share_log

Prezident Si vyzýva mladých úradníkov, aby posilnili lojalitu a kompetentnosť pri dôležitých úlohách

PR Newswire ·  2021/09/07 08:54

PEKING, 7. septembra 2021 /PRNewswire/ -- Čínsky prezident Si Ťin-pching v stredu vyzval mladých predstaviteľov, aby si upevnili svoje ideály, zostali verní strane, hľadali pravdu vo faktoch, niesli zodpovednosť a snažili sa stať chrbtovou kosťou spoločnosti, ktorej dôveruje strana a ľudia s dôležitými úlohami.

Si sa vyjadril pri príležitosti otvorenia školenia pre mladých a starších úradníkov v Stranickej škole Ústredného výboru KSČ, známej tiež ako Národná akadémia riadenia.

Xi calls on young officials to enhance loyalty, competency for important tasks

KSČ bola vždy politickou stranou, ktorá mala vznešené ideály a nezdolné presvedčenie, povedal Si a dodal, že ideály a presvedčenie sa týkajú viery v marxizmus, veľkého ideálu komunizmu a zdieľaného ideálu socializmu s čínskymi charakteristikami.

Povedal, že zostať verný strane je najlepšou ukážkou ideálov a presvedčenia, pričom zdôraznil, že takáto lojalita má v mierových časoch jasný rozmer - presadzovanie vedenia strany a rozhodné zabezpečenie autority ústredného výboru strany, ako aj centralizované a jednotné vedenie ústredného výboru KSČ.

Zdôrazňujúc riešenia založené na realite, Si povzbudil mladých úradníkov, aby pracovali na primárnej úrovni, aby sa dozvedeli o výhodách aj nevýhodách, pričom absorbovali chválu aj kritiku, aby mohli lepšie porozumieť skutočnej situácii.

Si zdôraznil plnenie povinností a nesenie zodpovednosti ako to, čo dáva úradníkom hodnotu.

Dodržiavanie zásad je dôležitou povahovou črtou komunistov a zásadným štandardom pre hodnotenie kompetencií úradníkov, povedal Si. Dodal, že všetci predstavitelia strany by mali byť spravodliví pri plnení svojich povinností a nemali by ponechávať priestor na presadzovanie osobných záujmov vo svojej práci.

Si varoval pred výrazne zvýšenými rizikami a výzvami, pretože veľké omladenie čínskeho národa vstúpilo do kritického obdobia, povedal mladým predstaviteľom, aby „odhodili ilúzie a odvážili sa bojovať".

„Komunisti by mali mať charakter, bezúhonnosť a odvahu, aby sme sa nikdy nenechali zmýliť omylom, nikdy sa neobávali byť tvárou v tvár nebezpečenstvu a nikdy neboli bezradní zbabelci," povedal.

Si vyzval mladých funkcionárov, aby si ctili Stranu, ľudí, právo a disciplínu a vždy na prvé miesto kládli Stranu a ľudí.

Odkaz: https://www.youtube.com/watch?v=vT1AeD9oKkI

Video - https://www.youtube.com/watch?v=vT1AeD9oKkI

SOURCE CCTV+

これらの内容は、情報提供及び投資家教育のためのものであり、いかなる個別株や投資方法を推奨するものではありません。 更に詳しい情報
    コメントする