share_log

Mezinárodní Den Mládeže 2024: Společnost Shanghai Electric Zahajuje Školení Pro Nové Zaměstnance Se Zaměřením Na Kariérní Rozvoj Mladých Lidí

Mezinárodní Den Mládeže 2024: Společnost Shanghai Electric Zahajuje Školení Pro Nové Zaměstnance Se Zaměřením Na Kariérní Rozvoj Mladých Lidí

2024國際青年節:上海電氣公司開始爲重點培養年輕人的新員工開展職業發展培訓
PR Newswire ·  08/14 12:01
  • V poslední vlně náboru nastoupilo do společnosti Shanghai Electric více než 700 absolventů, kteří spolu se společností proměňují nápady v inovace pomáhající urychlit inteligentní a ekologickou transformaci energetického průmyslu
  • 在最新一波招聘中,上海電氣公司吸引了700多名畢業生加入公司,他們將與公司一起將想法變成創新,幫助加快能源行業的智能和生態轉型。

ŠANGHAJ, 14. srpna 2024 /PRNewswire/ – Společnost Shanghai Electric (SEHK: 2727, SSE: 601727) nedávno zahájila komplexní školicí program, který je přizpůsoben více než 700 nově přijatým absolventům. Cílem tohoto kroku, který následuje po celostátním náboru zaměstnanců, je vychovat mladé talenty pro odvětví, jež stojí v čele přetváření energetického průmyslu. V rámci programu navštívili nově přijatí zaměstnanci průmyslové základny společnosti Shanghai Electric, kde se seznámili s firemní strukturou, inovačními procesy, digitálním pokrokem a strategiemi řízení talentů.

上海,2024年8月14日 / PRNewswire / - 上海電氣公司(SEHK:2727,SSE:601727)最近啓動了一個面向700多名新聘畢業生的綜合培訓計劃。此舉旨在培養年輕的人才,以推動能源產業的轉型升級。在該計劃中,新招聘員工參觀了上海電氣公司的工業基地,了解了公司結構、創新流程、數字進步和人才管理戰略。

International Youth Day 2024: Shanghai Electric Launches Onboarding Training for New Recruits with Focus on Youth Career Development.
2024年國際青年節:上海電氣推出重點針對青年職業發展的入職培訓計劃。

„Mladé talenty byly vždy hnacím motorem našeho průběžného růstu a dlouhodobé vize," prohlásil Zhu Zhaokai, ředitel společnosti Shanghai Electric Holdings Group. „Díky jejich inovativnímu duchu a novým pohledům na věc je společnost Shanghai Electric dynamická a pokrokově smýšlející. Při pohledu do budoucnosti je pro nás zásadní, abychom i nadále podporovali mladé talenty a povzbuzovali naše nové zaměstnance k tomu, aby využívali kreativitu a vykonávali inovativní práci."

「年輕的人才一直是我們持續增長和長期願景的推動力量,」上海電氣控股集團董事長朱朝凱說。 「由於他們的創新精神和新的觀點,上海電氣公司是富有活力和進步的。展望未來,我們繼續支持年輕人才,並激勵新員工發揮創造力和執行創新工作。」

Letošní nábor zaměstnanců ve společnosti Shanghai Electric podtrhuje strategické zaměření společnosti na prosazování inovací v oblasti špičkových, inteligentních a ekologických oborových a energetických zařízení.

上海電氣公司的今年員工招聘突顯了公司在推動行業領先、智能、生態領域和能源設施方面的創新戰略意圖。

Ústředním bodem je přilákání prvotřídních talentů:

招攬一流人才是中心

  • 348 nových členů má magisterský nebo doktorský titul, což odpovídá 48 % z celkového počtu přijatých;
  • 78 je absolventů předních světových univerzit, z nichž více než 90 % pochází ze vzdělávacích institucí zařazených do žebříčku QS Top 200.
  • 348名新入職員工擁有碩士或博士學位,佔招聘總人數的48%;
  • 78名新員工畢業於世界前沿的大學,其中90%以上來自QS Top 200排名的教育機構。

V rámci inteligentního rozvoje se společnost Shanghai Electric zaměřila na nábor zaměstnanců v oblastech, které jsou pro její růst klíčové, a to v oblasti automatizace a digitálních technologií. Přijatí v roce 2024:

在智能化發展方面,上海電氣公司專注於招聘在其發展中具有關鍵作用的領域的員工,包括自動化和數字技術。 2024年新員工入職:

  • 34 % absolventů se specializuje na obory, jako jsou umělá inteligence, inteligentní věda a technologie, inteligentní výrobní inženýrství a automatizace, což jsou odvětví, která jsou čím dál důležitější pro rozvoj provozu elektráren, automatizačních zařízení, jaderné energetiky a průmyslového softwaru.
  • 34%的員工專門從事人工智能、智能科學技術、智能製造工程和自動化等領域,這些都是越來越重要的電廠運營、自動化設備、核能和工業軟件開發領域。

Společnost Shanghai Electric dává jasně najevo svůj závazek k ekologické udržitelnosti, když upřednostňuje kandidáty s odbornými znalostmi v oblasti ekologických odvětví.

