share_log

Trinamix og Flo Group annoncerer strategisk partnerskab

Trinamix og Flo Group annoncerer strategisk partnerskab

Trin amix og Flo Group annoncerer Strategy isk partnerskab
PR Newswire ·  2021/09/07 04:38

- Dette partnerskab sikrer end-to-end Oracle SCM-kapacitet for kunder i hele Europa

-為KunderI Hele Europa分離partnerskab sikrer端到端Oracle SCM-kapacitet

LONDON, 7. september 2021 /PRNewswire/ -- Dette partnerskab kombinerer Flos og Trinamix' erfaringer inden for Oracles forsyningskædeløsninger. Partnerskabet tilbyder Oracle cloud services i hele Europa, særligt hvor der er fokus på projekter med transformation af forsyningskæde og logistik. Via dette partnerskab vil begge virksomheder være i stand til at forbedre sin strategiske positionering i forhold til EMEA-markedet og levere en end-to-end løsning til en fælles kundebase med behov for løsninger til forsyningskæde og logistik.

倫敦,7。2021年9月/PRNewswire/--diste partnerskab kombinerer Flos og Trinamix‘erfaringer inden for Syningskædeløsninger.Partnerskabet tilbyder Oracle雲服務I Hele Europa,særlict hvor der er Fokus póprojekter med change af for syningskæde og Logistik。通過diste partnerskab vil bege virkSomheder være,我一直站在forbedre sin Strategy iske Position,直到EMEA-markdet og Levere en端到端løsning en lósning en fælles kundease med behov for løsninger til forsyningskæde og Logistik。

"Flos kultur og arv ligner Trinamix', baseret på dybt kendskab til domæner og Oracle-applikationer. Kunder, der ønsker at implementere Oracle Cloud, ser på, hvordan Oracle kan betjene nye forretningsmodeller, som har brug for en forsyningskæde oppe fra og lager og transport nede fra," siger Bobby Shome, europæisk salgsdirektør for Trinamix. "Vi er glade for at blive partnere med Flo og ser frem til at levere betydelige resultater for vores fælles kunder."

“Flos kulturog og ARV Ligner Trinamix‘,baseret pódybt kendskab til domæner og Oracle-applikationer.Kunderder,derønsker at Implementere Oracle Cloud,Ser pó,hvordan Oracle Kan Betjene Nye for reretningsModeler,ome har Brug for en syningskæde Oppe fra og lager Transport nede fra,”Siger Bobby Shome,Europæ“Vi er glade for at blve partnere med flo og ser Frem til at Levere betydelige Resultater for vores fælles Kunder.”

"Trinamix er en førende virksomhed, når det gælder Cloud-implementering i forsyningskæden. Ved at slå vores kræfter og ekspertise sammen fokuserer vi på at hjælpe kunder i EMEA med at accelerere deres rejse mod clouden. Sammen kan vi levere et end-to-end sortiment, inklusive forsyningskæde og logistik," siger Andy Cooper, direktør for levering og kommercielle ydelser hos Flo Group

“Trinamix er en førende virkSomhed,nèr Det gælder Cloud-Implementing I for syningskæden.ved at slóvores KRæfter og ekpertize sammen fokuserer vi póat HJælpe Kunderi EMEA at accelerere deres rejse mod Clouden.Sammen Kan vi Levere et End to End分揀,墨色濃郁的Syningskæde Logg

Om Trinamix

OM Trinamix

Trinamix er en leverandør af globale løsninger specialiseret i Oracle-applikationer med fokus på Oracle Supply Chain Management, Oracle ERP, Oracle EPM og Industry 4.0 (Internet of Things, Blockchain, og AI/ML). Trinamix' sortiment omfatter implementering, forberedelse af design, strategisk planlægning, forandringsledelse, transformation af forretningsprocesser, branchespecifikke løsninger, styrede tjenester og RPA-baserede implementationer. Vi har hovedkvarter i USA med lokale kontorer i Canada, Australien, Japan, Storbritannien og Indien.

TrinamixOracle-applikationer med Fokus póOracle Supply Chain Management,甲骨文ERP,甲骨文EPM og Industry 4.0(物聯網,區塊鏈,og AI/ML)。Trinamix的分類和實施,包括設計、戰略規劃、環型設計、加工設備、分支機構、基於RPA的設備的設計、設計和改造等,都是基於RPA的實現者的設計和實現的一個重要方面,具有重要的理論意義和實用價值,但不適用於RPA-BASE-BASHERE的實現者,也適用於RPA-BASE的實現者和實現者的設計、設計、戰略規劃和改造。我是美國的羅卡萊·孔托爾一世。加拿大、澳大利亞人、日本、印度的Storbritannien。

Om Flo Group

OM FLO組

Flo er foreningen af den største gruppe af it-eksperter, specialiserede logistikkonsulenter, forretningsrådgivere og eksperter i forandringsledelse i én enhed. Vi arbejder med organisationer for at øge deres eksisterende værdi ved at løse komplekse problemer for forretning og forsyningskæde. Vores hold af professionelle sætter virksomheder i stand til at tage de påkrævede initiativer i forhold til forretning og teknologi, og vi leverer handleplaner, løsninger og projekter, som fører til optimerede logistiske resultater. Vi har hovedkvarter i Rotterdam med globale projekter, og vores driftsprincip om "Én Virksomhed" over hele verden betyder, at vi sikrer, at de bedste ressourcer fra hele gruppen fordeles til vores klienters projekter.

弗洛在這一點上,特別是在物流方面,這是一種很好的做法,因為這是一種增強的物流方式,它可以幫助人們更好地理解自己的生活方式,更好地理解自己的生活方式,更好地理解自己的生活方式,更好地理解自己的生活方式,更好地理解自己的生活方式,更好地理解自己的生活方式,更好地理解自己的生活方式和生活方式。在løse komplekse Problemer為Syningskæde預告的atøge deres eksisterende værdi組織者VI arbejder med組織者。選民們持有專業人士的意見,直到我站在Tage de pókrævede Initiativer I for reretning og tekologi,og vi leverer handleplaner,løsninger og projekter,ome frer frer,直到物流結果最優化。我鹿特丹的全球計劃,OVOVES漂流的“én VirkSomhed”在Hele Verden Betyder,在vi sikrer,在牀上資源Fra Hele Gruppen Fordeles直到Vlires klienters項目的Via hele Gruppen fordeles直到Volvores klienters項目。(譯者注:這句話的意思是:“VOVE VERDEN SPECTINP OF VERDEN VERDEN BETYER”)

PR-kontakt:

公關-Kontakt:

Manish Kanani
Marketingdirektør
[email protected] 
www.trinamix.com

曼尼什·卡納尼市場導向(MarketingDirecrektør)[受電子郵件保護] Www.trinamix.com

SOURCE Trinamix and Flo Group

來源:Trinamix和Flo Group

声明:本內容僅用作提供資訊及教育之目的,不構成對任何特定投資或投資策略的推薦或認可。 更多信息
    搶先評論