share_log

SANY Renewable Energy Versterkt Inzet Voor Duurzaamheid Door Toetreding Tot China ESG Alliance

SANY Renewable Energy Versterkt Inzet Voor Duurzaamheid Door Toetreding Tot China ESG Alliance

三一可再生能源通過加入中國ESG聯盟,加強了可持續發展的承諾。
PR Newswire ·  08/05 15:12

SHANGHAI, 5 aug. 2024 /PRNewswire/ -- SANY Renewable Energy, een toonaangevende producent van schone energietechnologie, is in de maand juli 2024 lid geworden van de China ESG Alliance. Hiermee laat het bedrijf zijn engagement voor duurzame praktijken zien en bevestigt het opnieuw de vooruitgang van de windenergiesector. Door dit lidmaatschap zal SANY samenwerken aan het delen van beste praktijken en het bevorderen van koolstofarme innovaties, waardoor de groene transformatie van de toeleveringsketen wordt gestimuleerd.

2024年8月5日,上海/ PRNewswire/--作爲清潔能源技術領先生產商,SANY Renewable Energy於2024年7月加入了中國ESG聯盟。通過此舉,公司展示了其對可持續實踐的承諾,並再次確認了風能行業的進步。通過此會員資格,SANY將與其他成員合作,共享最佳實踐,並推動低碳創新,促進供應鏈的綠色轉型。

SANY 3.X MW - 11.X MW platform wind turbine
三一3.X MW - 11.X MW平台風力發電機組

De China ESG Alliance, opgericht op 13 april 2023 door topbedrijven en -organisaties in Suzhou, wil deskundige inzichten en middelen integreren om oplossingen te bedenken voor klimaattechnologie met een wereldwijde impact. Onder de leden zijn industriereuzen zoals Microsoft, Lenovo en Tencent, samen met andere belangrijke spelers zoals Honor, Luxshare, LONGi Green Energy Technology, LinkedIn, Sunwoda Electronic, Danfoss, SF Express, CDP en de Shanghai Environment and Energy Exchange.

中國ESG聯盟由蘇州頂級企業和組織於2023年4月13日成立,旨在整合專業知識和資源,爲具有全球影響力的氣候技術提出解決方案。其成員包括微軟、聯想、騰訊等工業巨頭,以及Honor、Luxshare、隆基綠能、領英、欣旺達、丹佛斯、順豐速運、CDP和上海環境和能源交易所等其他關鍵參與者。

Tegen het einde van 2023 genereerden de windturbines van SANY 84,2 miljard kWh, waardoor de kooldioxide-uitstoot effectief met ongeveer 48 miljoen ton verminderde. In zijn alliantie met de China ESG Alliance is SANY klaar om de internationale samenwerking uit te breiden, met de nadruk op onderzoek en implementatie van groene, koolstofarme projecten.

截至2023年底,SANY風力渦輪機發電84.2億千瓦時,有效減少了約4800萬噸二氧化碳排放。在與中國ESG聯盟的聯盟中,SANY正準備拓展國際合作,重點關注綠色、低碳項目的研究和實施。

SANY Renewable Energy zet zich in voor een duurzaam milieu gedurende de hele levenscyclus van zijn producten. Het maakt gebruik van geavanceerde technologie en management om de impact op het milieu te minimaliseren en de energie-efficiëntie te verbeteren. Het bedrijf voert ook uitgebreide koolstofarme strategieën uit, waaronder koolstofinventarisaties en beoordelingen van de ecologische voetafdruk, waarbij het emissiereductiedoelen stelt en behaalt.

SANY Renewable Energy 致力於在其產品的整個生命週期中實現可持續環境。它利用先進技術和管理來最大程度地減少對環境的影響,並提高能源效率。公司還實施廣泛的低碳戰略,包括碳清單和生態足跡評估,設定和實現排放減少目標。

Een opmerkelijk project dat de toewijding van SANY aan duurzame praktijken onderstreept is het Shenxianling windmolenpark, waar het bedrijf ontwikkeling met ecologische bescherming en betrokkenheid van de gemeenschap integreerde. Dankzij de hoge mate van bodemsanering en vegetatieherstel heeft het project niet alleen milieudoelstellingen dichterbij gebracht, maar ook het lokale toerisme en de groei van de industrie gestimuleerd. Dit maakt Shenxianling het eerste ecologische slimme windmolenpark van China.

一個顯著的項目,突顯了SANY對可持續實踐的承諾,即神仙嶺風電場,在此項目中,該公司將生態保護和社區參與融入到開發中。由於高度的土地修復和植被恢復,該項目不僅實現了環境目標,而且還促進了當地旅遊業和產業的增長。這使神仙嶺成爲中國第一個生態智能風電場。

Bovendien breidt SANY zijn duurzaamheidsinspanningen uit naar de toeleveringsketen, met 92% van zijn leveranciers die de gedragscode voor toeleveranciers onderschrijven. Het bedrijf ondersteunt deze partners met zelfbeoordelingen op het gebied van duurzaamheid en ESG-trainingsprogramma's om hun groene capaciteiten te versterken.

此外,SANY將其可持續發展努力擴展到供應鏈,92%的供應商都支持供應商行爲準則。公司通過自我評估可持續性和ESG培訓計劃來支持這些合作伙伴,以增強他們的綠色能力。

Onder de leidende principes van "Intelligent Manufacturing Leads the Future" en de visie om "het efficiënte gebruik van schone energie voor de mensheid te bevorderen," is SANY Renewable Energy toegewijd om de leiding te nemen in de wereldwijde verschuiving naar schone energie, en een belangrijke bijdrage te leveren aan China's doelstellingen van koolstofneutraliteit en de bredere wereldwijde overgang naar duurzame energie.

在“智能製造引領未來”的領導原則和“爲人類促進清潔能源的高效利用”的願景下,SANY Renewable Energy致力於引領全球向清潔能源的轉型,併爲中國實現碳中和目標以及更廣泛的全球可持續能源轉型做出重要貢獻。

Foto -
Logo -

照片 -
標誌 -

声明:本內容僅用作提供資訊及教育之目的,不構成對任何特定投資或投資策略的推薦或認可。 更多信息
    搶先評論