share_log

Špičkové Svetové Priemyselné Riešenia Spoločnosti Shanghai Electric Na Čínskom Medzinárodnom Priemyselnom Veľtrhu (CIIF) 2024

shanghai electric社の優れた世界産業ソリューションは、2024年中国国際産業見本市(CIIF)で発表されました

PR Newswire ·  19:38

ŠANGHAJ, 28. septembra 2024 /PRNewswire/ -- Shanghai Electric („Spoločnosť") (SEHK:2727, SSE:601727) sa stala stredobodom pozornosti na 24. Čínskom medzinárodnom priemyselnom veľtrhu (CIIF ). Na jednej z najväčších globálnych platforiem pre hráčov v tomto odvetví, určených na prezentáciu najnovších inovácií, pozvala spoločnosť Shanghai Electric návštevníkov na jedinečnú cestu, kde mali možnosť preskúmať jej obchodné stratégie a technologickú zdatnosť, ktoré pomáhajú urýchliť vývoj technológií zajtrajška.

Za účasti viceprezidenta spoločnosti Jia Tingganga spoločnosť Shanghai Electric na podujatí v premiére predstavila SRunicloud 5.0 a svoju priemyselnú internetovú platformu 5.0 popri vyhlásení „Spoločnej iniciatívy pre priemyselné digitálne riadenie emisií uhlíka" s priemyselnými partnermi. Týmto je spoločnosť pripravená otvoriť novú kapitolu priemyselného internetového ekosystému.

Medzi štyrmi najnovšími vlajkovými produktmi vystavenými na veľtrhu CIIF bolo integrované riešenie systému zariadení pre ekologický metanol, najväčší generátor na svete pre plávajúce energetické platformy, veľké dátové centrum poháňané umelou inteligenciou s platformou inteligentnej údržby SIMPLE pre plynové turbíny a ekologický vysokoúčinný elektrický kompresor s chladivom R290 pre vozidlá s pohonom novej energie.

Shanghai Electric vo svojom stánku prezentovala nové špičkové riešenia:

Energetika: Podpora globálnej zelenej transformácie

Integrovaný systém nastavenia úložiska veternej a solárnej energie: Shanghai Electric optimalizuje výrobu veternej a solárnej energie prostredníctvom koordinácie a komplementarity na vysokej úrovni. Jej hybridné skladovanie energie a modifikátory fáz riešia aktívnu spotrebu energie a podporu jalového výkonu, vďaka čomu je výroba novej energie dobre merateľná, kontrolovateľná, stabilná a zisková.

Integrovaný vodíkový systém: Spoločnosť Shanghai Electric vyvinula komplexný systém vodíkovej energie, ktorý pokrýva výrobu, skladovanie, dopĺňanie aj využitie. Využitím špičkových technológií alkalickej a PEM elektrolýzy vody spoločnosť ponúka integrované riešenia pre ekologické chemické inžinierstvo, vodíkovú metalurgiu, prepravu vodíka a skladovanie vodíkovej energie.

Integrovaný systém ekologického metanolu: Systém integrovaných zariadení s ekologickým metanolom od Shanghai Electric zahŕňa výrobu vodíka z veternej energie mimo siete, veľkokapacitné skladovanie plynného vodíka, splyňovanie biomasy a technológie syntézy metanolu bohatého na CO2. Inovatívna metóda systémového prepájania sa prispôsobuje kolísaniu výroby vodíka z veternej energie, čím sa výrazne zvyšuje účinnosť využitia obnoviteľného vodíka/uhlíka.

Priemysel: Podpora ďalšej priemyselnej revolúcie

Stavba lodí: Shanghai Electric vylepšuje čínsky lodiarsky sektor poskytovaním komplexného sortimentu námorných produktov, ktoré zahŕňajú veľké odliatky a výkovky, kľukové hriadele, čerpadlá, ventily a rôzne námorné systémy na kontrolu balastnej vody, antikoróznu ochranu, čistenie odpadových vôd a výrobu energie. Masívne priemyselné základy spoločnosti a významné úspechy v oblasti dodávok ju predurčujú k ďalšiemu rastu v tejto oblasti.

Pozemná doprava: V sektore elektrických vozidiel ponúka Shanghai Electric komplexné služby, vrátane projektovania nízkouhlíkových závodov, zariadenia na výrobu batérií, inteligentných montážnych liniek a systémov tepelného manažmentu. Pokiaľ ide o železničnú dopravu, Shanghai Electric je popredným svetovým dodávateľom elektromechanických zariadení a systémov, ktoré pokrývajú viac ako 90 % potrieb mestskej železničnej dopravy a zároveň poskytuje najmodernejšie riešenia údržby a správy životného cyklu.

Letecký a kozmonautický priemysel: Shanghai Electric poskytuje celý rad najmodernejších výrobných riešení pre letecký a kozmonautický priemysel, vrátane automatizovaných systémov vŕtania a nitovania, systémov kompozitných materiálov a montážnych liniek. Spoločnosť dodáva kľúčové komponenty lietadiel, ako je letecká elektronika, spojovacie prvky, lopatky motora či ložiská. Pre vesmírny sektor poskytuje špecializované tlakové senzory a vysokovýkonné AGV transportéry. Vďaka svojmu know-how v odvetví a možnostiam zdieľania údajov spoločnosť Shanghai Electric poháňa inteligentné výrobné inovácie a posúva hranice čínskeho leteckého priemyslu.

Počas veľtrhu spoločnosť Shanghai Electric tiež poskytla pohľad na svoje prevratné technológie zajtrajška, pričom predstavila Humanoidného robota, SEunicloud 5.0 a komplexné riešenia energetiky do budúcnosti.

Video:
Logo:

WANT YOUR COMPANY'S NEWS FEATURED ON PRNEWSWIRE.COM?

440k+
Newsrooms &
Influencers
9k+
Digital Media
Outlets
270k+
Journalists
Opted In
GET STARTED
これらの内容は、情報提供及び投資家教育のためのものであり、いかなる個別株や投資方法を推奨するものではありません。 更に詳しい情報
    コメントする