share_log

Huawei a China Unicom Guangdong Provedly První Zkoušku Živého Vysílání 5.5G Z Čínského Venkova

Huawei a China Unicom Guangdong Provedly První Zkoušku Živého Vysílání 5.5G Z Čínského Venkova

華爲與中國聯通廣東在中國鄉村舉行了5.5g實況廣播的首次試驗
PR Newswire ·  06/17 08:19

KUANG-ČOU, Čína, 17. června 2024 /PRNewswire/ -- Společnosti Huawei a China Unicom Guangdong spolu s Úřadem pro zemědělství a venkov v Čeng-čchengu dnes v okrese Čeng-čcheng v Kuang-čou uspořádaly akci Lychee Live Streaming Festival (Festival živého vysílání ovoce liči) s podtitulem „5G pomáhá liči". V rámci této akce influenceři a livestreameři vysílali pomocí služby živého vysílání 5G z několika sadů s cílem propagovat a prodávat zdejší úrodu liči. Během festivalu byla na místě provedena také zkouška sítě 5.5G se zaznamenanou maximální rychlostí uplinku přesahující 500 Mb/s. Ta se stala historicky prvním testem sítě 5.5G během živého vysílání na čínském venkově.

中國廣東農村信用社聯合華爲和中國農業農村部於廣東省澄城舉辦了荔枝直播節(5g助力荔枝),在該活動中影響者和直播員利用5g直播服務從多個示範園中傳播和銷售當地產的荔枝,其中包括五孔5G網絡的測試,上行速度最大可達500Mb/s,在中國鄉村現場直播中成爲歷史性的第一次5.5G網絡測試。

Live streamers sell local lychees online
直播賣當地的荔枝

Společnost China Unicom Guangdong na akci zároveň představila svůj tarif živého vysílání 5G. Jedná se o vůbec první službu tohoto druhu v Číně. Služba splňuje požadavky livestreamerů na ultra vysokou šířku pásma uplinku, velkou kapacitu sítě a videa ve vysokém rozlišení a zaručuje nepřetržitou, stabilní a plynulou funkčnost. Společnosti China Unicom Guangdong a Huawei vybudovaly pomocí inteligentních síťových prvků a technologií 5G slicing sítě 5G, které jsou schopny poskytovat lepší kvalitu služeb (QoS) pro tarify živého vysílání, podporují o 50 % vyšší provoz a čtyřnásobně vyšší rychlost uplinku (zvýšení z 30-50 Mb/s na 150-200 Mb/s) pro standardní uživatele. Sítě jsou navíc postaveny na integrované datové platformě Huawei SmartCare, která umožňuje rychlou analýzu a vymezení závad pro maximální komfort uživatelů živého vysílání.

中國廣東聯通在活動上還推出了5G直播套餐,這是中國第一個這樣的服務。這項服務滿足了直播用戶對超高上行帶寬,網絡容量和高清視頻的要求,並保證了不間斷,穩定和流暢的功能。中國廣東聯通和華爲利用智能網絡元素和5G網絡切片技術構建了5G網絡,這些技術能夠爲直播套餐提供更好的服務質量(QoS),支持50%的更高流量和4倍的上行速度(從30-50 Mb/s提高到150-200 Mb/s)以供普通用戶使用。該網絡還建立在華爲SmartCare一體化數據平台之上,該平台允許快速分析並定位直播用戶的故障以最大程度地提高他們的舒適度。

Na letošním veletrhu MWC v Barceloně získala služba živého vysílání 5G ocenění GSMA Global Mobile Awards (GLOMO) za „Nejlepší službu mobilního operátora pro připojené spotřebitele", což dokazuje její značnou prestiž ve svém oboru.

在今年的巴塞羅那MWC展會上,5G直播服務贏得了GSMA全球移動大獎(GLOMO)"最佳移動運營商服務連接消費者"的提名,這證明了它在其行業中的重要聲望。自2022年啓動以來,該服務已被超過300,000名用戶使用,並已用於在線銷售各種行業中的產品,包括農業,旅遊,服裝工業和電子競技。

Službu od jejího spuštění v roce 2022 využilo více než 300 000 uživatelů a posloužila k prodejům pomocí živého vysílání v celé řadě odvětví – ať už se jedná o zemědělství, cestovní ruch, oděvní průmysl nebo e-sporty.

