share_log

CLÉ DE PEAU BEAUTÉ VYHLAŠUJE SACHIKO NAKAJIMAOVOU LAUREÁTKOU CENY POWER OF RADIANCE 2025

CLÉ DE PEAU BEAUTÉ VYHLAŠUJE SACHIKO NAKAJIMAOVOU LAUREÁTKOU CENY POWER OF RADIANCE 2025

CLÉ DE PEAU BEAUTE宣佈SACHIKO NAKAJIMAO獲得2025年輝煌之力獎
PR Newswire ·  10/10 22:00

Značka vyjadřuje uznání zakladatelce a generální ředitelce společnosti steAm, Inc., jazzové pianistce, matematičce a producentce tematického projektu na výstavě Expo 2025, která společně s Clé de Peau Beauté přinese inspiraci další generaci dívek prostřednictvím oborů STEAM (věda, technologie, inženýrství, umění a matematika).

Značka vyjadřuje uznání zakladatelce a generální ředitelce společnosti steAm, Inc., jazzové pianistce, matematičce a producentce tematického projektu na výstavě Expo 2025, která společně s Clé de Peau Beauté přinese inspiraci další generaci dívek prostřednictvím oborů STEAm (věda, technologie, inženýrství, umění a matematika).

TOKIO, 11. října 2024 /PRNewswire/ -- Luxusní značka pečující a dekorativní kosmetiky Clé de Peau Beauté s hrdostí oznamuje, že ocenění Power of Radiance 2025 získává Sachiko Nakajimaová za své neúnavné úsilí o rozvoj vzdělávání v oborech STEAM. Paní Nakajimaová se v oblasti STEAM poprvé prosadila již na střední škole jako první Japonka, která si odnesla zlatou medaili z Mezinárodní matematické olympiády. Jako jazzová pianistka je také vůdčí osobností kapely Kurage Band Vida: Concerto of Five Senses – hudebního uskupení, které oživuje obory STEAM prostřednictvím všech pěti smyslů. Její zkušenosti v oblasti STEAM ji vedly k tomu, že v roce 2017 založila organizaci steAm, Inc. zaměřenou na poskytování vzdělávání v oblasti STEAM a odhalování tvůrčího potenciálu v každém jednotlivém člověku.

TOKIO, 11. října 2024 /PRNewswire/ -- Luxusní značka pečující a dekorativní kosmetiky Clé de Peau Beauté s hrdostí oznamuje, že ocenění Power of Radiance 2025 získává Sachiko Nakajimaová za své neúnavné úsilí o rozvoj vzdělávání v oborech STEAm. Paní Nakajimaová se v oblasti STEAm poprvé prosadila již na střední škole jako první Japonka, která si odnesla zlatou medaili z Mezinárodní matematické olympiády. Jako jazzová pianistka je také vůdčí osobností kapely Kurage Band Vida: Concerto of Five Senses – hudebního uskupení, které oživuje obory STEAm prostřednictvím všech pěti smyslů. Její zkušenosti v oblasti STEAm ji vedly k tomu, že v roce 2017 založila organizaci steAm, Inc. zaměřenou na poskytování vzdělávání v oblasti STEAm a odhalování tvůrčího potenciálu v každém jednotlivém člověku.

Sachiko Nakajima, 2025 Award Recipient of the Power of Radiance Awards
Sachiko Nakajima,榮獲2025年Radiance之力獎。
Sachiko Nakajima receiving Clé de Peau Beauté's Power of Radiance Awards 2025
Sachiko Nakajima接受Clé de Peau Beaute 2025 Radiance之力大獎。

Každoročně udělované ocenění Power of Radiance Awards oceňuje a oslavuje ženy, které se ve svých komunitách zasazují o vzdělávání dívek. Ocenění, založené v roce 2019, vychází z přesvědčení společnosti Clé de Peau Beauté, že klíčem k lepšímu světu je uvolnění potenciálu dívek – zejména prostřednictvím vzdělávání v oborech STEAM.

