share_log

LumenHaus Uvádza Na Trh Inovatívnu Udržateľnú Platformu a Komplexné Energetické Riešenie Pre Inteligentné Domácnosti

LumenHausは、スマートホーム用の革新的な持続可能なプラットフォームと包括的なエネルギー解決策を市場に提供しています。

PR Newswire ·  07/02 13:25

MNÍCHOV, 2. júla 2024 /PRNewswire/ – LumenHaus, inovatívna platforma, ktorá napreduje v energetickom prechode prostredníctvom decentralizovaného, komunitného a udržateľného zásobovania energiou, spustila prelomovú iniciatívu v oblasti udržateľnosti a na CinemaxX v Mníchove predstavila svoje energetické riešenie pre inteligentnú domácnosť typu všetko v jednom.

image

Podujatie prilákalo odborníkov z odvetvia a médiá vrátane Eckharta Gourasa, generálneho riaditeľa PV Magazine; Andreasa Hauera, viceprezidenta nemeckej asociácie systémov na uskladnenie energie; Nilsa Kleefelda, vplyvnú osobnosť v oblasti obnoviteľných energií a elektromobility a Romana Eckschlagera, zakladateľa a podnikateľa v spoločnosti Directoa Holding GmbH.

LumenHaus sa zaviazala k udržateľnej budúcnosti prostredníctvom svojej platformy, z ktorej majú úžitok partneri aj zákazníci. Jej najnovší inovatívny dizajn využíva umelú inteligenciu na podporu technologického pokroku. Pre inštalatérov ponúka LumenHaus obchodný model generujúci príjmy a zároveň poskytuje domácnostiam komplexné energetické riešenie s podporou umelej inteligencie.

Navrhnite si svoj systém: osviežujúci zážitok z energie v inteligentnej domácnosti

LumenHaus hrdo predstavuje úplne nový zážitok z inteligentnej energie pre rodiny s modelom „Navrhnite si svoj systém". Systém, vyvinutý tímom inžinierov, ktorí sú odborníci na algoritmy, dátových inžinierov a špecialistov na sieťové služby, vytvára knižnicu inteligentných algoritmov, ktoré prinášajú používateľom profesionalitu a efektívnosť a podporujú vašu cestu od návrhu programu a nákupu až po inštaláciu.

Energetický systém pre inteligentné domácnosti LumenHaus: prispôsobenie sa potrebám elektrickej energie v domácnosti

LumenHaus kombinuje vysokoúčinné celočierne moduly, systém uskladnenia energie všetko v jednom a nabíjačku elektrických vozidiel. Toto komplexné riešenie obsahuje plne integrované hardvérové a softvérové funkcie, ktoré umožňujú prispôsobené systémové služby pre koncových používateľov prostredníctvom rýchleho učenia sa údajov a nepretržitého zvyšovania výkonu produktu. To zaisťuje, že domáce energetické systémy zostanú v špičkovom stave a poskytujú bezpečnejší, spoľahlivejší a vysokokvalitný zážitok z inteligentnej energie.

Systém tiež využíva zdroje na určenie polohy a mapovanie – vrátane určenia polohy domácnosti, veľkosti strechy, sklonu svetla, súborov údajov s nespracovanými solárnymi informáciami a ďalšími údajmi – na presný výpočet špecifických energetických potrieb domácnosti. Tento prístup maximalizuje ekonomickú efektívnosť domácich energetických systémov a zároveň podporuje ciele trvalo udržateľného rozvoja

Okrem toho je možné všetky produkty LumenHaus inteligentne spravovať prostredníctvom aplikácie LumenHaus, cloudového systému správy domácej energie, ktorý zahŕňa služby virtuálnej elektrárne. To umožňuje majiteľom domov užívať si spoľahlivú energiu a zároveň prispievať svojim podielom do siete.

„LumenHaus sa zaviazal vytvárať hodnoty prostredníctvom digitálnych, inteligentných technologických vylepšení a domácich energetických služieb. Veríme, že systém na uchovávanie energie LumenHaus typu všetko v jednom a aplikácia na správu energie môžu pomôcť väčšiemu počtu rodín žiť nízkouhlíkovým životným štýlom a spoločne budovať zelenú budúcnosť, " povedal pán Martin Beyer, riaditeľ pre partnerstvá a rozvoj podnikania, LumenHaus GmbH.

Foto –

これらの内容は、情報提供及び投資家教育のためのものであり、いかなる個別株や投資方法を推奨するものではありません。 更に詳しい情報
    コメントする