上海電氣公司顯然致力於生態可持續性,並優先考慮具有環保行業專業知識的應聘者。

  • Společnost aktivně vyhledává absolventy v oblasti životního prostředí, chemického inženýrství, obnovitelných zdrojů energie a pokročilých energetických technologií, přičemž 40 % nových zaměstnanců pochází z těchto specializovaných oborů.
  • 上海電氣公司積極尋找環境、化工工程、可再生能源和先進能源技術方面的畢業生,其中40%的新員工來自這些專業領域。

Digitální transformace a hodnocení šité na míru

數字轉型和個性化評估

Digitální transformace představuje základ strategie společnosti Shanghai Electric, která hledá nová řešení pro inovaci energetických a průmyslových zařízení. V letošním roce byl náborový proces optimalizován pomocí přizpůsobených online hodnocení, která identifikovala jedinečný potenciál jednotlivých uchazečů. Školení pro nové zaměstnance zahrnuje inovativní metody, jako jsou skupinové diskuse bez vedoucích a komplexní případové studie, které jsou sladěné se strategickými cíli společnosti.

數字轉型是上海電氣公司戰略的基礎,旨在尋找新解決方案來改進能源和工業設備的創新。今年,招聘流程得到優化,採用定製在線評估,以確定每個申請者的獨特潛力。新員工培訓包括創新的方法,如沒有領導的小組討論和綜合案例研究,這些都與公司的戰略目標相適應。

Systém rozvoje talentů „Excellence E+"

人才發展計劃「Excellence E + 」體系

Pro maximalizaci potenciálu mladých odborníků vyvinula společnost Shanghai Electric rámec pro rozvoj talentů „Excellence E+" se třemi cíli Electric+, Empower+ a Engine+, který je rozdělen do pěti fází: integrace, porozumění, budování dovedností, vylepšení a úspěch. Nově přijatí zaměstnanci se zapojí do programů rozvoje talentů na základě své kariéry a fáze růstu. Mezi klíčové programy patří intenzivní vzdělávací tábor, projekty na kultivaci mladých talentů, manažerské a technické stáže či speciální program pro rozvoj budoucích technologických lídrů.

上海電氣公司爲最大程度地發揮年輕專業人才的潛力而制定了人才發展計劃「Excellence E +」,包括Electric +,Empower +和Engine +三個目標,分爲五個階段:整合、理解、建立技能、完善和成功。新員工將根據自己的職業生涯和成長階段參加人才發展計劃。重點項目包括密集型教育訓練營、年輕人才培養項目、管理和技術實習以及未來技術領導人培養計劃。

Cílené programy a praktická školení

定向計劃和實踐培訓

Shanghai Electric Wind Power Group, dceřiná společnost Shanghai Electric, představila podrobný program zaměřený na fázi pochopení pro mladé talenty, přičemž využívá model „1+2+2+12". Komplexní přístup je zárukou toho, že si noví zaměstnanci osvojí základní postupy, technologii výrobků, montážní techniky a řízení pracoviště. Skládá se z následujících částí:

上海電氣風力發電集團公司(Shanghai Electric Wind Power Group)提出了一個詳細的培訓計劃,旨在爲年輕人提供理解階段的基本流程、產品技術、裝配技術和工作場所管理的基礎培訓,採用「1 + 2 + 2 + 12」模式的全面方法確保新員工接受全面培訓。計劃包括以下內容:

  • jeden měsíc teoretické výuky,
  • dva měsíce praktických zkušeností v dílně,
  • dvouměsíční výuka na větrných elektrárnách,
  • a 12 měsíců školení na pracovišti.
  • 一個月的理論學習,
  • 兩個月車間實踐經驗,
  • 兩個月的風力發電廠學習,
  • 以及 12 個月的工作崗位培訓。

Skupina Shanghai Electric Power Station Group se také zaměřuje na mladé odborníky ve fázi úspěchu, aby vychovala budoucí vedoucí pracovníky na poli obnovitelných zdrojů energie. Jelikož se svět stále rychleji posouvá směrem k udržitelné energii, poskytuje tato strategická iniciativa intenzivní vzdělávání v klíčových oblastech, jako jsou elektrochemie, materiálová věda, polovodiče a fyzika. Cílem tohoto školení je vybavit zmíněné osoby s vysokým potenciálem různorodými dovednostmi, bez kterých se neobejdou. když budou chtít vyniknout na konkurenčním trhu s obnovitelnými zdroji energie.

上海電力集團也致力於培養成功的年輕人,以培養未來可再生能源領域的領導者。由於全球正朝着可持續能源的方向迅速發展,該戰略性舉措提供了關鍵領域的深入學習,如電化學、材料科學、半導體和物理等。培訓旨在爲有潛力的人提供多種技能,這些技能對他們競爭可再生能源市場至關重要。

Další informace naleznete na .

更多信息請訪問網站。

Video –
Logo –

視頻 -
標誌 -

声明:本內容僅用作提供資訊及教育之目的,不構成對任何特定投資或投資策略的推薦或認可。 更多信息
    搶先評論