share_log

Hikvision Vydáva Svoju Šiestu Správu ESG S Dôrazom Na Svoj Záväzok „technológie Pre Dobro"

Hikvision Vydáva Svoju Šiestu Správu ESG S Dôrazom Na Svoj Záväzok „technológie Pre Dobro"

海康威視 Vydaíva Svoju Siestu spra'vu ESG S dorazom Na Svoj Zaívazok “technologie Pre Dobro”
PR Newswire ·  05/31 06:01

HANGZHOU, Čína, 31. mája 2024 /PRNewswire/ -- Spoločnosť Hikvision zverejnila svoju správu k ekologickým, sociálnym a riadiacim faktorom (ESG) za rok 2023, v ktorej už šiesty rok po sebe zverejňuje svoje postupy a výsledky v oblasti ESG. Správa ponúka komplexný pohľad na prístup spoločnosti Hikvision k udržateľnosti a na jej priority a opatrenia v oblasti ESG a upevňuje záväzok spoločnosti plniť firemnú sociálnu zodpovednosť pomocou inovatívnych a udržateľných technológií.

杭州,中國,2024年5月31日/美通社/--海康威視公司發佈了其2023年環境、社會和管理因素(ESG)報告,連續第六年公佈其ESG領域的實踐和成果。報告提供了海康威視公司對可持續性的態度、ESG領域的重點和措施的全面觀點,並鞏固了公司履行企業社會責任的承諾,通過創新和可持續技術來實現。

Hikvision releases its sixth ESG report, highlighting the commitment to 'Tech for Good'
海康威視發佈第六個ESG報告,強調致力於“科技造福人類”
Hikvision 2023 ESG report highlights
海康威視2023年ESG報告重點

„Spoločnosť Hikvision, ktorá sa riadi princípom „technológia pre dobro", uplatňuje „pragmatizmus" a skúma možnosti „zelenej" transformácie, prostredníctvom svojich produktov zabezpečuje hodnoty udržateľného rozvoja," povedal Huang Fanghong, riaditeľ pre dodržiavanie predpisov a senior viceprezident spoločnosti. „Pevne veríme, že spolu s dynamikou digitálnej transformácie a technologickým pokrokom dosiahneme stabilný a udržateľný rast."

“遵循‘科技造福人類’的原則,海康威視公司實現‘務實創新’,探索‘綠色’轉型的途徑,通過其產品實現可持續發展價值。”公司法規合規主任兼高級副總裁黃芳紅說,“我們堅信,在數字化轉型和技術進步的推動下,我們將實現穩定、可持續的增長。”

S presvedčením, že technológie zohrávajú kľúčovú úlohu pri podpore celkovej pohody, spoločnosť Hikvision sformulovala rámec ESG s mottom „technológia pre dobro" vo svojom jadre. Vo vzťahu k tejto misii sa rok 2023 niesol v znamení záväzku spoločnosti k inováciám založeným na udržateľnosti v prospech spoločnosti ako celku. Spoločnosť Hikvision sa s využitím najmodernejších technológií snaží chrániť historické pamiatky, predchádzať znečisteniu vody a ovzdušia, ako aj zvyšovať efektívnosť a produktivitu výroby. Okrem toho spoločnosť prispela k poskytovaniu väčšieho množstva vzdelávacích zdrojov pre deti v odľahlých oblastiach, zabezpečeniu bohatých zberov jabĺk a ochrane voľne žijúcich živočíchov, čím splnila svoju úlohu pri podpore úsilia o budovanie lepšieho sveta.

認爲技術在支持整體福祉方面發揮關鍵作用,海康威視公司在其核心中制定了以“科技造福人類”爲核心的ESG框架。在此任務的基礎上,2023年意味着公司對可持續性創新的承諾。海康威視公司正在使用最先進的技術來保護歷史遺址、防止水和空氣污染,以及提高生產效率和生產力。此外,公司爲在偏遠地區的兒童提供更多教育資源,並保護野生動物,以支持建設更好的世界。

Popri dodávaní inovatívnych technológií pre spoločnosť, kladie Hikvision veľký dôraz na integritu a dodržiavanie predpisov, nízkouhlíkový rozvoj a harmonické vzťahy so zamestnancami, partnermi a komunitami, pričom tieto zásady začleňuje do svojho programu ESG.

