share_log

SUNRATE Se Integruje Se Společností Outpayce Ze Skupiny Amadeus

SUNRATE Se Integruje Se Společností Outpayce Ze Skupiny Amadeus

SUNRATE與Amadeus集團旗下的Outpayce公司合併
PR Newswire ·  08/07 20:00

SINGAPUR, 8. srpna 2024 /PRNewswire/ – SUNRATE – inteligentní globální platforma pro platby a správu financí – oznámila, že uzavřela partnerství se společností Outpayce ze skupiny Amadeus, které přispěje ke zlepšení a automatizaci B2B plateb pro cestovní společnosti po celém světě, se zaměřením na region Asie a Tichomoří (APAC).

新加坡,2024年8月8日 / PRNewswire / - SUNRATE-智能全球支付和財務管理平台-宣佈與Amadeus集團的Outpayce公司達成合作夥伴關係,旨在通過B2B錢包解決方案提高和自動化全球範圍內共計20億次旅行公司支付,重點關注亞太地區和太平洋地區(APAC)地區。

V rámci tohoto partnerství nyní mohou prodejci služeb na poli cestovního ruchu (tj. online cestovní agentury (OTA) a cestovní kanceláře (TMC)) vytvářet a využívat virtuální karty SUNRATE pro své obchodní platby, jako jsou platby leteckým společnostem, hotelům a jiným dodavatelům prostřednictvím řešení B2B Wallet od společnosti Outpayce. Dnešní partnerství navazuje na nový strategický vztah, který si klade za cíl nabídnout rychlý, bezpečný a automatizovaný způsob, jak platit a dostávat zaplaceno prostřednictvím řešení B2B Wallet od společnosti Outpayce s virtuální platební technologií nabízenou společností Mastercard.

在此合作伙伴關係的框架下,旅遊服務的銷售商(即在線旅遊機構(OTA)和旅遊服務公司(TMC))現在可以創建和使用SUNRATE虛擬卡執行其商業支付,例如通過Outpayce的B2B錢包解決方案向航空公司、酒店和其他供應商付款。今天的合作伙伴關係建立在旨在通過Outpayce的B2B錢包解決方案的虛擬支付技術,提供快速、安全和自動化的付款和收款方式的新戰略伙伴關係之上,在其中,SUNRATE提供由Mastercard提供的虛擬付款技術。

Zúčastněné strany mohou v oblasti cestovního ruchu snadno rozšiřovat své obchodní aktivity v asijsko-pacifickém regionu, protože virtuální karty SUNRATE umožňují zúčtování výdajů kartou ve více než 15 měnách.

在旅遊行業中,參與方現在可以在亞太地區輕鬆擴展其商業活動,因爲SUNRATE虛擬卡可以在超過15種貨幣中使用。

Coco Heová, generální manažerka ve společnosti SUNRATE, prohlásila: „Společnost SUNRATE i nadále usiluje o setrvalou inovaci své nabídky online řešení pro oblast cestovního ruchu a nově navázané partnerství se společností Outpayce představuje další posílení naší snahy stát se komplexním B2B partnerem v oblasti cestovního ruchu."

SUNRATE公司的總經理Coco Heova表示:“SUNRATE公司將繼續通過在線旅遊解決方案持續創新,並與Outpayce公司建立的新合作伙伴關係將進一步加強我們成爲全方位旅遊B2B合作伙伴的努力。 “

Claudio Santos, vedoucí obchodního oddělení Travel Sellers, Outpayce ze skupiny Amadeus, řekl:

Travel Sellers的商務總監Claudio Santos說:「Outpayce正在努力爲B2B錢包提供廣泛的虛擬卡選擇,以便代理商可以按照他們的策略向供應商付款。由SUNRATE提供的虛擬卡在APAC地區提供了新的有吸引力的選擇,這將對我們的旅遊服務銷售員社區產生益處。」

„V Outpayce se snažíme poskytovat širokou škálu možností virtuálních karet v rámci řešení B2B Wallet, aby agentury mohly platit dodavatelům v souladu se svojí strategií. Karty vydané společností SUNRATE nabízejí nové atraktivní možnosti v regionu APAC, které budou přínosem pro naši komunitu prodejců cestovních služeb."

SUNRATE公司是一家全球智能支付和財務管理平台,自2016年成立以來一直是該領域領先的解決方案提供商,通過其先進平台、遍佈全球的網絡和強大的API接口,讓企業在全球超過190個國家和地區運營和擴大業務。

Společnost SUNRATE se pyšní certifikací podle mezinárodního standardu bezpečnosti finančních dat: Standard zabezpečení dat v odvětví platebních karet (PCI DSS) Level 1.

