share_log

ZTE CEO Xu Ziyang Op MWC Shanghai 2024: Ingenuity for Solid Foundation, Openness for Win-Win

ZTE CEO Xu Ziyang Op MWC Shanghai 2024: Ingenuity for Solid Foundation, Openness for Win-Win

中興通訊CEO徐子陽在上海MWC2024大會上表示:以智造打造堅實基礎,開放共贏共謀發展。
PR Newswire ·  06/28 09:14

SHANGHAI, 28 juni 2024 /PRNewswire/ -- ZTE Corporation (0763.HK / 000063.SZ), een wereldwijd toonaangevend leverancier van geïntegreerde oplossingen voor informatie- en communicatietechnologie, kondigde vandaag aan dat de CEO van het bedrijf, Xu Ziyang, keynote toespraken heeft gehouden op zowel de "AI First" sessie als de GTI Summit met als thema "5G-A×AI" op MWC Shanghai 2024. Xu deelde de praktijken en innovaties van ZTE op het gebied van slimme digitalisering te midden van de AI-golf.

2014年6月28日上海/新華社/--中興通訊(0763.HK/000063.SZ),一家全球領先的信息與通信技術綜合解決方案供應商,今天宣佈公司總裁徐子陽在MWC Shanghai 2024上的“AI First”專題和以“5G-A×AI”爲主題的GTI峯會上發表了主題演講。許分享了ZTE在人工智能浪潮中智能數字化方面的實踐和創新。

In zijn keynote speech tijdens de "AI First" sessie deelde Xu Ziyang inzichten onder het thema "Ingenuity for Solid Foundation, Openness for Win-Win". Hij benadrukte dat de wereld weliswaar al een AI-gestuurde industriële revolutie is binnengetreden, maar dat de ontwikkeling van generatieve AI voor uitdagingen staat die gaan van hallucinaties, veiligheid en ethiek tot rekenkracht, energieverbruik, datasets, standaardisatie en commerciële toepassingen. Om deze uitdagingen aan te gaan, stelt ZTE drie belangrijke principes voor: openheid en ontkoppeling, computer- en netwerkevolutie, en verbetering van training en interpretatie.

在“AI First”專題的主題演講中,徐子陽在“精益求精,開放合作,共贏未來”的主題下分享了他的見解。他強調,儘管世界已經進入了一個AI驅動的工業革命,但是生成性AI的發展面臨着從幻覺、安全和道德到計算能力、能源消耗、數據集、標準化和商業應用等挑戰。爲了應對這些挑戰,中興通訊提出了三個重要原則:開放不耦合、計算機與網絡進化、培訓和解釋能力提高。

ZTE richt zich op de waarde voor de klant en biedt een full-stack en full-scenario slimme computeroplossing die rekenkracht, netwerken, capaciteiten, intelligentie en toepassingen omvat. Dit legt een stevige basis door middel van technische expertise en bevordert innovatie door middel van samenwerkingsverbanden, gericht op het versterken van verschillende sectoren in hun digitale transformatie.

中興通訊專注於爲客戶創造價值,並提供全場景智能計算機解決方案,包括計算能力、網絡、能力、智能和應用。此舉通過技術專長奠定了堅實基礎,並通過合作促進創新,旨在加強各個行業的數字化轉型。

Tijdens de GTI-top tijdens MWC Shanghai 2024 nam Xu Ziyang deel aan de ondertekeningsceremonie van de GTI-GSMA 5G-A×AI-samenwerking en hield hij een toespraak met de titel "Computing and Network Evolution Towards an Intelligent Future". Hij gaf toelichting bij de overgang van traditionele industrialisatie naar nieuwe industrialisatie, waarbij hij inging op de belangrijkste uitdagingen, oplossingen voorstelde en praktijkvoorbeelden aanhaalde. Het kritieke pad omvat doorbraken op het gebied van digitale en intelligente kerntechnologieën, het verbeteren van de efficiëntie en capaciteit van de infrastructuur en het diepgaand integreren van industriële expertise. Dit versnelt de convergentie van digitale en fysieke omgevingen, verbetert de efficiëntie van productie en transacties en zorgt voor wendbare, veerkrachtige organisaties die voorbereid zijn op een onzekere toekomst.

在MWC上海2024的GTI峯會上,徐子陽參加了GTI-GSMA 5G-A×AI合作協議的簽署儀式,並發表了名爲“計算機和網絡進化走向智能化未來”的演講。他詳細說明了從傳統工業化到新工業化的轉變,討論了主要的挑戰,提出了解決方案並引用了實踐示例。這需要在數字和智能核心技術的突破方面取得進展,提高基礎設施的效率和能力,以及深度整合行業專業知識。這加速了數字和物理環境的融合,提高了生產和交易的效率,並構建了具有機動性的、彈性的組織,爲不確定的未來做好了準備。

Volgens Xu Ziyang pleit ZTE ervoor zich te richten op vier dimensies - digitalisering, netwerken, intelligentie en koolstofarme initiatieven - om de huidige uitdagingen aan te pakken en voortdurende innovatie en ontwikkeling te stimuleren. Het bedrijf bevordert openheid en ontkoppeling, het ontketenen van superieure rekenkracht met geavanceerde netwerken, het verbeteren van inlichtingencapaciteit en het stimuleren van bedrijfsgroei door middel van groene initiatieven, met een sterk engagement om de gezonde en duurzame ontwikkeling van de industrieketen krachtig te ondersteunen en een bloeiende digitale economie te stimuleren.

根據徐子陽的說法,中興通訊致力於聚焦數字化、網絡、智能和低碳四個維度,應對當前的挑戰並推動持續創新和發展。該公司倡導開放不耦合,通過先進的網絡釋放優越的計算能力,提高情報能力,並通過綠色倡議促進業務增長,積極支持產業鏈的健康和可持續發展,推動繁榮的數字經濟。

Ga voor naar de oorspronkelijke toespraak van Xu Ziyang met als titel 'Ingenuity for Solid Foundation, Openness for Win-Win':

請點擊鏈接查看許子陽的題爲“精益求精,開放合作,共贏未來”的原始演講。

MEDIAVRAGEN:
E-mail: [email protected]

媒體諮詢:
電郵:[email protected]

声明:本內容僅用作提供資訊及教育之目的,不構成對任何特定投資或投資策略的推薦或認可。 更多信息
    搶先評論