share_log

Hisense Predvádza Technologickú Zdatnosť a Globálny Rast Na UEFA EURO 2024

HisenseはUEFA EURO 2024での技術的な能力とグローバルな成長を紹介します。

PR Newswire ·  06/17 17:56

ČCHING-TAO, Čína, 17. júna 2024 /PRNewswire/ -- Hisense, globálna značka domácich spotrebičov a spotrebnej elektroniky, sa v súčasnosti tretíkrát objavuje na majstrovstvách Európy UEFA. Ako oficiálny poskytovateľ obrazoviek pre videoasistenta rozhodcu (VAR) na turnaji UEFA EURO 2024 dáva spoločnosť Hisense najavo svoju oddanosť technologickému pokroku a zároveň zdôrazňuje svoj rastúci globálny význam.

Hisense is the official partner of UEFA EURO 2024
Hisense TV remains global No.2 and 100'' TV global No.1

Slogan „Nikdy sa globálne neuspokojte s číslom 2" (Never Settle for No. 2 Globally) bol vystavený počas zápasu, ktorý sa konal 15. júna vo večerných hodinách. Pritiahol širokú pozornosť a demonštroval nepretržitý vývoj a záväzok spoločnosti Hisense k technologickým inováciám a vízii poskytovať svojimi výrobkami čo najlepšie služby globálnym spotrebiteľom.

Vďaka partnerstvu s každým európskym šampionátom UEFA od roku 2016 si spoločnosť Hisense vytvorila silné a trvalé spojenie s najlepším európskym futbalovým podujatím. Spoločnosť Hisense bola vyhlásená za oficiálneho poskytovateľa obrazoviek pre videoasistenta rozhodcu (VAR) na turnaji UEFA EURO 2024, čo je po prvýkrát, čo UEFA autorizovala výhradné práva na jedného zo svojich sponzorov. Spoločnosť poskytuje najmodernejšie riešenia obrazoviek pre centrálnu miestnosť VAR na turnaji v Lipsku, Nemecko, a pomáha pri rozhodovaní v teréne. Hisense je odhodlaná naďalej poháňať technologický rozvoj s ďalším zvyšovaním zážitku zo sledovania.

Ako oficiálny partner UEFA EURO 2024 pokračuje Hisense v inováciách vysokokvalitných produktov a služieb tým, že vyvíja priekopnícku technológiu domácich spotrebičov v snahe zlepšiť každodenný život. Televízor Hisense ULED Mini LED U7N je oficiálnym televízorom turnaja UEFA EURO 2024. Ponúka herný režim Game Mode Pro s frekvenciou 144 Hz a športový režim podporovaný umelou inteligenciou, ktorý poskytuje vynikajúcu kvalitu obrazu a výkon, pohltiac divákov do celej akcie.

Hisense v súčasnosti rozširuje svoju globalizačnú stratégiu a optimalizuje svoju globálnu stopu tým, že prevádzkuje 34 priemyselných parkov, 26 výskumných a vývojových centier a zároveň dosahuje vynikajúce výsledky. Podľa popredného medzinárodného inštitútu pre výskum trhu Omdia sa globálne zásielky televízorov Hisense umiestnili na 2. mieste na svete v období od roku 2022 do 1. štvrťroka 2024. Dodávky 100-palcových televízorov značky Hisense sa v 1. štvrťroku 2024 umiestnili na prvom mieste na celom svete, čo predstavuje 56 % celosvetového trhu so 100-palcovými televízormi.

O spoločnosti Hisense

Hisense je poprednou svetovou značkou domácich spotrebičov a spotrebnej elektroniky a oficiálnym partnerom UEFA EURO 2024. Podľa spoločnosti Omdia sa spoločnosť Hisense umiestnila v roku 2023 aj v 1. štvrťroku 2024 na 2. mieste v celosvetovom meradle v oblasti dodávok televízorov a na 1. mieste v segmente 100-palcových televízorov. Spoločnosť sa rýchlo rozšírila a pôsobí vo viac ako 160 krajinách a špecializuje sa na multimediálny tovar, domáce spotrebiče a inteligentné IT informácie.

Foto –
Foto –

これらの内容は、情報提供及び投資家教育のためのものであり、いかなる個別株や投資方法を推奨するものではありません。 更に詳しい情報
    コメントする