除提供創新技術外,海康威視公司非常重視整合性和遵守法規、低碳發展以及與員工、夥伴和社區建立和諧關係,將這些原則納入了公司的ESG計劃。

Medzi najdôležitejšie výsledky ESG počas vykazovaného obdobia patria:

ESG在報告期間的最重要成果包括:

  • Spoločnosť vydala globálnu politiku ľudských práv Hikvision, ktorá zakotvuje dodržiavanie ľudských práv do riadenia a prevádzky spoločnosti.
  • Spoločnosť Hikvision sformulovala a zaviedla postup riadenia emisií skleníkových plynov s cieľom znížiť ich emisie a podporiť nízkouhlíkovú prevádzku.
  • Spoločnosť Hikvision ďalej integrovala zásady šetrné k životnému prostrediu do procesu výskumu a vývoja, dizajnu, balenia a využívania produktov. Získaním potvrdených hodnôt uhlíkovej stopy reprezentatívnych výrobkov spoločnosť vyhodnotila emisie skleníkových plynov počas celého životného cyklu týchto výrobkov, aby ho mohla neustále zlepšovať.
  • Pri podpore úspor energie spoločnosť Hikvision zároveň proaktívne pokročila v obstarávaní zelenej energie. V roku 2023 vyrobili fotovoltické systémy rozmiestnené vo výrobných základniach spoločnosti približne 12 533,7 MWh elektrickej energie.
  • Spoločnosť Hikvision pokračovala v presadzovaní udržateľného rozvoja prostredníctvom inovácií a v roku 2023 získala na svoje vynálezy 1 884 patentov. Investície do výskumu a vývoja spoločnosti dosiahli 11,39 miliardy RMB, čo je medziročný nárast o 16,08 %.
  • Dodržiavaním zodpovedného obstarávania spoločnosť Hikvision neustále zlepšuje manažment dodávateľov. 100 % nových dodávateľov spoločnosti bolo preverených podľa environmentálnych a sociálnych kritérií.
  • Spoločnosť Hikvision poskytla svojim zamestnancom sériu školení na podporu osobného a profesionálneho rozvoja, pričom celkový čas školenia dosiahol 1 534 482 hodín.
  • Zamestnanci Hikvision sa aktívne zapájajú do dobrovoľníckych činností a spoločne jej venujú viac ako 20 000 hodín služby.
  • 海康威視公司發佈了全球人權政策, 將人權的遵守納入了公司的管理和運營。
  • 海康威視公司制定和實施了溫室氣體排放管理程序,旨在減少其二氧化碳排放並支持低碳經營。
  • 海康威視公司在研發、設計、包裝和使用產品的過程中進一步整合環保原則。公司通過確認代表性產品的碳足跡值,評估了該產品在其生命週期內的溫室氣體排放量以繼續改進。
  • 在節約能源方面,海康威視公司積極採購綠色能源。公司在2023年在其製造基地生產的光伏系統產生了大約12,533.7 MWh的電能。
  • 海康威視公司通過推動創新來推動可持續發展,在2023年獲得了1,884項專利。公司的研發投資達到了113.9億元,同比增長16.08%。
  • 海康威視公司通過負責任採購不斷完善供應商管理。公司100%的新供應商均根據環境和社會標準進行了審核。
  • 海康威視公司向員工提供了一系列培訓,以促進個人和專業發展,培訓總時長達1,534,482小時。
  • 海康威視公司員工積極參與志願活動,共志願服務時間超過20,000小時。

Kompletnú správu ESG si môžete pozrieť a stiahnuť tu.

您可以在此處查看和下載完整的ESG報告。

Foto:
Foto:

照片:
照片:

声明:本內容僅用作提供資訊及教育之目的,不構成對任何特定投資或投資策略的推薦或認可。 更多信息
    搶先評論