share_log

Čínský Jaderný Gigant Uvádí Na Trh Svou První Značku Technologických Služeb

Čínský Jaderný Gigant Uvádí Na Trh Svou První Značku Technologických Služeb

中國核能巨頭推出其首個技術服務品牌
PR Newswire ·  09/28 22:12

PEKING, 29. září 2024 /PRNewswire/ -- Společnost China National Nuclear Power (CNNP) ve středu představila svou první značku technických služeb „I-Nuclear", jejímž cílem je poskytovat ještě lepší všestrannou a víceúrovňovou technickou podporu pro bezpečný a efektivní provoz jaderných elektráren.

北京,2024年9月29日/PRNewswire/ -- 中國核電(CNNP)公司於週三推出了其首個技術服務品牌「數值媒體」,旨在爲核電站的安全高效運行提供更全面和多層次的技術支持。

Jako produkt značky CNNP, která neustále zkoumá a zlepšuje klíčové možnosti svých služeb v oblasti jaderné energetiky a uspokojuje rozmanité potřeby budoucího trhu s jadernou energií, je projekt „I-Nuclear" založený na osmi jejích technických službách uvedených na trh v roce 2017.

作爲CNNP品牌的產品,「I-Nuclear」項目基於其2017年推出的8項技術服務,CNNP不斷探索和提升其核能服務的關鍵能力,以滿足未來核能市場的多樣化需求。

Značka „I-Nuclear", která je předním poskytovatelem komplexních služeb v oblasti jaderné energetiky, pokrývá osm klíčových aspektů projektů v oblasti jaderné energetiky: Podle CNNP je to příprava výroby (i-Prepare), uvádění jaderných zařízení do provozu (i-Commission), provozní podpora (i-Support), generální opravy (i-Outage), specializovaná údržba (i-Maintain), odborná příprava (i-Train), technická podpora (i-Tech) a jaderná informatizace (i-Informatization).

作爲領先的核能綜合服務提供商,「數值媒體」品牌涵蓋了核能項目的八個關鍵領域:據CNNP稱,這包括i-Prepare(生產準備)、i-Commission(核設備投入運營)、i-Support(運營支持)、i-Outage(總體檢修)、i-Maintain(專業維護)、i-Train(專業培訓)、i-Tech(技術支持)和i-Informatization(核能信息化)。

„Osm výše uvedených produktů tvoří novou značku CNNP „I-Nuclear". Představují završení mnohaletých zkušeností společnosti CNNP s provozem 260 reaktorů, slouží jako významný symbol rozvoje nových výrobních sil a dokazují úspěšnost čínské kultury jaderné bezpečnosti," uvedl předseda CNNP Lu Tiezhong ve videoprojevu, který přednesl na středečním slavnostním uvedení značky do provozu.

「上述八款產品構成了CNNP的新品牌『數值媒體』。這些產品代表了CNNP多年在260個核反應堆運營方面的經驗總結,是中國核電文化安全發展的重要標誌。」CNNP董事長陸鐵忠在週三品牌啓動儀式上的視頻發言中表示。

„Doufáme, že tato platforma usnadní sdílení zkušeností v oblasti jaderné energetiky, zvýší její bezpečnostní a provozní standardy a přinese další výjimečné provozní úspěchy v oboru jaderné energetiky," uvedl Lu.

「我們希望這個平台將促進核能領域經驗共享,提高核能安全和運營標準,並在核能領域取得更多卓越運營成就。」陸表示。

„Jako průkopník, hlavní síla a lídr čínské jaderné energetiky se společnost CNNP zavázala podporovat bezpečný a inovativní rozvoj jaderné energetiky a neustále zkoumat a zlepšovat své klíčové schopnosti v oblasti technologie jaderné energetiky," poznamenal.

「作爲中國核電的開創者、主力和領導者,我們將致力於支持核能的安全和創新發展,不斷探索和提升核技術關鍵能力。」

Středeční slavnostní zahájení se konalo v Šanghaji společně s kulturním festivalem CNNP, kde také zazněla zpráva o zřízení nového studia kulturní kreativity a budování značky společnosti CNNP.

中華全國核電特色板塊文化節在上海舉行,同時宣佈了設立新的文化創意工作室和建設CNNP公司品牌的消息。

„Klíčovými slovy pro budoucí technologický a průmyslový rozvoj jsou moudrost, ekologie, zdraví a bezpečnost. To vše se výrazně projevuje v činnosti společnosti CNNP," uvedla Fang Xin, bývalá zástupkyně tajemníka vedoucí skupiny Čínské akademie věd (CAS), která se slavnostního ceremoniálu zúčastnila jako host.

未來技術和工業發展的關鍵詞是智慧、生態、健康和安全。這一切在中華全國核電公司的活動中得到了明顯體現,中國科學院團委原書記代表,出席慶典作爲嘉賓的方鑫表示。

Fang ocenila založení značky „I-Nuclear" jako nový milník ve vývoji společnosti CNNP. „Čínský jaderný průmysl byl jako národní strategická vědecká síla vždy v čele technologických inovací," prohlásila na slavnostním ceremoniálu. „Věříme, že díky tvrdé práci a obětavosti všech, kteří se podílejí na jaderné energetice, bude budoucnost čínské jaderné energetiky ještě zářivější."

方女士稱讚創立"I-核能"品牌是中國核電發展中的一個新里程碑。"中國核能產業一直是國家戰略科學力量領軍技術創新," 她在慶典上說。"我們相信,在所有參與核能事業的人們的努力和貢獻下,中國核能的未來將更加光明。"

WANT YOUR COMPANY'S NEWS FEATURED ON PRNEWSWIRE.COM?

想要您公司的新聞在PRNEWSWIRE.COM上特色呈現嗎?

440k+
440k+

Newsrooms &
新聞發佈室&

Influencers
影響力
9k+
9k+

Digital Media
數字媒體

Outlets
賣場
270k+
270k+

Journalists
新聞記者

Opted In
已選擇加入
GET STARTED
開始使用
声明:本內容僅用作提供資訊及教育之目的,不構成對任何特定投資或投資策略的推薦或認可。 更多信息
    搶先評論