share_log

Na Značky: TCL Doma Toto Leto Inšpiruje K Veľkosti Atletickým Predstavením

PR Newswire ·  Jul 27 10:29

PARÍŽ, 27. júla 2024 /PRNewswire/ -- V čase, keď sa svet pripravuje na zjednotenie na oslavu športového leta, spoločnosť TCL oznamuje svoje úsilie priniesť kdekoľvek priamo do obývačiek vzrušujúce a rekordné momenty týchto udalostí. S pokročilou technológiou domácej zábavy TCL QD-Mini LED môžu diváci zažiť každý úchvatný moment z pohodlia svojho domova.

Zažite športového ducha s TCL

Na značky, pripraviť sa, ŠTART! Tento júl TCL pozýva všetkých, aby boli svedkami tých najkrajších momentov zblízka vďaka najmodernejšej zobrazovacej technológii TCL a pohlcujúcim audio systémom. Inovatívne produkty TCL zaručujú, že nikomu neunikne ani jeden úder. Od radosti a sĺz až po nádeje a sny, ktoré prinesú nasledujúce mesiace, systémy domácej zábavy TCL poskytujú dokonalý zážitok zo sledovania. Tento august môžu diváci sledovať, ako sa športovci stávajú národnými hrdinami, a byť svedkami každého rekordného momentu a osláv na stupienku víťazov vďaka technológii, ktorá poskytuje ohromujúcu čistotu a pohlcujúci zvuk.

Podporujeme našich partnerov a prajeme im veľa šťastia

TCL hrdo podporuje svetového rekordéra v desaťboji Kevina Mayera a želá mu to najlepšie v jeho pokračujúcej ambícii inšpirovať k veľkosti prostredníctvom svojho športu.

TCL sa tiež teší zo svojho rozsiahleho športového sponzorstva, pričom podporuje národné futbalové tímy zo Španielska, Talianska, Nemecka, Poľska, Českej republiky a Slovenska, ako aj klubové tímy ako Arsenal a Djurgården IF.

Vo Francúzsku spolupracuje TCL s ikonickými atlétmi Thomasom Ramosom a Kingsleym Comanom, čím ďalej zdôrazňuje svoj záväzok podporovať špičkových športovcov a inšpirovať k veľkosti prostredníctvom športu.

Stefan Streit, marketingový riaditeľ v TCL Europe, povedal: „Šport má silu inšpirovať a spájať ľudí. V TCL sme odhodlaní prinášať kdekoľvek do domácností tieto skvelé momenty pomocou našej inovatívnej technológie. Našim partnerským športovcom a tímom prajeme veľa šťastia a sme hrdí na to, že môžeme podporiť ich cestu k dokonalosti."

TCL prináša predstavenie do vášho domova

Fanúšikovia môžu sledovať na televízore 115" QD-Mini LED TV svoje obľúbené športové momenty, ktoré posúvajú limity a nastavujú nový štandard pre domácu zábavu. Tento televízor prináša pohlcujúci zážitok ako na štadióne na najväčšej domácej obrazovke na svete s ohromujúcou čistotou a živými farbami – ideálne na sledovanie filmov, hranie hier a šport, vďaka čomu je každý moment zachytený s výnimočnými detailmi.

Oddanosť spoločnosti TCL inováciám je evidentná v jej širokej škále smartfónov, tabletov a pripojených zariadení s bohatými funkciami. Využitím technológie TCL NXTPAPER a výkonu 5G sa tieto zariadenia plne integrujú do rozsiahleho ekosystému inteligentných zariadení TCL, čo zaisťuje, že používatelia zostanú počas športového leta pripojení a zapojení. Okrem toho, pokročilé klimatizácie TCL, ako je FreshIN 2.0, vytvárajú chladné a svieže prostredie pre vnútorné cvičenie, zatiaľ čo ich moderné kuchynské spotrebiče, ako je voľne vstavaná chladnička, pomáhajú udržiavať zdravú výživu tým, že uchovávajú vaše potraviny dlhšie čerstvé, podporujúc aktívny životný štýl.

Objavte ďalšie produkty, ktoré toto leto zvýšia váš športový zážitok:

O spoločnosti TCL

TCL je rýchlo rastúca spoločnosť v oblasti spotrebnej elektroniky a líder v celosvetovom televíznom priemysle. Spoločnosť bola založená v roku 1981 a v súčasnosti pôsobí na viac ako 160 trhoch po celom svete. Spoločnosť TCL sa špecializuje na výskum, vývoj a výrobu produktov spotrebnej elektroniky, od televízorov, audio zariadení až po inteligentné domáce spotrebiče. Navštívte webovú stránku TCL na adrese .

Disclaimer: This content is for informational and educational purposes only and does not constitute a recommendation or endorsement of any specific investment or investment strategy. Read more
    Write a comment