share_log

SANY Renewable Energy Versterkt Inzet Voor Duurzaamheid Door Toetreding Tot China ESG Alliance

SANY Renewable Energy Versterkt Inzet Voor Duurzaamheid Door Toetreding Tot China ESG Alliance

三一可再生能源通过加入中国ESG联盟,加强了可持续发展的承诺。
PR Newswire ·  15:12

SHANGHAI, 5 aug. 2024 /PRNewswire/ -- SANY Renewable Energy, een toonaangevende producent van schone energietechnologie, is in de maand juli 2024 lid geworden van de China ESG Alliance. Hiermee laat het bedrijf zijn engagement voor duurzame praktijken zien en bevestigt het opnieuw de vooruitgang van de windenergiesector. Door dit lidmaatschap zal SANY samenwerken aan het delen van beste praktijken en het bevorderen van koolstofarme innovaties, waardoor de groene transformatie van de toeleveringsketen wordt gestimuleerd.

2024年8月5日,上海/ PRNewswire/--作为清洁能源技术领先生产商,SANY Renewable Energy于2024年7月加入了中国ESG联盟。通过此举,公司展示了其对可持续实践的承诺,并再次确认了风能行业的进步。通过此会员资格,SANY将与其他成员合作,共享最佳实践,并推动低碳创新,促进供应链的绿色转型。

SANY 3.X MW - 11.X MW platform wind turbine
三一3.X MW - 11.X MW平台风力发电机组

De China ESG Alliance, opgericht op 13 april 2023 door topbedrijven en -organisaties in Suzhou, wil deskundige inzichten en middelen integreren om oplossingen te bedenken voor klimaattechnologie met een wereldwijde impact. Onder de leden zijn industriereuzen zoals Microsoft, Lenovo en Tencent, samen met andere belangrijke spelers zoals Honor, Luxshare, LONGi Green Energy Technology, LinkedIn, Sunwoda Electronic, Danfoss, SF Express, CDP en de Shanghai Environment and Energy Exchange.

中国ESG联盟由苏州顶级企业和组织于2023年4月13日成立,旨在整合专业知识和资源,为具有全球影响力的气候技术提出解决方案。其成员包括微软、联想、腾讯等工业巨头,以及Honor、Luxshare、隆基绿能、领英、欣旺达、丹佛斯、顺丰速运、CDP和上海环境和能源交易所等其他关键参与者。

Tegen het einde van 2023 genereerden de windturbines van SANY 84,2 miljard kWh, waardoor de kooldioxide-uitstoot effectief met ongeveer 48 miljoen ton verminderde. In zijn alliantie met de China ESG Alliance is SANY klaar om de internationale samenwerking uit te breiden, met de nadruk op onderzoek en implementatie van groene, koolstofarme projecten.

截至2023年底,SANY风力涡轮机发电84.2亿千瓦时,有效减少了约4800万吨二氧化碳排放。在与中国ESG联盟的联盟中,SANY正准备拓展国际合作,重点关注绿色、低碳项目的研究和实施。

SANY Renewable Energy zet zich in voor een duurzaam milieu gedurende de hele levenscyclus van zijn producten. Het maakt gebruik van geavanceerde technologie en management om de impact op het milieu te minimaliseren en de energie-efficiëntie te verbeteren. Het bedrijf voert ook uitgebreide koolstofarme strategieën uit, waaronder koolstofinventarisaties en beoordelingen van de ecologische voetafdruk, waarbij het emissiereductiedoelen stelt en behaalt.

SANY Renewable Energy 致力于在其产品的整个生命周期中实现可持续环境。它利用先进技术和管理来最大程度地减少对环境的影响,并提高能源效率。公司还实施广泛的低碳战略,包括碳清单和生态足迹评估,设定和实现排放减少目标。

Een opmerkelijk project dat de toewijding van SANY aan duurzame praktijken onderstreept is het Shenxianling windmolenpark, waar het bedrijf ontwikkeling met ecologische bescherming en betrokkenheid van de gemeenschap integreerde. Dankzij de hoge mate van bodemsanering en vegetatieherstel heeft het project niet alleen milieudoelstellingen dichterbij gebracht, maar ook het lokale toerisme en de groei van de industrie gestimuleerd. Dit maakt Shenxianling het eerste ecologische slimme windmolenpark van China.

一个显著的项目,突显了SANY对可持续实践的承诺,即神仙岭风电场,在此项目中,该公司将生态保护和社区参与融入到开发中。由于高度的土地修复和植被恢复,该项目不仅实现了环境目标,而且还促进了当地旅游业和产业的增长。这使神仙岭成为中国第一个生态智能风电场。

Bovendien breidt SANY zijn duurzaamheidsinspanningen uit naar de toeleveringsketen, met 92% van zijn leveranciers die de gedragscode voor toeleveranciers onderschrijven. Het bedrijf ondersteunt deze partners met zelfbeoordelingen op het gebied van duurzaamheid en ESG-trainingsprogramma's om hun groene capaciteiten te versterken.

此外,SANY将其可持续发展努力扩展到供应链,92%的供应商都支持供应商行为准则。公司通过自我评估可持续性和ESG培训计划来支持这些合作伙伴,以增强他们的绿色能力。

Onder de leidende principes van "Intelligent Manufacturing Leads the Future" en de visie om "het efficiënte gebruik van schone energie voor de mensheid te bevorderen," is SANY Renewable Energy toegewijd om de leiding te nemen in de wereldwijde verschuiving naar schone energie, en een belangrijke bijdrage te leveren aan China's doelstellingen van koolstofneutraliteit en de bredere wereldwijde overgang naar duurzame energie.

在“智能制造引领未来”的领导原则和“为人类促进清洁能源的高效利用”的愿景下,SANY Renewable Energy致力于引领全球向清洁能源的转型,并为中国实现碳中和目标以及更广泛的全球可持续能源转型做出重要贡献。

Foto -
Logo -

照片 -
标志 -

声明:本内容仅用作提供资讯及教育之目的,不构成对任何特定投资或投资策略的推荐或认可。 更多信息
    抢沙发