share_log

RoboMarkets Zlepšuje Obchodní Podmínky Na Platformě R StocksTrader: Odstranění Poplatků, Rozšířený Seznam Akcií a Nové Obchodní Rozhraní API

PR Newswire ·  Aug 23 09:26

LIMASSOL, Kypr, 23. srpna 2024 /PRNewswire/ -- RoboMarkets s hrdostí oznamuje významné aktualizace platformy R StocksTrader, jejichž cílem je zlepšit zkušenost našich klientů při investování. V rámci aktualizace dochází ke zjednodušení obchodních podmínek, rozšíření seznamu dostupných akcií a spuštění moderního obchodního rozhraní API.

1. Zrušení provize a nový přístup ke spredům

RoboMarkets v rámci svého závazku poskytovat nejlepší obchodní podmínky ruší všechny poplatky za zadávání příkazů na platformě R StocksTrader. Klienti nyní mohou nakupovat akcie bez vysokých minimálních poplatků, což činí i malé investice dostupnější. Místo provizí budou naše poplatky za provedení pokynu zahrnuty do tržního spreadu - rozdílu mezi nákupní a prodejní cenou. Přirážka ke spreadu nepřesáhne 0,3 % hodnoty akcií a CFD na akcie, což odpovídá nejlepším tržním standardům. Nové obchodní podmínky vstoupí v platnost 2. září 2024.

2. Rozšířený seznam akcií: více než 150 nových nástrojů

RoboMarkets výrazně rozšířil seznam akcií dostupných k obchodování o více než 150 nových nástrojů. Mezi nově přidané společnosti patří:

- Reddit Inc. (RDDT.ny) - sociální síť a zpravodajský web, kde uživatelé mohou sdílet a hodnotit obsah.

- Artiva Biotherapeutics Inc. (ARTV.nq) - biotechnologická společnost specializující se na léčbu rakoviny.

- Asana, Inc. (ASAN.ny) - vývojář platformy pro řízení práce.

- Y-mAbs Therapeutics, Inc (YMAB.nq) - biofarmaceutická společnost vyvíjející protilátky pro léčbu rakoviny.

Klienti mohou nyní diverzifikovat svá investiční portfolia přidáním akcií největších světových společností.

3. Spuštění obchodního rozhraní API

RoboMarkets spouští rozhraní API pro obchodování na platformě R StocksTrader, které klientům umožňuje obchodovat pomocí algoritmů, připojovat aplikace a vytvářet vlastní služby. Rozhraní API je vhodné pro vývoj a testování strategií na reálných i demo účtech a podporuje obchodování s akciemi, CFD, měnami a dalšími nástroji prostřednictvím jediného rozhraní. Toto řešení je ideální pro retailové i institucionální obchodníky a fondy.

Další informace a dokumentaci API najdete zde.

Jsme přesvědčeni, že tyto změny pomohou našim klientům dosáhnout nových met při obchodování a investování. Děkujeme, že jste si vybrali RoboMarkets!

Logo -

Disclaimer: This content is for informational and educational purposes only and does not constitute a recommendation or endorsement of any specific investment or investment strategy. Read more
    Write a comment