share_log

Case Packing Systems Komt Sneller Op De Markt Met Slimmere Machines En Het FactoryTalk Optix Platform

Case Packing Systems Komt Sneller Op De Markt Met Slimmere Machines En Het FactoryTalk Optix Platform

Case Packing Systems通過更智能的機器和FactoryTalk Optix平台更快地進入市場。
PR Newswire ·  07/18 04:25

De in Nederland gevestigde machinebouwer programmeert modulaire machines met een flexibele cloud-gebaseerde softwareoplossing die snel en eenvoudig kan worden aangepast aan elke modulecombinatie

這家位於荷蘭的機器製造商利用一種靈活的基於雲的軟件解決方案來編程模塊化機器,以便快速輕鬆地適應任何模塊組合。

BRUSSEL, 18 juli 2024 /PRNewswire/ -- Rockwell Automation, Inc. (NYSE: ROK), 's werelds grootste bedrijf dat zich toelegt op industriële automatisering en digitale transformatie, heeft vandaag aangekondigd dat Case Packing Systems BV (CPS) als een van de eerste bedrijven in de Benelux het FactoryTalk Optix softwareplatform gaat gebruiken.

布魯塞爾,2024年7月18日/美通社/-- 羅克韋爾自動化(Rockwell Automation,Inc.,NYSE: ROK)是世界上最大的工業自動化和數字化轉型公司之一。今天宣佈,Benelux地區的Case Packing Systems BV(CPS)是第一批採用FactoryTalk Optix軟件平台的公司之一。

De Nederlandse specialist in casepacking gebruikt de human machine interface (HMI) en visualisatiesoftware om het ontwerpen, testen en ontwikkelen van de programmering voor zijn modulaire casepackingtechnologieën te stroomlijnen. Door gebruik te maken van een volledige hardwarearchitectuur van Rockwell Automation zal het nieuwe machineplatform een groter exportpotentieel hebben, waarbij het bedrijf zijn zinnen heeft gezet op de Noord-Amerikaanse markt.

這家荷蘭的Case Packing專家使用人機界面(HMI)和可視化軟件來簡化其模塊化Case Packing技術的編程設計、測試和開發。採用Rockwell Automation的完整硬件架構,新的機器平台將有更大的出口潛力,該公司已將目光投向北美市場。

"Ons FactoryTalk Optix-platform biedt machinebouwers en eindgebruikers meer kracht en flexibiliteit bij het ontwerpen, bouwen en testen van operationele programmering," legt Jan Van Den Bossche, Regional VP Technology & Domain Expertise bij Rockwell Automation, uit. "Het is zeer schaalbaar en cloudgebaseerd, het kan digitale transformaties stimuleren en helpt bedrijven aanzienlijke tijd, technische inspanningen en programmeerkosten te besparen, zowel voor herontwikkelingsprojecten, zoals deze, als voor compleet nieuwe gebouwen. Nauwe en naadloze integratie met onze andere automatiserings- en informatieoplossingen levert kant-en-klare mogelijkheden vanuit een zeer aanpasbare en flexibele architectuur."

羅克韋爾自動化公司的區域型科技與領域專業副總裁Jan Van Den Bossche解釋道:“我們的FactoryTalk Optix平台爲機器製造商和終端用戶提供了更大的設計、構建和測試操作性編程的力量和靈活性。它非常可擴展和基於雲,可以推動數字化轉型,並幫助企業節省大量時間、技術和編程費用,無論是對於像這樣的再開發項目,還是對於全新的建築。它與我們的其他自動化和信息解決方案的緊密無縫集成提供了從高度可定製和靈活的架構中提供現成解決方案的能力。”

De geïntegreerde architectuur is ontwikkeld met hulp van Routeco Netherlands, een lid van het Rockwell Automation PartnerNetwork ecosysteem als geautoriseerde distributeur met toegevoegde waarde en geautoriseerde service provider (ASP) partner. Routeco Nederland gaf de configuratie door aan VerAutomation BV, specialist in industriële automatisering en onderdeel van VINCI Energies. Deze Rockwell gold-level systeemintegrator ontwikkelde de PLC-code met Studio 5000 Logix Designer software en de application programming interface (API) voor de besturing met behulp van het FactoryTalk Optix-platform.

這種集成架構是由Rockwell Automation PartnerNetwork生態系統的授權價值經銷商和授權服務提供商(ASP)合作開發的,包括Routeco Netherlands,它向VerAutomation BV(VINCI Energies的工業自動化專家子公司)提供配置。這個Rockwell黃金級別的系統集成商使用Studio 5000 Logix Designer軟件開發PLC代碼,以及使用FactoryTalk Optix平台爲控制開發應用程序接口(API)。

"Al onze machines zijn opgebouwd uit modules, dus elke klanttoepassing bestaat uit een andere combinatie van technologieën die hun eigen unieke HMI programmering en testen vereisen," zegt Gunter Beurs, software engineer bij CPS. "Met de FactoryTalk Optix-software kunnen we softwaremodules en add-on-instructies meerdere keren opnieuw gebruiken. Dit ons helpt om de totale doorlooptijd voor ontwikkeling te verkorten. We krijgen ook een automatiseringsoplossing die op de Noord-Amerikaanse markt algemeen geaccepteerd is."

