hisense prináša zážitok z „veľkého obrazu" pre UEFA EURO 2024 a pozýva spotrebiteľov do novej éry televízorov s veľkou obrazovkou. Hisense ako svetová jednotka v dodávkach laserových televízorov a priekopník laserových obrazoviek prináša s laserovým televízorom 120L9H nové úrovne sledovania na veľkej obrazovke.

Inovatívna LPU (laserová procesorová jednotka) Hisense využíva trojfarebné laserové svetlo RGB s technológiou Ultra Short Throw na premietanie 3000 lúmenov jasného, 4K obrazu na 120-palcovú obrazovku s potlačením okolitého svetla. Vďaka širokému farebnému gamutu 107 % a vynikajúcej presnosti farieb ΔE≤1 poskytuje revolučný laserový displej obraz v kinematografickej kvalite a je vybavený režimom Filmmaker Mode. Dolby Atmos a 40 W predné reproduktory poskytujú pohlcujúci zvukový zážitok.

Sledujte nerušene vývoj futbalových akcií EURO s technológiou MEMC s plynulým pohybom, s mikrosekundovou odozvou procesora a zníženým rozmazaním a oneskorením, ktoré poskytujú divákom to najplynulejšie dianie.

Laserové televízory Hisense zvyšujú zážitok z domáceho sledovania a zároveň myslia na životné prostredie a zdravie vďaka funkciám, ako je odstránenie škodlivého modrého svetla pre pohodlie očí aj pri nepretržitom sledovaní futbalu a znížená spotreba energie v porovnaní s veľkými LCD obrazovkami. Laserové televízory sú navrhnuté s ohľadom na nízku uhlíkovú stopu a vysokú recyklovateľnosť, takže stoja na čele domácej zábavy šetrnej k životnému prostrediu.

Spoločnosť Hisense nedávno vyhrala 1. cenu čitateľov 2024 v kategórii fotografia a video, ktorú jej udelilo francúzske technologické médium Les Numeriques za laserový inteligentný mini projektor C1. To dokazuje popularitu C1 medzi spotrebiteľmi a uznanie dlhodobej oddanosti spoločnosti Hisense voči inovácii laserových produktov.

Ako priekopník a líder v odvetví laserových televízorov spoločnosť Hisense zaviedla čistú laserovú technológiu do oblasti miniprojektorov, pričom C1 je vrcholom jej ponuky. Vďaka 65- až 300-palcovému displeju poháňanému laserovou svetelnou technológiou 4K TriChroma prináša model C1 vizuálne hody a umocňuje zážitok zo sledovania futbalu s ohromujúcou čistotou, živými farbami a pohlcujúcimi detailmi, takže vytvára pocit, ako keby ste boli priamo na ihrisku.

Model C1 premení každý priestor na osobné domáce kino, ideálne na vychutnanie si futbalových zápasov, nech ste v spálni, obývačke, na dvore alebo v garáži. Užívateľsky prívetivý systém nastavenia AutoMagic a inteligentný OS VIDAA vás jednoducho sprevádzajú, aby ste získali najlepší zážitok zo sledovania kedykoľvek a kdekoľvek. Zvýšte svoj zvukový zážitok s reproduktorovým systémom JBL na mieru, ktorý poskytuje špičkovú kvalitu zvuku.

Hisense je partnerom už tretie po sebe nasledujúce majstrovstvá Európy UEFA so svojou kampaňou „BEYOND GLORY", ktorá zdôrazňuje svoj cieľ posúvať hranice, snažiť sa o ambiciózne ciele a odhodlanie vyvíjať priekopnícku technológiu domácich spotrebičov v snahe o zlepšenie každodenného života.

O spoločnosti Hisense

Hisense je poprednou svetovou značkou domácich spotrebičov a spotrebnej elektroniky a oficiálnym partnerom UEFA EURO 2024. Podľa spoločnosti Omdia sa spoločnosť Hisense umiestnila v roku 2023 aj v 1. štvrťroku 2024 na 2. mieste v celosvetovom meradle v oblasti dodávok televízorov a na 1. mieste v segmente 100-palcových televízorov. Spoločnosť sa rýchlo rozšírila a pôsobí vo viac ako 160 krajinách a špecializuje sa na multimediálny tovar, domáce spotrebiče a inteligentné IT informácie.

Foto:
Foto:
Foto:

声明:本內容僅用作提供資訊及教育之目的,不構成對任何特定投資或投資策略的推薦或認可。 更多信息
    搶先評論