share_log

POWERCHINA Podporuje Globálny Rozvoj Športu Výstavbou Viacerých Športových Zariadení Na Svetovej Úrovni

POWERCHINA Podporuje Globálny Rozvoj Športu Výstavbou Viacerých Športových Zariadení Na Svetovej Úrovni

POWERCHINA支持全球體育發展,建設多個世界一流運動設施
PR Newswire ·  07/19 11:21

PEKING, 19. júla 2024 /PRNewswire/ -- Power Construction Corporation of China („POWERCHINA" alebo „spoločnosť") pokračuje vo svojej významnej úlohe pri rozvoji svetového športu s hladkým priebehom projektov výstavby viacerých športovísk po celom svete, čím demonštruje svoje zásadné úsilie pri podpore medzikultúrnych výmen formou organizovania športových podujatí.

中國的國家電力投資公司(POWERCHINA)在全球範圍內建設多個體育場館的項目順利進行,展示了該公司在支持跨文化交流方面的重要努力,通過舉辦體育賽事的方式體現。請使用您的moomoo帳戶登錄以訪問該功能。

Ombaka National Stadium in Benguela, Angola, constructed by POWERCHINA
POWERCHINA所建的安哥拉本格拉ombaka國家體育場。

V máji 2024 boli slávnostne položené základy projektu Srbského národného futbalového štadióna a projektu EXPO 2027 realizovaného spoločnosťou POWERCHINA, pričom srbský prezident Aleksandar Vucic na slávnostnom ceremoniáli prejavil svoje veľké očakávania od projektu a poďakoval Číne za podporu. Štadión poskytne Srbsku vysokokvalitné športové zariadenia, ktoré budú môcť hostiť podujatia na úrovni svetového či európskeho pohára, zatiaľ čo projekt EXPO 2027 sa stane jedným z najväčších medzinárodných obchodných veľtrhov v juhovýchodnej Európe, ktoré bude hostiť veľtrh EXPO 2027.

2024年7月19日,北京 / PRNewswire/ -- 中國能源建設集團有限責任公司(以下簡稱“POWERCHINA”)繼續在全球範圍內多個體育場館建設項目中的重要角色,展示了該公司在支持跨文化交流方面的重要努力,通過舉辦體育賽事的方式體現。

POWERCHINA rozširuje svoje projekty výstavby športových zariadení po celom svete. Postavila napríklad prvú solárnu elektráreň v Katare, 800-megawattovú fotovoltickú elektráreň Al Kharsaah, ktorá bola uvedená do prevádzky počas Majstrovstiev sveta vo futbale 2022. Katarský štátny minister pre energetické záležitosti Saad Sherida Al-Kaabi poznamenal, že projekt zvyšuje využitie obnoviteľnej energie a podporuje záväzok Kataru k „uhlíkovo neutrálnemu" svetovému poháru.

POWERCHINA正在全球範圍內擴大其體育場館建設項目。例如,該公司在卡塔爾建成了第一個太陽能發電站——800兆瓦的Al Kharsaah光伏電站,並在2022年世界盃足球賽期間投入運營。卡塔爾國家能源事務大臣Saad Sherida Al-Kaabi指出,該項目提高了可再生能源使用率,支持卡塔爾致力於實現“碳中和”的全球目標。

V Benine realizovala POWERCHINA projekty viacúčelových štadiónov a postavila športoviská v 10 mestách. Stavby pod lokálnym vedením zahŕňajú tribúny, bežecké trate do každého počasia, kancelárie a terénne úpravy. Projekt prekonal výzvy v podobe krátkych termínov, rozsiahlych úloh a logistiky vo viacerých mestách, aby zaistil pokrok a kvalitu. POWERCHINA postupuje podľa svojej zásady zaobchádzať s projektovými lokalitami ako s domácimi mestami, podporuje komunitné putá a dôsledne plní korporátne sociálne záväzky.

