share_log

Hikvision Vydáva Svoju Šiestu Správu ESG S Dôrazom Na Svoj Záväzok „technológie Pre Dobro"

Hikvisionは、「技術による善行」のコミットメントに重点を置いて、その6番目のESG報告書を発行しました。

PR Newswire ·  05/31 06:01

HANGZHOU, Čína, 31. mája 2024 /PRNewswire/ -- Spoločnosť Hikvision zverejnila svoju správu k ekologickým, sociálnym a riadiacim faktorom (ESG) za rok 2023, v ktorej už šiesty rok po sebe zverejňuje svoje postupy a výsledky v oblasti ESG. Správa ponúka komplexný pohľad na prístup spoločnosti Hikvision k udržateľnosti a na jej priority a opatrenia v oblasti ESG a upevňuje záväzok spoločnosti plniť firemnú sociálnu zodpovednosť pomocou inovatívnych a udržateľných technológií.

Hikvision releases its sixth ESG report, highlighting the commitment to 'Tech for Good'
Hikvision 2023 ESG report highlights

„Spoločnosť Hikvision, ktorá sa riadi princípom „technológia pre dobro", uplatňuje „pragmatizmus" a skúma možnosti „zelenej" transformácie, prostredníctvom svojich produktov zabezpečuje hodnoty udržateľného rozvoja," povedal Huang Fanghong, riaditeľ pre dodržiavanie predpisov a senior viceprezident spoločnosti. „Pevne veríme, že spolu s dynamikou digitálnej transformácie a technologickým pokrokom dosiahneme stabilný a udržateľný rast."

S presvedčením, že technológie zohrávajú kľúčovú úlohu pri podpore celkovej pohody, spoločnosť Hikvision sformulovala rámec ESG s mottom „technológia pre dobro" vo svojom jadre. Vo vzťahu k tejto misii sa rok 2023 niesol v znamení záväzku spoločnosti k inováciám založeným na udržateľnosti v prospech spoločnosti ako celku. Spoločnosť Hikvision sa s využitím najmodernejších technológií snaží chrániť historické pamiatky, predchádzať znečisteniu vody a ovzdušia, ako aj zvyšovať efektívnosť a produktivitu výroby. Okrem toho spoločnosť prispela k poskytovaniu väčšieho množstva vzdelávacích zdrojov pre deti v odľahlých oblastiach, zabezpečeniu bohatých zberov jabĺk a ochrane voľne žijúcich živočíchov, čím splnila svoju úlohu pri podpore úsilia o budovanie lepšieho sveta.

Popri dodávaní inovatívnych technológií pre spoločnosť, kladie Hikvision veľký dôraz na integritu a dodržiavanie predpisov, nízkouhlíkový rozvoj a harmonické vzťahy so zamestnancami, partnermi a komunitami, pričom tieto zásady začleňuje do svojho programu ESG.

Medzi najdôležitejšie výsledky ESG počas vykazovaného obdobia patria:

  • Spoločnosť vydala globálnu politiku ľudských práv Hikvision, ktorá zakotvuje dodržiavanie ľudských práv do riadenia a prevádzky spoločnosti.
  • Spoločnosť Hikvision sformulovala a zaviedla postup riadenia emisií skleníkových plynov s cieľom znížiť ich emisie a podporiť nízkouhlíkovú prevádzku.
  • Spoločnosť Hikvision ďalej integrovala zásady šetrné k životnému prostrediu do procesu výskumu a vývoja, dizajnu, balenia a využívania produktov. Získaním potvrdených hodnôt uhlíkovej stopy reprezentatívnych výrobkov spoločnosť vyhodnotila emisie skleníkových plynov počas celého životného cyklu týchto výrobkov, aby ho mohla neustále zlepšovať.
  • Pri podpore úspor energie spoločnosť Hikvision zároveň proaktívne pokročila v obstarávaní zelenej energie. V roku 2023 vyrobili fotovoltické systémy rozmiestnené vo výrobných základniach spoločnosti približne 12 533,7 MWh elektrickej energie.
  • Spoločnosť Hikvision pokračovala v presadzovaní udržateľného rozvoja prostredníctvom inovácií a v roku 2023 získala na svoje vynálezy 1 884 patentov. Investície do výskumu a vývoja spoločnosti dosiahli 11,39 miliardy RMB, čo je medziročný nárast o 16,08 %.
  • Dodržiavaním zodpovedného obstarávania spoločnosť Hikvision neustále zlepšuje manažment dodávateľov. 100 % nových dodávateľov spoločnosti bolo preverených podľa environmentálnych a sociálnych kritérií.
  • Spoločnosť Hikvision poskytla svojim zamestnancom sériu školení na podporu osobného a profesionálneho rozvoja, pričom celkový čas školenia dosiahol 1 534 482 hodín.
  • Zamestnanci Hikvision sa aktívne zapájajú do dobrovoľníckych činností a spoločne jej venujú viac ako 20 000 hodín služby.

Kompletnú správu ESG si môžete pozrieť a stiahnuť tu.

Foto:
Foto:

これらの内容は、情報提供及び投資家教育のためのものであり、いかなる個別株や投資方法を推奨するものではありません。 更に詳しい情報
    コメントする