share_log

Dahua's Serie Netwerkcamera's Behaalt CC EAL 3+ Certificaat

PR Newswire ·  May 20 14:08

HANGZHOU, China, 20 mei 2024 /PRNewswire/ -- Dahua Technology, een wereldwijd toonaangevende aanbieder van video-centrische AIoT-oplossingen en -diensten, kondigt met trots aan dat zijn netwerkcamera's met succes het Common Criteria (CC) EAL 3+ certificaat hebben behaald. Deze prestatie getuigt van Dahua's toewijding om veilige en betrouwbare oplossingen te leveren die voldoen aan de hoogste standaarden en best practices op het gebied van informatiebeveiliging in de branche.

image_1

Het Evaluation Assurance Level (EAL) 3+ certificaat, uitgegeven door de Common Criteria for Information Technology Security Evaluation (CC), vertegenwoordigt een veelgebruikte industriestandaard voor het evalueren van de beveiligingskenmerken van IT-producten en -systemen. Het is erkend door 31 landen die lid zijn van de Common Criteria Recognition Arrangement (CCRA) organisatie. De Verenigde Staten, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Japan, enz. maken hier deel van uit.

Het CC EAL 3+ certificaat is de meest gezaghebbende en invloedrijke standaard voor informatiebeveiliging ter wereld. De norm verifieert de robuuste maatregelen van Dahua tegen potentiële beveiligingsrisico's in het gehele R&D-, productie- en leveringsproces. Dit betekent ook dat de mogelijkheden van Dahua op het gebied van informatiebeveiligingsbeheer aan internationaal erkende industrienormen voldoen.

Het certificeringsproces omvat uitgebreide tests en evaluaties van Dahua's ontwikkelomgeving, productieomgeving, toeleveringsketen, kwetsbaarheidsbeoordeling, personeelsbeveiliging en vele andere aspecten. De beveiligingsbeoordeling wordt uitgevoerd door SGS Brightsight, een wereldwijd gerenommeerd beveiligingsbeoordelingslaboratorium in Nederland en goedgekeurd door het Nederlandse Schema voor Certificatie op het gebied van IT-Beveiliging (NSCIB).

"Bij Dahua stellen we de beveiligingsbehoeften en het vertrouwen van onze klanten centraal. Met het CC EAL 3+ certificaat kunnen klanten erop vertrouwen dat ze investeren in een veilige en betrouwbare oplossing die ongeëvenaarde gemoedsrust biedt, hun bedrijfsmiddelen beschermt en voor ononderbroken activiteiten zorgt," aldus Max Xiang, IPC Product Director bij Dahua Technology.

Dahua volgt altijd de beste industriële praktijken en handhaaft de hoogste beveiligingsnormen in alle aspecten van de bedrijfsactiviteiten. Naast productbeveiliging en privacybescherming implementeert Dahua strenge kwaliteitscontrolemaatregelen om de veiligheid van de toeleveringsketen te versterken. Dahua zal zich blijven inzetten om de beveiligingsindustrie vooruit te helpen met innovatieve en veilige oplossingen, waarbij het de mogelijkheden voor cyberbeveiliging en gegevensbescherming verder wil verbeteren en samenwerkt met partners in de industrie om een betrouwbare AIoT-omgeving op te bouwen.

Ga voor meer diepgaande inzichten in de cyberbeveiligingspraktijken van Dahua naar

Foto -
Logo -

Disclaimer: This content is for informational and educational purposes only and does not constitute a recommendation or endorsement of any specific investment or investment strategy. Read more
    Write a comment