Každoročně udělované ocenění Power of Radiance Awards oceňuje a oslavuje ženy, které se ve svých komunitách zasazují o vzdělávání dívek. Ocenění, založené v roce 2019, vychází z přesvědčení společnosti Clé de Peau Beauté, že klíčem k lepšímu světu je uvolnění potenciálu dívek – zejména prostřednictvím vzdělávání v oborech STEAm.

Práce paní Nakajimaové, která toto přesvědčení ztělesňuje, je také v dokonalém souladu s cílem značky Clé de Peau Beauté posílit postavení dívek prostřednictvím vzdělávání a v konečném důsledku odstranit přetrvávající rozdíly mezi muži a ženami v oblasti STEAM, což přispěje k lepší budoucnosti nás všech. Zpráva Světového ekonomického fóra Global Gender Gap Report (Index genderových rozdílů) za rok 2024 řadí Japonsko v otázce rovnosti žen a mužů na 118. místo z celkem 146 zemí a podtrhuje tak značné rozdíly právě v oblastech, jako je STEM[1]. Navzdory postavení Japonska jako jedné z největších světových ekonomik a vynikajícím výsledkům japonských dívek v matematice a přírodních vědách v celosvětovém měřítku[2] tvoří ženy v Japonsku pouze 16 % absolventů oborů STEM[3]. Sachiko Nakajimaová usiluje o nápravu této nerovnosti odstraňováním bariér, které ženám a dívkám ve vzdělávání a kariéře v oblasti STEM tradičně brání.

Práce paní Nakajimaové, která toto přesvědčení ztělesňuje, je také v dokonalém souladu s cílem značky Clé de Peau Beauté posílit postavení dívek prostřednictvím vzdělávání a v konečném důsledku odstranit přetrvávající rozdíly mezi muži a ženami v oblasti STEAm, což přispěje k lepší budoucnosti nás všech. Zpráva Světového ekonomického fóra Global Gender Gap Report (Index genderových rozdílů) za rok 2024 řadí Japonsko v otázce rovnosti žen a mužů na 118. místo z celkem 146 zemí a podtrhuje tak značné rozdíly právě v oblastech, jako je STEM[1]. Navzdory postavení Japonska jako jedné z největších světových ekonomik a vynikajícím výsledkům japonských dívek v matematice a přírodních vědách v celosvětovém měřítku[2] tvoří ženy v Japonsku pouze 16 % absolventů oborů STEM[3]. Sachiko Nakajimaová usiluje o nápravu této nerovnosti odstraňováním bariér, které ženám a dívkám ve vzdělávání a kariéře v oblasti STEm tradičně brání.

Prostřednictvím ocenění Power of Radiance Awards chce značka Clé de Peau Beauté vybudovat globální komunitu žen, které stojí v čele úsilí o pozitivní změny. Na akci pořádané společností Clé de Peau Beauté u příležitosti Mezinárodního dne dívek v New Yorku se paní Nakajimaová setkala s Reshmou Saujaniovou, držitelkou ocenění Power of Radiance 2024 a zakladatelkou organizací Girls Who Code a Moms First. V rámci této akce se paní Saujaniová a další stoupenci rovnosti žen a mužů podělili o náměty, jak se ženy mohou vzájemně podporovat v zájmu posílení další generace dívek v oborech STEAM. Jako držitelka ocenění Power of Radiance 2025 naváže paní Nakajimaová na úsilí a odkaz laureátek z předchozích ročníků, včetně paní Saujaniové, a přenese tyto globální poznatky do své práce v Japonsku.

