share_log

Farasis Energy'nin SPS'si: İkinci Nesil Aion V'ye Güç Verme

Farasis Energy'nin SPS'si: İkinci Nesil Aion V'ye Güç Verme

Farasis能源的SPS: 为第二代Aion V提供动力
PR Newswire ·  07/31 08:24

GANZHOU, Çin, 31 Temmuz 2024 /PRNewswire/ -- Geely Radar'ın Horizon all-electric 4WD pickup'ı ile elde ettiği başarının ardından, Farasis Energy'nin amiral gemisi teknolojisi Super Pouch Solution (SPS) şimdi de yeni ve dayanıkl bir stile sahip akıllı SUV olan İkinci Nesil Aion V'ye güç veriyor. SPS lityum demir fosfattan (LFP) nikel manganez kobalt (NCM) çözümlerine teknolojik bir sıçrama ile işaretlenen elektrikli 4WD pikaplardan üst düzey akıllı SUV'lara kadar bu evrim, Farasis Energy'nin SPS'sinin çok boyutlu pazar varlığının, malzeme çeşitliliğinin ve geniş uygulama kapsamının altını çizmektedir.

基于Geely Radar的Horizon全电动4WD皮卡取得的成功,Farasis Energy的旗舰级技术Super Pouch Solution(SPS)现在为新的智能SUV——第二代爱卡V提供动力,具有耐久的新风格。SPS从锂铁磷酸电池(LFP)到镍锰钴(NCM)的解决方案具有技术突破,从电动4WD皮卡到高端智能SUV,这种演进凸显了Farasis Energy SPS的多维市场实力、材料多样性和广泛应用范围。

23 Temmuz'da GAC Group'un elektrikli araç (EV) iştiraki GAC Aion, ilk küresel stratejik modeli olan İkinci Nesil Aion V'yi resmen piyasaya sürdü. Farasis Energy'nin SPS teknolojisiyle donatılan araç, 750 kilometrelik (CLTC) menzili ve 400V platformunda 15 dakikada 370 km ekleyen hızlı şarjıyla menzil endişesini etkili bir şekilde ortadan kaldırıyor. Gelişmiş termal yönetim, -30°C ila 55°C arasındaki aşırı sıcaklıklarla başa çıkarak dünya çapında tutarlı performans sağlar. Ayrıca, SPS teknolojisinin hafif ve esnek tasarımı kabin alanını en üst düzeye çıkararak sınıfında yeni bir standart belirleyen geniş bir iç mekan sunar.

7月23日,广汽集团旗下的电动汽车(EV)子公司广汽新能源正式推出了其首款全球战略车型——第二代爱卡V。搭载FarasisEnergy的SPS技术,该车具有750公里的(CLTC)续航里程,400V平台下的15分钟370公里的快速充电有效消除了续航焦虑。先进的热管理技术确保在-30℃到55℃的极端温度下发挥一致的全球性能。此外,SPS技术的轻量化和灵活性设计提供了令人耳目一新的宽敞绿色空间,开创了新的标准。

Yeni enerji teknolojisinde küresel bir lider olan Farasis Energy, poşet piller konusunda uzmanlaşmıştır ve dünya çapında yeni enerji uygulamaları için son teknoloji ürünü, sürdürülebilir çözümler sunmaya kendini adamıştır. SPS, geniş formatlı poşet hücreleri, entegre batarya sistemleri, gelişmiş üretim süreçleri ve verimli doğrudan geri dönüşümü bir araya getiren yenilikçi bir yaklaşımdır.

Farasis Energy是全球新能源技术的领先者,专注于袋式电池,并致力于为全球范围内的新能源应用提供最新的可持续解决方案。SPS是一种创新的方法,将大型袋式电池、集成电池系统、先进的生产工艺和高效的直接回收结合在一起,带来从电动4WD皮卡到高端智能SUV的多个维度市场存在,材料多样性和广泛应用。

SPS, 1000 kilometrelik olağanüstü bir menzil sunuyor ve sadece 10 dakikada 400 km'lik bir şarj elde ediyor. Ve sağlam bir kimyasal sistem, torba hücreler için güvenli istifleme tasarımı, tescilli faz değişim malzemeleri, gelişmiş termal yönetim ve güvenlik yönetimi için yapay zeka güdümlü bir Batarya Yönetim Sistemi (BMS) dahil olmak üzere bir dizi güvenlik ve performans özelliğini entegre eder.

SPS提供了1000公里的非凡续航里程,仅用10分钟即可获得400公里的充电。其坚固的化学系统,袋式电池的安全叠放设计,专有的相变材料,先进的热管理和人工智能驱动的电池管理系统(BMS)等一系列安全和性能功能均得到整合。

75 hacim kullanım oranı ve bileşen sayısındaki yarı yarıya azalma ile SPS sistemi, geleneksel batarya sistemlerinden 20-30 kg daha hafiftir ve hafif verimlilik ile sağlam performansın başarılı bir kombinasyonunu sunar.

SPS系统具有75%的电池使用率和一半以下的组件数,比传统电池系统轻20-30公斤,提供轻量化高效性能的成功结合。

Üretim hattı, sıvı, yarı katı ve katı hal bataryaları dahil olmak üzere çeşitli kimyasal sistemlerle uyumludur ve otomotiv endüstrisinin çeşitli, uzun vadeli ihtiyaçlarını karşılar. 85mm ila 145mm arasında ayarlanabilir hücre kalınlığına sahiptir ve 80kWh ila 150kWh arasında değişen pil sistemi kapasitelerine izin verir. Bu esneklik Ar-Ge sürecini kolaylaştırır, tedarik maliyetlerini düşürür ve otomobil üreticileri için istikrarlı bir akü tedariği sağlar.

生产线符合各种化学系统,包括液态、半固态和固态电池,并满足汽车行业的各种长期需求。其可调节的电池厚度在85毫米至145毫米之间,并允许电池系统容量在80kWh至150kWh之间变化。这种灵活性便于研究和开发进程,降低成本并为汽车制造商提供稳定的电池供应。

İkinci Nesil AION V'in başarılı lansmanı sadece pazarın SPS'yi benimsediğini teyit etmekle kalmıyor, aynı zamanda yeni enerji sektörünün sadece olasılıktan kanıtlanmış mükemmelliğe doğru attığı önemli adımı da simgeliyor.

第二代爱卡V的成功推出不仅证实了市场采用了SPS技术,同时也象征着新能源行业向完美的证明迈出的重要一步。

声明:本内容仅用作提供资讯及教育之目的,不构成对任何特定投资或投资策略的推荐或认可。 更多信息
    抢沙发