share_log

RoboMarkets Pagerino Prekybos Sąlygas R StocksTrader Platformoje: Komisinių Atsisakymas, Išplėstas Akcijų Sąrašas Ir Naujas Prekybos API

PR Newswire ·  Aug 23 09:37

LIMASOLIS, Kipras, 2024 m., rugpjūčio 23 d. /PRNewswire/ -- RoboMarkets džiaugiasi galėdami pranešti apie ženklius R StocksTrader platformos atnaujinimus, kurie skirti mūsų klientų investavimo patirties pagerinimui. Šie atnaujinimai apima prekybos sąlygų supaprastinimą, prieinamų akcijų sąrašo išplėtimą ir šiuolaikiškos prekybos API paleidimą.

1. Komisinių atsisakymas ir atnaujintas požiūris į spredus

Kaip dalį savo įsipareigojimų teikti geriausias prekybos sąlygas, RoboMarkets atsisako visų nurodymo pateikimo mokesčių R StocksTrader platformoje. Dabar klientai gali įsigyti akcijų nemokėdami aukštų minimalių komisinių, todėl yra įmanomos net ir nedidelės investicijos. Vietoje komisinių, mūsų mokesčiai už nurodymų vykdymą bus įtraukti į rinkos spredą – skirtumą tarp pirkimo ir pardavimo kainos. Spredo antkainis neviršys 0,3% akcijų ir akcijų CFD vertės, o tai atitinka geriausius rinkos standartus. Naujos prekybos sąlygos įsigalios 2024 metų rugsėjo 2 dieną.

2. Išplėstas akcijų sąrašas: virš 150 naujų priemonių

RoboMarkets ženkliai išplėtė prekybai prieinamų akcijų sąrašą, pridėdami virš 150 naujų instrumentų. Tarp naujai pridėtų bendrovių:

- Reddit Inc. – socialinis tinklas ir naujienų svetainė, kurioje vartotojai gali dalintis turiniu ir jį vertinti;

- Artiva Biotherapeutics Inc. – biotechnologijų įmonė, kuri specializuojasi vėžio terapijoje;

- Asana, Inc. – darbo valdymo platformos kūrėjas;

- Y-mAbs Therapeutics, Inc. – biofarmacijos įmonė, kurianti antikūnus vėžiui gydyti.

Klientai dabar gali diversifikuoti savo investicinius portfelius pridėdami didžiausių pasaulyje bendrovių akcijas.

3. Prekybos API paleidimas

RoboMarkets nuo šiol leidžia prekybos API R StocksTrader platformoje klientams prekiauti naudojant algoritmus, prijungti programas ir kurti pritaikytas paslaugas. API tinka kurti ir išbandyti strategijas tiek realiose, tiek demonstracinėse sąskaitose, vienoje sąsajoje palaikant prekybą akcijomis, CFD, valiutomis ir kitais instrumentais. Šis sprendimas idealiai tinka tiek mažmeniniams, tiek instituciniams prekiautojams ir fondams.

Daugiau informacijos apie API dokumentaciją galite rasti čia.

Esame įsitikinę, kad šie pakeitimai padės mūsų klientams pasiekti naujas investavimo ir prekybos aukštumas. Ačiū, kad renkatės RoboMarkets!

Logo -

Disclaimer: This content is for informational and educational purposes only and does not constitute a recommendation or endorsement of any specific investment or investment strategy. Read more
    Write a comment