POWERCHINA在貝寧建造了多個多功能體育場館,並在10個城市建造了體育場地。當地領導下的建築工程包括看臺,全天候跑道,辦公室和環境整治。項目克服了許多挑戰,例如短期期限,廣泛的任務和在多個城市內的物流難題,以確保進展和質量。POWERCHINA秉持將項目地點視爲自己的家鄉城市的原則,並支持社區聯繫和切實履行企業社會責任。

Štadióny Benguela a Lubango v Angole navrhla a postavila spoločnosť POWERCHINA. Projekt bol podpísaný 18. decembra 2007 a odovzdaný v decembri 2009. Ide o dva zo štyroch dôležitých štadiónov vybudovaných v Angole pre Africký futbalový pohár národov v roku 2010, ktorý poskytuje významnú podporu pre bezproblémovú organizáciu podujatia.

POWERCHINA設計並建造了埃安戈拉和魯本戈球場。該項目於2007年12月18日簽署,到2009年12月交付。它是爲2010年非洲國家杯足球比賽建造的四個重要體育場館之一,爲活動的順利組織提供了重要支持。

POWERCHINA nielen buduje športové zariadenia po celom svete, ale prostredníctvom športových podujatí podporuje aj blaho zamestnancov. V Ekvádore spoločnosť sponzorovala priateľský futbalový zápas SINOHYDRO Cup, ktorý je súčasťou ekvádorskej športovej súťaže elektrickej energie v amazonskom regióne. Zúčastnili sa miestni a čínski zamestnanci, pričom vyhral multikultúrny tím POWERCHINA. Starosta El Chaco ocenil spoločnosť POWERCHINA za jej aktívnu úlohu a podporu miestneho športu, pričom ocenil jej významný prínos pre komunitu. Podobne spoločnosť organizovala a zapájala sa do futbalových a bedmintonových podujatí v Spojených arabských emirátoch a Malajzii, čím ďalej podporila účasť na športoch a rozvoj komunity.

POWERCHINA不僅在全球範圍內建造體育設施,還通過體育賽事支持員工的福祉。在厄瓜多爾,該公司贊助了友好的足球比賽SINOHYDRO Cup,這是亞馬遜地區電力運動會的一部分。當地和中國員工參加了比賽,MULTICULTURAL TEAM POWERCHINA獲勝。El Chaco市長讚揚POWERCHINA對本地體育的積極作用和支持,並肯定了其對社區做出的重要貢獻。類似地,該公司還在阿拉伯聯合酋長國和馬來西亞組織和參與了足球和羽毛球比賽,繼續支持參與體育和社區發展。

Spoločnosť POWERCHINA sa zaviazala budovať globálnu infraštruktúru, aktívne sa zúčastňuje rôznych športových a kultúrnych výmen, podporuje medzinárodné priateľstvo a spoluprácu, uplatňuje koncept trvalo udržateľného rozvoja, podporuje globálny rozvoj vysokej kvality a dáva silný impulz pre budovanie komunity pre osud ľudstva.

POWERCHINA致力於建設全球基礎設施,積極參與各種體育和文化交流,支持國際友誼和合作,實施可持續發展理念,支持高質量全球發展,併爲人類命運共同體建設做出了積極貢獻。

O spoločnosti POWERCHINA

關於POWERCHINA

Spoločnosť Power Construction Corporation of China (POWERCHINA) založená v roku 2011 je popredná stavebná skupina, ktorá sa špecializuje na investície a financovanie, plánovanie a dizajn, inžiniersku výstavbu, výrobu zariadení a riadenie prevádzky. V roku 2023 sa spoločnosť umiestnila na 105. mieste v rebríčku Fortune 500.

中國能源建設集團有限責任公司(POWERCHINA),成立於2011年,是一家領先的建築工程集團,專注於投資和融資、規劃和設計、工程建設、設備製造和運營管理。2023年,公司在《財富》500強中排名第105位。

Foto:

照片:

声明:本內容僅用作提供資訊及教育之目的,不構成對任何特定投資或投資策略的推薦或認可。 更多信息
    搶先評論