通過Power of Radiance Awards的榮譽獎頒獎,Clé de Peau Beauté品牌希望打造全球女性社區,這些女性正領導着積極變革的努力。在Clé de Peau Beauté公司舉辦的活動中,Nakajima女士在紐約國際女童日之際與Reshma Saujani女士會面,她是2024年Power of Radiance獎的獲獎者,也是Girls Who Code和Moms First組織的創始人。在這次活動中,Saujani女士和其他性別平等支持者分享了關於如何相互支持女性以促進STEAm領域下一代女孩的想法。作爲2025年Power of Radiance獎的獲獎者,Nakajima女士將繼續努力,延續前幾年獲獎者的努力和遺產,包括Saujani女士,將這些全球經驗傳遞到她在日本的工作中。

Společně s oceněním Power of Radiance 2025 obdrží paní Nakajimaová grant, který podpoří její úsilí a rozšíří dopad její práce a poslání inspirovat dívky a ženy a probouzet v nich zájem o obory STEAM.

與Power of Radiance 2025獎一起,Nakajima女士獲得了一項資助金,支持她的努力,擴大她的工作影響力和使命,激勵女孩和女性,激發她們對STEAm領域的興趣。

Součástí této práce je také její angažmá v nadaci The Asia Foundation, kde se podílí na projektu „STEM ConnectHER". Cílem této iniciativy je vybudovat napříč asijsko-pacifickou oblastí regionální síť žen působících v oborech STEM, která bude poskytovat mentoring a podporu vysokoškolským studentům a odborníkům. Kromě toho paní Nakajima aktivně působí v programu „Suri-Joshi", který organizuje workshopy a vytváří online obsah s cílem povzbudit dívky a jejich matky k objevování radosti z matematiky. Tato iniciativa si klade za cíl bourat stereotypy, zpřístupnit matematiku mladým ženám a učinit ji pro ně zábavnější, a to zejména v regionech, kde je ženských vzorů v oblasti STEM nedostatek.

這項工作的一部分還包括她在亞洲基金會的參與,她在「STEm ConnectHER」項目中發揮作用。該倡議的目標是在整個亞太地區建立一個支持在STEm領域從事工作的女性的區域網絡,提供大學生和專業人士的指導和支持。此外,Nakajima女士還積極參與「Suri-Joshi」計劃,該項目組織研討會並創建在線內容,旨在鼓勵女孩及其母親探索數學的樂趣。這一倡議旨在打破固定觀念,爲年輕女性開放數學,並讓她們覺得數學更有趣,尤其是在STEm領域女性榜樣缺乏的地區。

Paní Nakajimaová se také podílí na aktivitách v rámci světové výstavy Expo 2025, kde působí jako producentka tematického projektu Playground of Life: Jellyfish Pavilion (Hřiště života: Medúzový pavilon). Na základě své multidisciplinární odbornosti a silné víry v sílu individuálního zapojení při uskutečňování změn zde vybuduje kooperativní a inkluzivní prostor, kde mohou lidé společně prožít zábavu a radost ze života prostřednictvím učení, umění a dalších aktivit.

Nakajima女士還參與世界博覽會Expo 2025的活動,擔任「生命遊樂場:水母館」主題項目的製作人。憑藉她的多學科專長和對個體參與實現變革的強烈信念,她將在這裏建立一個協作和包容的空間,讓人們可以通過學習、藝術和其他活動共同享受生活的樂趣和快樂。

„Je mi ctí přijmout ocenění Power of Radiance od společnosti Clé de Peau Beauté, která se zasloužila o posílení další generace dívek a řešení genderové nerovnosti ve vzdělávání STEAM po celém světě. Vzdělávání i kariérnímu uplatnění v těchto oborech dominují muži, ale kreativita a inovace přitom s pohlavím nijak nesouvisí. Těším se, že díky tomuto ocenění se společně s Clé de Peau Beauté zasadíme o přepsání narativu, podle něhož nejsou obory STEAM určené pro dívky a ženy. Věřím, že rovnost pohlaví a všechny formy inkluze v oblasti STEAM jsou pro progresivní společnost nejen přínosem, ale přímo nezbytností," uvedla paní Nakajimaová.

