share_log

Aelf Leidt De Fusie Van AI En Blockchain En Geeft Vorm Aan De Toekomst Van Technologie

Aelf Leidt De Fusie Van AI En Blockchain En Geeft Vorm Aan De Toekomst Van Technologie

Aelf 引领了人工智能和区块链的融合,为技术的未来注入了活力
PR Newswire ·  04/13 17:22

Het in Singapore gevestigde blockchain gaat over op kunstmatige intelligentie om nieuwe grenzen te ontsluiten op het gebied van blockchainefficiëntie, schaalbaarheid, intelligentie en veiligheid; en zet een ecosysteemfonds van $ 50 miljoen in om de AI-transformatie-initiatieven te ondersteunen.

在新加坡,区块链以人工智能为基础,在区块链效率、可行性、智能和安全领域开辟了新的边界;并投入了5000万美元的生态系统资金来支持人工智能转型计划。

SINGAPORE, 13 april 2024 /PRNewswire/ -- In een transformerende stap voor de blockchainindustrie heeft aelf, een baanbrekend blockchainnetwerk, zijn strategische overstap aangekondigd om kunstmatige intelligentie (AI) te integreren in zijn blockchain. Deze belangrijke sprong voorwaarts markeert het begin van een nieuwe fase voor de aelf blockchain. De overgang van een gedecentraliseerd netwerk naar een levendig ecosysteem wordt nu versterkt met geavanceerde AI-modellen en agenten, met meer functionaliteiten en verrijkte van gebruikerservaringen.

新加坡,2024年4月13日 /PRNewswire/--在区块链行业的转型阶段中,aelf是一个破碎的区块链网络,它宣布将人工智能(AI)整合到其区块链中。这些重要的春天预示着aelf区块链新阶段的开始。现在,借助先进的人工智能模型和代理,更多的功能和更少的用户服务,从去中心化网络向活跃的生态系统的过渡。

"De integratie van computation, LLM (grote taalmodellen) en agenten binnen de blockchain van aelf is niet alleen een verbetering; het is een evolutie," aldus Auric, oprichter van aelf. "Sinds dat we zeven jaar geleden de toekomst van blockchain in kaart konden brengen, zijn we onophoudelijk bezig geweest met het ontwikkelen van modulaire systemen, parallelle verwerking, cross-chain bruggen en cloud-native architectuur, waar de industrie het nu over heeft. Nu zien we AI als de volgende katalysator voor de toekomst van blockchain en we zijn vastbesloten om de eerste in Azië te zijn die deze evolutie tot bloei brengt. Deze AI-transformatie gaat over het cultiveren van een zichzelf ontwikkelend systeem - een slimmere, zelflerende blockchain waarbij elk nieuw blok geavanceerder is dan het vorige."

aelf的创始人阿尔杜斯·奥里克说:“计算、LLM(大型语言模型)和代理在aelf区块链中的整合不仅仅是一种改进;这是一种演变。”“自从我们七年前就有区块链的未来发展以来,我们一直致力于模块化系统的开发、并行开发、跨链使用和云原生架构的开发,这个行业现在已经结束了。现在,我们看到人工智能是区块链未来的下一个催化剂,我们坚定不移地看到亚洲的第一个进化过程。这场人工智能变革旨在培育一个自主开发的系统——一个更小巧、更自主的区块链,任何新区块都比以前更进一步。”

Om de convergentie van AI en blockchain te voeden en te versnellen, zal aelf Ventures, de investeringstak van aelf, zijn $ 50 miljoen Ecosystem Fund strategisch inzetten om innovatieve AI-initiatieven te ondersteunen met als doel de blockchain mogelijk te maken. Met de uitrol van ontwikkelaarsvriendelijke toolkits zal aelf deze innovatieve AI blockchain katalyseren zodat de gemeenschap deze nieuwe technologieën kan gebruiken voor gegevensvoorverwerking, modeltraining, fine-tuning en implementatie, agentontwikkeling, on-chain implementatie en monetisatie in de aelf blockchain-omgeving.

为了推动和加速人工智能和区块链的融合,aelf 的投资方aelf Ventures将向价值5000万美元的生态系统基金战略投资提供支持,以支持创新的人工智能举措,以实现区块链的目的。利用开发者友好型工具包的作用,这些创新的人工智能区块链催化剂将成为社区的催化剂,这些新技术可以用于数据优化、模型训练、微调和实施、代理开发、链上实施和货币化 elf 区块链环境。

Bestaande projecten en games op de aelf blockchain zijn klaar om deze AI-mogelijkheden te integreren, terwijl nieuwe projecten zullen profiteren van het robuuste fundament van aelf, met een dynamisch en responsief blockchain-ecosysteem dat zorgt voor verbeterde efficiëntie, versterkte beveiligingsprotocollen en geavanceerde intelligente automatisering.

aelf 区块链上的现有项目和游戏已准备好整合这些 AI 可能性,而新项目将从 aelf 最坚实的基础中获利,其动态响应的区块链生态系统有助于提高效率、增强效率安全协议和先进的智能自动化。

Deze AI-transformatie getuigt van het streven van aelf om een omgeving van voortdurende innovatie te stimuleren en zijn positie in de voorhoede van de blockchaintechnologie te behouden. aelf heeft een vastberaden toewijding om de grenzen van zijn mogelijkheden te verleggen, terwijl het gericht blijft op het genereren van gebruikersgerichte waarde en het bevorderen van het hele blockchain-domein.

这次 AI-Transformation 源自 aelf 努力刺激前进的创新,并展现了他在区块链技术前沿中的立场。aelf 还有很大的希望可以超越其可能的边界,但是该法院致力于生成用户法庭的财富和整个区块链领域的支配者。

Over aelf

超越自我

aelf, de pionier op het gebied van Layer 1 blockchain, beschikt over modulaire systemen, parallelle verwerking, cloud-native architectuur en multi-sidechain-technologie voor onbeperkte schaalbaarheid. aelf werd opgericht in 2017 en heeft zijn wereldwijde hub in Singapore. aelf is de eerste in de sector die Azië leidt in de ontwikkeling van blockchain met state-of-the-art AI-integratie, waardoor blockchain verandert in een slimmer en zichzelf ontwikkelend ecosysteem.

aelf 是第 1 层区块链领域的先驱,涵盖模块化系统、并行处理、云原生架构和多侧链技术,以实现无限的共享。aelf 于 2017 年成立,在新加坡拥有全球中心。aelf 是第一个 Azie引领该行业通过最先进的人工智能集成开发区块链,将Waardoor区块链转变为一个更纤薄、更具自我开发性的生态系统。

aelf vergemakkelijkt het bouwen, integreren en implementeren van slimme contracten en gedecentraliseerde apps (dApps) op zijn blockchain met zijn native C# software development kit (SDK) en SDK's in andere talen, waaronder Java, JS, Python en Go. Het ecosysteem van aelf herbergt ook een reeks dApps om een bloeiend blockchainnetwerk te ondersteunen.

aelf 利用其原生 C# 软件开发套件 (SDK) 和其他语言(包括 Java、JS、Python 和 Go)的 SDK 在其区块链上构建、整合和实现精简合约和去中心化应用程序(DApps)。aelf 的生态系统还包括一系列支持血液区块链网络的 dApps。

Ga voor meer informatie naar

转到获取更多信息

声明:本内容仅用作提供资讯及教育之目的,不构成对任何特定投资或投资策略的推荐或认可。 更多信息
    抢沙发