Odpoledne akce hostila kulatý stůl pro média, na němž zástupce generálního ředitele Centra produktových inovací společnosti China Unicom Guangdong Wang Liang uvedl: „Chceme-li uspět v nových úkolech vyžadovaných v zemědělství, potřebujeme nové nástroje. Společnost China Unicom Guangdong proto přináší rychlé a stabilní síťové služby pro živé vysílání postavené na slicingu sítě 5G a dvoukanálových technologiích."

下午,媒體圓桌會議在現場舉行,中國聯通廣東公司產品創新中心總經理代表王亮表示:“如果我們想在農業領域取得新的成果,那麼我們就需要新的工具。因此,中國聯通廣東公司提供了基於5G網絡分片和雙通道技術的快速穩定網絡服務,以用於直播傳輸,並支持精確50%的更高流量及普通用戶所需的4倍上行速度(從30-50 Mb/s提高到150-200 Mb/s)。此外,該網絡還建立在華爲SmartCare一體化數據平台之上,該平台允許快速分析和定位故障,以提高直播用戶的最大舒適度。

K výhledu do budoucna Wang dodává: „Společnost China Unicom bude i nadále využívat technologie, jako je 5.5G, k inovaci sítě a vývoji nových produktů. Budeme také úzce spolupracovat s našimi partnery, abychom podpořili prodej zemědělských produktů pomocí živého vysílání a podpořili inovace v celém sektoru zemědělství."

王先生補充道:“中國聯通將繼續利用5.5G等技術進行網絡的創新和新產品的開發。我們還將與合作伙伴密切合作,以支持通過直播在線銷售農產品,並支持整個農業領域的創新。

Síť 5.5G představuje v mnoha ohledech obrovské zlepšení oproti 5G. S využitím 5.5G se maximální rychlost downlinku zvyšuje z 1 Gb/s na 10 Gb/s a maximální rychlost uplinku se zvyšuje ze 100 Mb/s na 1 Gb/s. To znamená desetinásobné zvýšení šířky pásma. Díky 5.5G mohou uživatelé plynule streamovat obsah s vyšším rozlišením ve 3D a v interaktivní podobě. Technologie 5.5G také umožňuje poskytovat odstupňované záruky uživatelské zkušenosti, které se dynamicky přizpůsobí jednotlivým uživatelům živého vysílání na základě jejich specifických potřeb. Kromě toho 5.5G vytváří základ pro nové spotřebitelské služby, jako jsou cloudové telefony, New Calling a 3D bez brýlí.

5.5G網絡在許多方面都比5G有了巨大提高。使用5.5G,最大下行速度從1 Gb/s提高到10 Gb/s,最大上行速度從100 Mb/s提高到1 Gb/s。這意味着帶寬擴展了十倍。使用5.5G,用戶可以流暢地以3D和交互形式流式傳輸高分辨率內容。 5.5G技術還允許提供適應用戶需求的分級體驗擔保,高動態地適應不同直播用戶的需求。此外,5.5G還爲新的消費者服務,如雲電話,New Calling和3D無眼鏡服務提供了基礎。

Akce se zúčastnil také prezident oddělení marketingu a prodeje řešení 5G společnosti Huawei Hou Yingzhen. K budoucnosti síťových technologií uvedl: „Společnost Huawei hodlá soustavně inovovat produkty a technologie pro rozšíření výhod sítí 5G mezi více uživatelů a podporu komerčního nasazení sítí 5.5G. Technologie 5.5G pak bude mít zásadní význam pro síťovou infrastrukturu v inteligentním světě. 5.5G bude hnacím motorem ekonomiky livestreamingu v Číně a napomůže kvalitnímu rozvoji venkovských oblastí i širšího zemědělského průmyslu. Kromě toho má potenciál urychlit digitalizaci i mnoha dalších průmyslových odvětví."

英順公司的5g解決方案得到了營銷和銷售部門以及華爲公司侯英振總裁的支持。關於未來的網絡技術,他說:“華爲公司打算不斷創新產品和技術,以擴大5g網絡的優勢並支持5.5G網絡的商業部署。5.5G技術將對智能化世界的網絡基礎設施具有重要意義。5.5G將成爲中國流媒體經濟的推動力量,並促進農村地區和更廣大的農業產業的高質量發展。此外,它還有潛力加速數字化和許多其他產業的發展。”

Foto -

照片 -

声明:本內容僅用作提供資訊及教育之目的,不構成對任何特定投資或投資策略的推薦或認可。 更多信息
    搶先評論