很榮幸收到Clé de Peau Beauté公司的Power of Radiance獎,該獎致力於加強全球範圍內對STEAm教育中的下一代女孩的支持,並解決性別不平等問題。在這些領域的教育和職業發展中,男性占主導地位,但創造力和創新與性別無關。我相信通過這個獎項,我們與Clé de Peau Beauté共同努力改變現狀,使STEAm領域不再被定義爲男性專屬。我相信性別平等和STEAm領域的所有包容形式對於進步性社會來說不僅是貢獻,更是必要的。Nakajima女士表示。

„Ocenění Power of Radiance Awards je od roku 2019 základním pilířem našeho filantropického závazku, který oceňuje ženy přinášející po celém světě pozitivní změny prostřednictvím vzdělávání. V nadcházejícím roce s potěšením prohloubíme naše úsilí o genderovou rovnost a posílení postavení dívek prostřednictvím spolupráce s paní Nakajimaovou a její společností steAm, Inc.", uvedla ředitelka značky Clé de Peau Beauté Mizuki Hashimotová.

Power of Radiance獎項自2019年起成爲我們慈善承諾的重要支柱,表彰全球爲教育帶來積極變化的女性。在即將到來的一年裏,我們將與Nakajima女士及其公司steAm, Inc合作,進一步加強我們在性別平等和支持女性方面的努力。Clé de Peau Beauté品牌總監Hashimotova女士表示。

Společnost Clé de Peau Beauté věří, že každý člověk může využít své vnitřní záře k pozitivním změnám. Proto značka vybrala jeden ze svých nejikoničtějších produktů prvního kroku péče o pleť - The Serum - a zavázala se věnovat podíl z jeho prodeje na tuto misi. Prostřednictvím ocenění Power of Radiance Awards chce Clé de Peau Beauté posílit postavení dívek a žen tak, aby mohly vytvářet lepší budoucnost pro sebe i své komunity.

Clé de Peau Beauté相信每個人都可以利用自己內在的光芒帶來積極的變革。因此,該品牌選擇了其首款護膚產品The Serum,承諾將銷售收入的一部分用於這一使命。通過Power of Radiance獎項,Clé de Peau Beauté希望加強女性的地位,使她們能夠爲自己和社區創造更美好的未來。

Sachiko Nakajima

中島幸子

Sachiko Nakajima je hudebnice, pedagožka oborů STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts and Mathematics – věda, technologie, inženýrství, umění a matematika) a mediální umělkyně. Je zakladatelkou a generální ředitelkou společnosti steAm, Inc, zastupující ředitelkou asociace steAm BAND Association a producentkou tematického projektu Signature Pavilion „Playground of Life: Jellyfish Pavilion (tematický pavilon „Hřiště života: Medúzový pavilon") na světové výstavě Expo 2025, která se bude konat v Ósace v japonském regionu Kansai. Aktivně se angažuje v oblasti hudby, matematiky, vzdělávání v oborech STEAM a mediálního umění v Japonsku i na mezinárodní úrovni a věří, že každý člověk, bez ohledu na svůj původ, pohlaví nebo věk, má v sobě kreativní potenciál. Podle jejího názoru pomůže „vzdělávání hrou" v oborech STEAM jednotlivcům překonávat společenské i individuální překážky a rozvíjet své jedinečné zájmy a kreativitu v zájmu utváření společnosti zítřka. V Japonsku byla paní Nakajima jmenována ambasadorkou iniciativy STEM Girls pro Úřad vlády, působila také jako členka různých výborů ministerstev školství, kultury, sportu, vědy a technologií (MEXT) a řady regionálních vlád a byla stipendistkou Fulbrightovy nadace na New York University Tisch School of the Arts. Za zmínku také stojí, že jako vůbec první Japonka získala zlatou medaili na Mezinárodní matematické olympiádě. V osobním životě je matkou osmnáctileté dívky.

