share_log

SANY Renewable Energy Versterkt Inzet Voor Duurzaamheid Door Toetreding Tot China ESG Alliance

SANY 再生可能エネルギーは、中国ESGアライアンスに参加することで、持続可能性への取り組みを強化しています。

PR Newswire ·  15:12

SHANGHAI, 5 aug. 2024 /PRNewswire/ -- SANY Renewable Energy, een toonaangevende producent van schone energietechnologie, is in de maand juli 2024 lid geworden van de China ESG Alliance. Hiermee laat het bedrijf zijn engagement voor duurzame praktijken zien en bevestigt het opnieuw de vooruitgang van de windenergiesector. Door dit lidmaatschap zal SANY samenwerken aan het delen van beste praktijken en het bevorderen van koolstofarme innovaties, waardoor de groene transformatie van de toeleveringsketen wordt gestimuleerd.

SANY 3.X MW - 11.X MW platform wind turbine

De China ESG Alliance, opgericht op 13 april 2023 door topbedrijven en -organisaties in Suzhou, wil deskundige inzichten en middelen integreren om oplossingen te bedenken voor klimaattechnologie met een wereldwijde impact. Onder de leden zijn industriereuzen zoals Microsoft, Lenovo en Tencent, samen met andere belangrijke spelers zoals Honor, Luxshare, LONGi Green Energy Technology, LinkedIn, Sunwoda Electronic, Danfoss, SF Express, CDP en de Shanghai Environment and Energy Exchange.

Tegen het einde van 2023 genereerden de windturbines van SANY 84,2 miljard kWh, waardoor de kooldioxide-uitstoot effectief met ongeveer 48 miljoen ton verminderde. In zijn alliantie met de China ESG Alliance is SANY klaar om de internationale samenwerking uit te breiden, met de nadruk op onderzoek en implementatie van groene, koolstofarme projecten.

SANY Renewable Energy zet zich in voor een duurzaam milieu gedurende de hele levenscyclus van zijn producten. Het maakt gebruik van geavanceerde technologie en management om de impact op het milieu te minimaliseren en de energie-efficiëntie te verbeteren. Het bedrijf voert ook uitgebreide koolstofarme strategieën uit, waaronder koolstofinventarisaties en beoordelingen van de ecologische voetafdruk, waarbij het emissiereductiedoelen stelt en behaalt.

Een opmerkelijk project dat de toewijding van SANY aan duurzame praktijken onderstreept is het Shenxianling windmolenpark, waar het bedrijf ontwikkeling met ecologische bescherming en betrokkenheid van de gemeenschap integreerde. Dankzij de hoge mate van bodemsanering en vegetatieherstel heeft het project niet alleen milieudoelstellingen dichterbij gebracht, maar ook het lokale toerisme en de groei van de industrie gestimuleerd. Dit maakt Shenxianling het eerste ecologische slimme windmolenpark van China.

Bovendien breidt SANY zijn duurzaamheidsinspanningen uit naar de toeleveringsketen, met 92% van zijn leveranciers die de gedragscode voor toeleveranciers onderschrijven. Het bedrijf ondersteunt deze partners met zelfbeoordelingen op het gebied van duurzaamheid en ESG-trainingsprogramma's om hun groene capaciteiten te versterken.

Onder de leidende principes van "Intelligent Manufacturing Leads the Future" en de visie om "het efficiënte gebruik van schone energie voor de mensheid te bevorderen," is SANY Renewable Energy toegewijd om de leiding te nemen in de wereldwijde verschuiving naar schone energie, en een belangrijke bijdrage te leveren aan China's doelstellingen van koolstofneutraliteit en de bredere wereldwijde overgang naar duurzame energie.

Foto -
Logo -

これらの内容は、情報提供及び投資家教育のためのものであり、いかなる個別株や投資方法を推奨するものではありません。 更に詳しい情報
    コメントする