SUNRATE公司自豪地獲得了金融數據安全國際標準(PCI DSS)1級認證。

O společnosti SUNRATE

SUNRATE是一家智能全球支付和財務管理平台,爲全球企業提供服務。自2016年成立以來,SUNRATE一直是該領域的領先解決方案提供商,其先進的平台、廣泛的全球網絡和強大的API接口允許企業在全球超過190個國家和地區運營和擴大業務。

SUNRATE je inteligentní globální platforma pro správu plateb a financí pro podniky po celém světě. Od svého založení v roce 2016 je společnost SUNRATE uznávána jako přední poskytovatel řešení v této oblasti a díky své špičkové platformě, rozsáhlé globální síti a robustním rozhraním API umožňuje společnostem provozovat a rozšiřovat služby na místní i globální úrovni ve více než 190 zemích a regionech.

SUNRATE在新加坡擁有全球商業總部,並在香港、雅加達、倫敦和上海設有分支機構。它與Citibank、Standard Chartered、Barclays、J.P. Morgan等全球知名金融機構合作,並是Mastercard和Visa的主要成員。

Společnost SUNRATE má svou celosvětovou obchodní centrálu v Singapuru a provozuje pobočky v Hongkongu, na Jakartě, v Londýně a v Šanghaji. Spolupracuje s předními světovými finančními institucemi, jako jsou Citibank, Standard Chartered, Barclays, J.P. Morgan, a je hlavním členem společností Mastercard a Visa.

更多關於SUNRATE公司的信息,請訪問其網站

Další informace o společnosti SUNRATE naleznete na stránkách

Outpayce公司簡介的完整信息可在其網站上找到。

O společnosti Outpayce

關於Outpayce公司

Skupina Amadeus zlepšuje zážitky z cestování pro všechny a všude, když inspiruje inovace, partnerství a odpovědnost vůči lidem, místům i planetě.

Amadeus集團爲所有人和任何地方提供旅行體驗的改進,通過激勵創新、合作伙伴關係和對人、地方和地球的責任。

Společnost Outpayce ze skupiny Amadeus je jako plně vlastněná společnost dalším krokem v rozšiřování platebního byznysu skupiny Amadeus s novými investicemi do talentů, otevřené platformy API a licence na poskytování nových regulovaných platebních služeb.

作爲Amadeus集團完全擁有的公司,Outpayce公司是擴展Amadeus集團支付業務的下一個步驟,通過對人才的新投資、開放式API平台和提供新的受管制的支付服務許可證。

Společnost Outpayce zprostředkovává bezproblémovější komplexní cestovní zážitky a zjednodušuje platby za cestování. Naše otevřená platforma, která propojuje poskytovatele fintech a bankovních služeb s celým cestovním ekosystémem, umožňuje zákazníkům a cestujícím jednoduše využívat novinky na poli plateb.

Outpayce公司提供簡單的整體旅行體驗並簡化旅行支付。我們的開放式平台將金融科技和銀行服務提供者與整個旅遊生態系統連接起來,使客戶和旅行者能夠輕鬆使用支付領域的最新技術。Outpayce Xchange Payment Platform (XPP)解決了驗證、接受和FX等領域的問題,並提供訪問夥伴解決方案,其中包括退款和欺詐解決方案,有助於讓旅客獲得更加愉快的體驗。

Platforma Outpayce Xchange Payment Platform (XPP) řeší problémy v oblastech, jako je ověřování, přijímání a směňování (FX), a poskytuje přístup k partnerům, kteří řeší oblasti, jako jsou zpětné platby a řešení podvodů, čímž zajišťuje cestujícím hladší celkový zážitek.

V oblasti B2B plateb společnost Outpayce organizuje platby s využitím řady virtuálních karet, měn a platebních metod s cílem optimalizovat náklady, akceptaci a agilitu všude tam, kde prodejce cestovních služeb potřebuje zaplatit dodavateli.

Outpayce公司利用多種虛擬卡、貨幣和支付方式來組織支付,以優化成本、擴大接受範圍和提高靈活性,爲旅遊服務供應商支付給其供應商時提供協助。

Outpayce nabízí komplexní služby, protože pokračuje ve spolupráci se všemi týmy skupiny Amadeus a začleňuje své funkce do všech jejích aplikací. Budoucností je jednoduše zaplacené cestování.

Outpayce提供全面的服務,因爲它繼續與Amadeus集團的所有團隊合作,並將其功能整合到其所有應用程序中。未來旅行的支付將變得更加簡單。

Další informace o společnosti Outpayce najdete na adrese .

有關Outpayce公司的更多信息,請訪問。

Sledujte nás na sítích: LinkedIn

請在LinkedIn上關注我們。

声明:本內容僅用作提供資訊及教育之目的,不構成對任何特定投資或投資策略的推薦或認可。 更多信息
    搶先評論