中島幸子是一位音樂家、STEAm教育領域的教育家和數字藝術家。她是steAm, Inc的創始人兼總裁,代表steAm BAND協會擔任董事長,並作爲2025年在日本關西地區大阪舉辦的世界博覽會上的主題項目Signature Pavilion「生命遊樂場:水母館」的製片人。她在音樂、數學、STEAm教育和數字藝術領域在日本乃至國際範圍內積極參與,並認爲每個人,無論種族、性別或年齡,都擁有創造力潛能。她認爲「遊戲化學習」在STEAm領域可以幫助個人克服社會和個人障礙,發展獨特興趣和創造力,促進未來社會的形成。在日本,中島女士被任命爲政府STEメGirls倡議的大使,擔任不同教育、文化、體育、科學技術部門以及各地方政府委員會委員,並曾是紐約大學蒂什藝術學院富布萊特基金會的獎學金獲得者。值得一提的是,作爲第一個在國際數學奧林匹克中獲得金牌的日本女性。她是一位18歲女兒的母親。

O značce Clé de Peau Beauté

關於資生堂旗下的資生堂Clé de Peau Beauté品牌

Clé de Peau Beauté, celosvětová luxusní značka společnosti Shiseido Co., Ltd., byla založena v roce 1982 jako dokonalé spojení elegance a vědy. Clé de Peau Beauté znamená klíč ke kráse pleti. Filozofií této značky je umožnit každému zazářit prostřednictvím technologie make-upu a pokročilých přípravků pro péči o pleť z celého světa. Clé de Peau Beauté, značka, která se vždy řídila jedinečným estetickým citem a inteligencí, vdechla svým produktům moderní tvář, kouzlo a dynamiku a stala se absolutní jedničkou v oboru, která přináší zářivost tak mimořádnou, že vychází z vašeho nitra. Její produkty jsou k dispozici ve 26 zemích a regionech po celém světě.

資生堂Clé de Peau Beauté,作爲一家全球奢侈品牌,成立於1982年,完美結合了優雅與科學。Clé de Peau Beauté代表肌膚之美的關鍵。該品牌的理念是通過化妝技術和來自世界各地的先進護膚產品,讓每個人都散發光芒。Clé de Peau Beauté始終秉持獨特的審美感和智慧,爲其產品注入現代面孔、魅力和活力,成爲行業的絕對領頭羊,帶來如此非凡的光彩,源自內在。其產品在全球26個國家和地區均有銷售。

Oficiální webové stránky značky Clé de Peau Beauté:

資生堂Clé de Peau Beauté官方網站:

Oficiální Instagram značky Clé de Peau Beauté:

資生堂Clé de Peau Beauté官方Instagram:

[1] Global Gender Gap Report (Index genderových rozdílů) 2024

[2] How Japan is encouraging more women into STEM (Jak Japonsko povzbuzuje ženy ke vstupu do oborů STEM)

[3] How Japan is encouraging more women into STEM

[1] 全球性別差距報告 2024

[2] 日本如何鼓勵更多女性進入STEM領域

[3] 日本如何鼓勵更多女性從事STEM行業

Foto -

照片 -

Foto -

照片 -

Logo -

標誌 -

WANT YOUR COMPANY'S NEWS FEATURED ON PRNEWSWIRE.COM?

想要您公司的新聞在PRNEWSWIRE.COM上特色呈現嗎?

440k+
440k+

Newsrooms &
新聞發佈室&

Influencers
影響力
9k+
9k+

Digital Media
數字媒體

Outlets
賣場
270k+
270k+

Journalists
新聞記者

Opted In
已選擇加入
GET STARTED
開始使用
声明:本內容僅用作提供資訊及教育之目的,不構成對任何特定投資或投資策略的推薦或認可。 更多信息
    搶先評論