CPS的軟件工程師Gunter Beurs表示:“我們所有的機器都由模塊組成,所以每個客戶應用都由不同的技術組合組成,需要其自己獨特的HMI編程和測試。使用FactoryTalk Optix軟件,我們可以多次重複使用軟件模塊和添加的指令。這有助於縮短整個開發週期。我們還獲得了一個在北美市場廣泛接受的自動化解決方案。”。

Carlo Geers, product sales specialist bij Routeco Netherlands B.V., voegt hieraan toe: "Zodra u de HMI inschakelt, detecteert deze de modules in de programmeerbare logische controller en genereert het de HMI-toepassing; eigenlijk wordt 80% van het programma tijdens het opstarten gegenereerd. Case Packing Systems heeft de FactoryTalk Optix-software flink op de proef gesteld en naar nieuwe prestatieniveaus getild dankzij de ondersteuning van het ASEM team in Italië."

Routeco Netherlands b.V.的產品銷售專員Carlo Geers補充說:“一旦您啓動HMI,它就會檢測可編程邏輯控制器中的模塊,並生成HMI應用程序;實際上在啓動過程中產生了80%的程序。由於受到意大利ASEm團隊的支持,Case Packing Systems嚴格測試了FactoryTalk Optix軟件,並將其推向了新的性能水平。”

CPS ziet niet alleen snellere ontwikkeling en snellere lanceringsmogelijkheden. De machines zijn ook slimmer, hebben meer functies en genereren aanzienlijk meer operationele gegevens vergeleken met de eerdere oplossing. Naast al deze digitaal aangestuurde verbeteringen profiteren eindgebruikers ook van een duidelijkere en intuïtievere HMI-interface.

CPS不僅可以更快地開發和推出機器,還可以更智能,具有更多功能,並與先前的解決方案相比產生更多運營數據。除了所有這些數字驅動的改進之外,最終用戶還可以享受更清晰、更直觀的HMI界面。

"Met de volgens ISA-88 ontwikkelde PLC-code en door gebruik te maken van FactoryTalk Optix hebben we CPS een softwareoplossing geleverd die in wezen toekomstbestendig is," aldus Gerrit Huijbers, senior project engineer, software, VerAutomation.

VerAutomation的高級項目工程師Gerrit Huijbers表示:“採用符合ISA-88標準的PLC代碼和FactoryTalk Optix,我們爲CPS提供了一種基本上具有未來性的軟件解決方案。”。

Over Rockwell Automation
Rockwell Automation, Inc. (NYSE: ROK), is een wereldwijde leider in industriële automatisering en digitale transformatie. Wij verbinden de verbeelding van mensen met het potentieel van technologie om uit te breiden wat menselijkerwijs mogelijk is, waardoor de wereld productiever en duurzamer wordt. Met het hoofdkantoor in Milwaukee, Wisconsin, heeft Rockwell Automation ongeveer 29.000 probleemoplossers in dienst die zich inzetten voor onze klanten in meer dan 100 landen. Ga naar voor meer informatie over hoe wij The Connected Enterprise in alle industriële ondernemingen tot leven brengen.

關於羅克韋爾自動化
羅克韋爾自動化,Inc.(NYSE: ROK)是全球工業自動化和數字化轉型領域的領導者。我們通過連接人類想象力和技術潛力,擴展人類能力範圍,使世界更加生產力和可持續。總部位於威斯康星州的密爾沃基市,羅克韋爾自動化在100多個國家擁有約29,000名問題解決者爲我們的客戶服務。請訪問,了解如何將The Connected Enterprise融入所有工業企業。

Over het Rockwell Automation PartnerNetwork
Rockwell Automation gelooft dat we samen beter zijn - en wij doen ons deel door het leveren van een uitgebreid, wereldwijd partnerecosysteem van marktleidende technologie, superieure ondersteuning en diensten, en een geïntegreerde en gestroomlijnde benadering van het bedrijfsleven. Slaag op internationale schaal door gebruik te maken van de breedte van ons netwerk van innovatieve technologieën en diensten die geen enkele leverancier alleen kan leveren. Voor meer informatie over hoe het PartnerNetwork helpt om de waarde van The Connected Enterprise te leveren, gaat u naar PartnerNetwork Program.

關於羅克韋爾自動化 PartnerNetwork
羅克韋爾自動化相信我們一起更出色-我們通過提供一個全面的、全球性的合作伙伴生態系統,市場領先的技術、卓越的支持和服務,以及一種綜合而簡化的商業方式來履行自己的角色。利用我們的創新技術和服務的寬度,可以在國際範圍內取得成功,沒有任何一個供應商能夠提供。要了解有關PartnerNetwork如何幫助交付The Connected Enterprise價值的更多信息,請轉至PartnerNetwork計劃。

Logo -

標誌 -

声明:本內容僅用作提供資訊及教育之目的,不構成對任何特定投資或投資策略的推薦或認可。 更多信息
    搶先評論