share_log

Huawei Získava Uznanie Odvetvia V Ankete Spoločnosti Gartner Peer Insights Za Rok 2024 Ako Voľba Zákazníkov Pre Podnikovú Káblovú a Bezdrôtovú Infraštruktúru LAN

ガートナーが2024年の企業向けケーブルおよびワイヤレスインフラストラクチャの顧客選択肢としての選択において、HuaweiはLAN用に賞賛を受ける

PR Newswire ·  09/30 11:57

SHENZHEN, Čína, 30. september 2024 /PRNewswire/ -- 24. septembra 2024 spoločnosť Huawei oznámila, že získala uznanie ako voľba zákazníkov v rámci Gartner Peer Insights v kategórii Hlas zákazníkov pre podnikovú káblovú a bezdrôtovú infraštruktúru LAN vďaka produktom Xinghe Intelligent Campus. Huawei získava toto ocenenie už piaty rok po sebe. Huawei navyše získava ocenenia voľba zákazníkov až štyroch zo šiestich zákazníckych segmentov: Stredne veľký podnik (50 miliónov – 1 miliarda USD); Verejný sektor, vláda a vzdelávanie; Ázia/Pacifik; a Európa, na Stredný východ a Afrika.

Huawei peer-recognized as a 2024 Gartner Peer Insights Customers' Choice for Enterprise Wired and Wireless LAN Infrastructure

K 30. júnu 2024 zákazníci v rôznych sektoroch – vrátane výroby, IT služieb, vzdelávania a telekomunikácií – hodnotili kompletnú ponuku Xinghe Intelligent Campus od Huawei na platforme Gartner Peer Insights. Sme presvedčení, že ich pôsobivá spätná väzba preukázala globálne uznanie spoločnosti Huawei z hľadiska vplyvu odvetvia, mierky nasadenia a vyspelých perspektív komerčného využitia.

„Sme nadšení, že sme boli znovu vymenovaní za prvú voľbu zákazníkov podľa Gartner Peer Insights pre podnikovú káblovú a bezdrôtovú LAN infraštruktúru," povedal Shawn Zhao, prezident Campus Network Domain spoločnosti Huawei. „Huawei nedávno uviedla na trh zdokonalený Xinghe Intelligent Campus, ktorý posúva bezdrôtové, aplikačné a O&M skúsenosti na novú úroveň pomocou technológií umelej inteligencie, čo v konečnom dôsledku urýchľuje digitálnu transformáciu podnikov."

Huawei bude do budúcnosti naďalej inovovať produkty Xinghe Intelligent Campus z hľadiska bezdrôtového pripojenia, aplikácií a O&M, čím pomôže všetkým odvetviam vykročiť do budúcnosti inteligentných areálových sietí stavaných na skúsenostiach.

Viac informácií o voľbe zákazníkov Gartner Peer Insights nájdete na:

Zrieknutie sa zodpovednosti:

Gartner, Hlas zákazníkov pre podnikovú káblovú a bezdrôtovú infraštruktúru LAN, prispievatelia z odvetvia, 12. septembra 2024

Gartner, Peer Insights, Magic Quadrant a pečať Customers' Choice sú ochranné známky spoločnosti Gartner, Inc. a/alebo jej pridružených spoločností. Všetky práva vyhradené. Obsah Gartner Peer Insights pozostáva z názorov jednotlivých koncových používateľov na základe ich vlastných skúseností a nemožno ich považovať za faktické vyhlásenia. Nepredstavujú názory spoločnosti Gartner alebo jej pridružených spoločností. Spoločnosť Gartner nepodporuje žiadneho dodávateľa, produkt alebo službu uvedenú vo svojich výskumných publikáciách a neodporúča používateľom technológií, aby si vybrali iba tých dodávateľov s najvyšším hodnotením alebo iným označením. Výskumné publikácie spoločnosti Gartner pozostávajú z názorov výskumnej organizácie spoločnosti Gartner a nemali by sa vykladať ako vyhlásenia o skutočnosti. Spoločnosť Gartner odmieta v súvislosti s týmto výskumom všetky záruky, vyjadrené alebo predpokladané, vrátane akýchkoľvek záruk obchodovateľnosti alebo vhodnosti na konkrétny účel.

Foto:

WANT YOUR COMPANY'S NEWS FEATURED ON PRNEWSWIRE.COM?

440k+
Newsrooms &
Influencers
9k+
Digital Media
Outlets
270k+
Journalists
Opted In
GET STARTED
これらの内容は、情報提供及び投資家教育のためのものであり、いかなる個別株や投資方法を推奨するものではありません。 更に詳しい情報
    コメントする