share_log

Elektrický Domiešavač SANY 408P Spĺňa Aktualizované Normy EÚ GSR

Elektrický Domiešavač SANY 408P Spĺňa Aktualizované Normy EÚ GSR

SANY 408P電動混凝土攪拌機符合更新的歐盟GSR標準。
PR Newswire ·  07/17 11:03

ŠANGHAJ, 17. júla 2024 /PRNewswire/ – Elektrický domiešavač 408P svetovej triedy, ktorý z dielne popredného čínskeho výrobcu ťažkých zariadení SANY Group („SANY"), nedávno prešiel kritériami aktualizovaného všeobecného bezpečnostného nariadenia EÚ (GSR). Model 408P, vybavený pokročilým systémom asistencie vodiča (ADAS) od spoločnosti Haistar, je prvým čínskym elektrotechnickým vozidlom, ktoré získalo najnovší certifikát typového schválenia celého vozidla (SVTA).

中國重型機械製造商三一重工的世界級電動混凝土攪拌機型號408P最近通過了歐盟通用安全法規(GSR)的更新標準。這款配備哈伊斯塔(Heistar)先進駕駛輔助系統(ADAS)的408P型號,是中國首款獲得整車類型認證的電動車輛。

SANY 408P Electric Mixer Truck
三一408P電動混凝土攪拌車

Po získaní tejto najnovšej certifikácie o skúške skutočného vozidla má model 408P akreditáciu podľa piatich nariadení GSR. To znamená, že elektrický domiešavač SANY má nielen najnovšie povolenie vstupu na trh v Európskej únii, ale zároveň urýchli plán globálneho rozvoja spoločnosti SANY, čím si upevní svoju vedúcu pozíciu v sektore elektrotechnických vozidiel.

在獲得最新真車測試認證之後,408P型號根據5個GSR規定獲得認證。這意味着,三一重工的電動混凝土攪拌機不僅獲得了進入歐盟市場的最新許可證,還加速了三一重工公司全球發展計劃,進一步鞏固了其在電動車領域的領先地位。

Certifikácia testu bola vykonaná pod dohľadom TÜV Rheinland, popredného poskytovateľa technických služieb. Výsledky testov preukázali, že elektrický domiešavač SANY 408P je bezpečný, spoľahlivý a spĺňa nariadenia a normy EÚ. Test okrem toho zdôraznil, že asistenčný systém Haistar ADAS je vysoko adaptabilný a je možné ho rozšíriť aj na iné modely.

測試認證是由領先的技術服務提供商德國萊茵集團(TUV Rheinland)監督的。測試結果表明,三一重工的電動混凝土攪拌機408P安全可靠,符合歐盟規定和標準。測試還強調,哈伊斯塔ADAS輔助系統具有高度的適應性,可以擴展到其他車型上。

Nariadenie EU GSR bolo uvedené do platnosti v roku 2019 s cieľom zvýšiť ochranu personálu vo vozidlách a zraniteľných účastníkov cestnej premávky, ako sú chodci a cyklisti, aby sa zaistením vyššej úrovne bezpečnosti vozidiel znížil počet dopravných nehôd a obetí. Podľa najnovšej aktualizácie platnej od júla 2024 musia byť všetky úžitkové vozidlá registrované v EÚ vybavené vhodnou funkciou ADAS.

歐盟通用安全法規(GSR)於2019年頒佈,旨在提高車內人員和行人(如行人和騎自行車的人等)的安全性,通過提高車輛安全水平來減少交通事故和死亡人數。根據自2024年7月起生效的最新更新,歐盟內的所有商用車輛都必須配備適當的ADAS功能註冊。

Elektrický domiešavač SANY 408P prešiel piatimi kritériami GSR pre systémy ADAS, vrátane informačného systému o rozjazde (MOIS), informačného systému o mŕtvom uhle (BSIS), informačného systému pri cúvaní (REIS), inteligentného asistenta rýchlosti (ISA) a upozornenia na ospalosť a bdelosť vodiča (DDAW).

三一重工的電動混凝土攪拌機408P通過五個GSR標準測試,包括出發信息系統(MOIS)、盲點信息系統(BSIS)、倒車信息系統(REIS)、智能限速輔助系統(ISA)和駕駛員疲勞和注意力警告(DDAW)。

Asistent ISA je navrhnutý tak, aby upozornil vodiča pri prekročení rýchlosti, že musí spomaliť. Systém ISA spoločnosti SANY absolvoval viac ako 6 000 km testovania na ceste v 10 krajinách EÚ, so 431 kilometrami skutočnej jazdy na cestách a scenármi pokrývajúcimi mestá, dediny, diaľnice a ďalšie. Jeho presnosť rozpoznávania v rámci jedného scenára je nad 90 percent, pričom celková presnosť dosahuje 96 percent.

ISA輔助系統旨在提醒駕駛員減速以避免超速駕駛。三一重工的ISA系統已在10個歐盟國家的道路上進行了超過6,000公里的測試,其中實際駕駛里程爲431公里,覆蓋城市、鄉村、高速公路等場景。單一場景認知準確率超過90%,總準確率達到96%。

DDAW monitoruje črty tváre vodiča, pohyby očí a pohyby hlavy v častých intervaloch na základe fyziologického zobrazovania, aby zistil, či je vodič vykazuje prejavy únavy, aby posielal upozornenia alebo podnikol iné vhodné kroky.

DDAW系統定期監測駕駛員的面部特徵、眼部運動和頭部運動等生理特徵,以檢測駕駛員是否出現疲勞跡象,併發送警告或採取其他適當的行動。

Testovaný systém MOIS monitoruje a informuje vodiča o chodcoch a cyklistoch v mŕtvom uhle vozidla vpredu, BSIS pri odbočovaní sleduje riziko kolízie v pravom mŕtvom uhle kamiónov alebo autobusov a REIS pomáha pri parkovaní, aby sa predišlo kolíziám pomocou cúvacej obrazovky v reálnom čase.

MOIS輔助系統監測並向駕駛員通報前方行人和騎自行車的情況,BSIS拐彎時監測右側卡車或公共汽車的碰撞風險,REIS系統利用實時倒車屏幕幫助停車避免碰撞。

„Do budúcnosti sa bude spoločnosť SANY usilovať o rozvoj svojich medzinárodných trhov, posilňovať pokroky v oblasti digitálnej inteligencie a podporovať nízkouhlíkovú prevádzku, aby sme globálnym zákazníkom mohli poskytovať vysokokvalitné, bezpečné, spoľahlivejšie a inteligentnejšie produkty," povedal Yu Hongfu, prezident SANY Heavy Industry.

“未來,三一重工將致力於拓展其國際市場,推進數字智能方面的進步,支持低碳運營,以向全球客戶提供更高質量、更安全、更可靠和更智能的產品,”三一重工總裁餘宏福表示。

Foto:
Logo:

照片:
標識:

声明:本內容僅用作提供資訊及教育之目的,不構成對任何特定投資或投資策略的推薦或認可。 更多信息
    搶先評論