share_log

Elektrický Domiešavač SANY 408P Spĺňa Aktualizované Normy EÚ GSR

SANY 408Pの電気ミキサーは、 EU GSRの更新された基準を満たしています。

PR Newswire ·  07/17 11:03

ŠANGHAJ, 17. júla 2024 /PRNewswire/ – Elektrický domiešavač 408P svetovej triedy, ktorý z dielne popredného čínskeho výrobcu ťažkých zariadení SANY Group („SANY"), nedávno prešiel kritériami aktualizovaného všeobecného bezpečnostného nariadenia EÚ (GSR). Model 408P, vybavený pokročilým systémom asistencie vodiča (ADAS) od spoločnosti Haistar, je prvým čínskym elektrotechnickým vozidlom, ktoré získalo najnovší certifikát typového schválenia celého vozidla (SVTA).

SANY 408P Electric Mixer Truck

Po získaní tejto najnovšej certifikácie o skúške skutočného vozidla má model 408P akreditáciu podľa piatich nariadení GSR. To znamená, že elektrický domiešavač SANY má nielen najnovšie povolenie vstupu na trh v Európskej únii, ale zároveň urýchli plán globálneho rozvoja spoločnosti SANY, čím si upevní svoju vedúcu pozíciu v sektore elektrotechnických vozidiel.

Certifikácia testu bola vykonaná pod dohľadom TÜV Rheinland, popredného poskytovateľa technických služieb. Výsledky testov preukázali, že elektrický domiešavač SANY 408P je bezpečný, spoľahlivý a spĺňa nariadenia a normy EÚ. Test okrem toho zdôraznil, že asistenčný systém Haistar ADAS je vysoko adaptabilný a je možné ho rozšíriť aj na iné modely.

Nariadenie EU GSR bolo uvedené do platnosti v roku 2019 s cieľom zvýšiť ochranu personálu vo vozidlách a zraniteľných účastníkov cestnej premávky, ako sú chodci a cyklisti, aby sa zaistením vyššej úrovne bezpečnosti vozidiel znížil počet dopravných nehôd a obetí. Podľa najnovšej aktualizácie platnej od júla 2024 musia byť všetky úžitkové vozidlá registrované v EÚ vybavené vhodnou funkciou ADAS.

Elektrický domiešavač SANY 408P prešiel piatimi kritériami GSR pre systémy ADAS, vrátane informačného systému o rozjazde (MOIS), informačného systému o mŕtvom uhle (BSIS), informačného systému pri cúvaní (REIS), inteligentného asistenta rýchlosti (ISA) a upozornenia na ospalosť a bdelosť vodiča (DDAW).

Asistent ISA je navrhnutý tak, aby upozornil vodiča pri prekročení rýchlosti, že musí spomaliť. Systém ISA spoločnosti SANY absolvoval viac ako 6 000 km testovania na ceste v 10 krajinách EÚ, so 431 kilometrami skutočnej jazdy na cestách a scenármi pokrývajúcimi mestá, dediny, diaľnice a ďalšie. Jeho presnosť rozpoznávania v rámci jedného scenára je nad 90 percent, pričom celková presnosť dosahuje 96 percent.

DDAW monitoruje črty tváre vodiča, pohyby očí a pohyby hlavy v častých intervaloch na základe fyziologického zobrazovania, aby zistil, či je vodič vykazuje prejavy únavy, aby posielal upozornenia alebo podnikol iné vhodné kroky.

Testovaný systém MOIS monitoruje a informuje vodiča o chodcoch a cyklistoch v mŕtvom uhle vozidla vpredu, BSIS pri odbočovaní sleduje riziko kolízie v pravom mŕtvom uhle kamiónov alebo autobusov a REIS pomáha pri parkovaní, aby sa predišlo kolíziám pomocou cúvacej obrazovky v reálnom čase.

„Do budúcnosti sa bude spoločnosť SANY usilovať o rozvoj svojich medzinárodných trhov, posilňovať pokroky v oblasti digitálnej inteligencie a podporovať nízkouhlíkovú prevádzku, aby sme globálnym zákazníkom mohli poskytovať vysokokvalitné, bezpečné, spoľahlivejšie a inteligentnejšie produkty," povedal Yu Hongfu, prezident SANY Heavy Industry.

Foto:
Logo:

これらの内容は、情報提供及び投資家教育のためのものであり、いかなる個別株や投資方法を推奨するものではありません。 更に詳しい情報
    コメントする