share_log

Cognizant Kondigt Multi-Agent Orkestratie Aan Voor Zijn Neuro AI-platform

Cognizant Kondigt Multi-Agent Orkestratie Aan Voor Zijn Neuro AI-platform

高知特宣布为其神经人工智能平台推出多智能体编排
PR Newswire ·  10/18 20:08

Het verbeterde platform integreert krachtige multi-agent AI-orkestratie die het traject van AI-productiviteit naar groei in bedrijven kan versnellen

高级多代理AI编排的增强平台可以加速企业从AI生产力到增长的过程

Tientallen bedrijven maken al gebruik van het platform om snel AI-beslissingstoepassingen in kaart te brengen, te bouwen en te testen en bedrijfswaarde op schaal te leveren

数十家公司已经在该平台上快速绘制、构建和测试AI决策应用,并实现规模化的业务价值

TEANECK, N.J., 18 oktober 2024 /PRNewswire/ -- Cognizant (NASDAQ:CTSH) kondigt vandaag belangrijke verbeteringen aan van zijn Cognizant Neuro AI-platform, dat ondernemingen helpt snel AI-gebruiksgevallen te ontdekken, te prototypen en te ontwikkelen om de besluitvorming te verbeteren, waardoor betere bedrijfsprestaties en nieuwe omzetkansen kunnen worden gegenereerd.

新泽西州泰尼克,2024年10月18日 /PRNewswire/ -- 高知特(纳斯达克股票代码: CTSH)今日宣布其高知特Neuro AI平台的重大改进,该平台帮助企业快速发现、原型设计和开发AI使用案例,以改善决策,从而带来更好的业绩和新的收入机会

Babak Hodjat, CTO of AI at Cognizant, explains the multi-agent enhancements to Cognizant Neuro AI.
高知特人工智能首席技术官巴巴克·霍贾特介绍了高知特Neuro AI的多代理增强功能

Volgens gegevens uit een onderzoek van Cognizant en Oxford Economics willen de meeste bedrijven (76%) AI inzetten om nieuwe inkomstenstromen te creëren, maar worstelen ze met het implementeren en schalen van bedrijfsoverschrijdende use cases. Velen (70%) vinden ook dat ze niet snel genoeg gaan. De verbeteringen aan Cognizant Neuro AI zijn gefocust op deze problemen. In slechts enkele minuten kunnen bedrijfsleiders vaststellen welke bedrijfsproblemen ze moeten aanpakken, de omvang ervan bepalen en synthetische gegevens genereren of hun eigen geanonimiseerde gegevens importeren om AI-modellen te maken. Het platform kan vervolgens voorspellingen doen en richtlijnen geven voor het behalen van bedrijfsresultaten en deze beslissingen rechtvaardigen, zodat bedrijven snel de impact van een verscheidenheid aan use cases kunnen beoordelen.

根据高知特和牛津经济学研究的数据,大多数公司(76%)希望利用人工智能来创造新的收入来源,但他们在实施和扩展业务跨界用例方面遇到困难。许多公司(70%)也发现他们进展不够快。高知特Neuro AI的改进侧重解决这些问题。企业领导者可以在几分钟内确定需要解决的业务问题、确定其范围并生成合成数据或导入其自己的匿名化数据来创建AI模型。然后,该平台可以进行预测并提供建议,以实现业务结果,并证明这些决策,使公司能快速评估各种用例的影响

Het verbeterde Cognizant Neuro AI-platform is nu beschikbaar voor Cognizant-klanten en is al getest, proefgedraaid en gebruikt door tientallen klanten. Het platform wordt ondersteund door meerdere octrooien. Vrijwel elke branche of bedrijfsactiviteit waarbij gegevensanalyse een rol speelt, variërend van voorraadbeheer en dynamische prijsstelling tot fraudevermindering en efficiënte personeelstoewijzing, kan er gebruik van maken. De verbeteringen aan het Neuro AI-platform begonnen als onderzoeksprojecten in het Cognizant AI Research Lab, dat eerder dit jaar van start is gegaan. Het lab richt zich op het onderzoeken en ontwikkelen van besluitgebaseerde AI-systemen. Deze verbeteringen zijn de eerste ontwikkelingen uit het lab die in een commercieel aanbod zijn geïntegreerd.

改进后的高知特Neuro AI平台现已提供给高知特客户,并已经由数十位客户测试、试运行和使用。该平台由多项专利支持。几乎每个涉及数据分析的行业或业务活动,从库存管理和动态定价到欺诈减少和有效人员分配,都可以使用。Neuro AI平台的改进始于高知特人工智能研究实验室中的研究项目,该实验室于今年早些时候启动。该实验室致力于研究和开发基于决策的人工智能系统。这些改进是实验室中的首个商业化提供的发展

Gilead Sciences, een toonaangevend biofarmaceutisch bedrijf en klant van Cognizant, gaf commentaar op het verbeterde Neuro AI-platform:

吉利德科学,一家领先的生物制药公司,高知特的客户,对改良后的神经人工智能平台发表了评论:

"Veel bedrijven vinden de toepassing van AI buiten het voorspellen van uitkomsten moeilijk. Dit komt omdat het oplossen van echte bedrijfsproblemen meestal duizenden verschillende scenario's omvat, vaak met tegenstrijdige prioriteiten," zegt Murali Vridhachalam, hoofd Cloud, Data en Analytics bij Gilead Sciences. "Met deze nieuwste updates is Cognizant Neuro AI het enige platform dat ik ken dat bedrijven in staat stelt om snel end-to-end Gen AI use cases in verschillende applicaties te implementeren en tastbare, omzetgenererende mogelijkheden te ontdekken. De innovatieve, multi-agent benadering voor het beheren van beslissingsworkflows maakt het uniek in de industrie."

“许多公司发现在预测结果之外应用人工智能很困难。原因在于解决真实业务问题通常涉及上千种不同情景,往往具有相互矛盾的优先级,” 吉利德科学的云、数据和分析主管Murali Vridhachalam表示。“通过这些最新更新,高知特神经人工智能是我所知道的唯一一个让企业能够迅速在不同应用程序中实施端到端的Gen AI用例并发现切实、能够创造收入的机会的平台。通过管理决策工作流程的创新性、多代理方法,使其在行业中独一无二。”

Een andere klant van Cognizant, Bayer Crop Science, gaf ook commentaar op zijn ervaring met het verbeterde platform:

高知特的另一位客户拜耳作物科学也对其对改良平台的经验发表了评论:

"Landbouw is een van de meest uitdagende beroepen, waarbij ingewikkelde beslissingen moeten worden genomen te midden van milieuonzekerheden en de noodzaak om sociale, economische en milieudoelstellingen met elkaar in evenwicht te brengen," zegt Patricio Salvatore La Rosa, hoofd Decision Science bij Bayer Crop Science. "We hebben verschillende basiscomponenten van Cognizant Neuro AI direct getest, met name LEAF. Op deze manier konden wij effectief complexe scenario's doorlopen. Door de samenwerkingsmogelijkheden van gespecialiseerde Gen AI-agenten te benutten, kijken we ernaar uit om ingewikkelde vraagstukken op het gebied van besluitvorming op een betrouwbare, transparante en betrouwbare manier op te lossen."

“农业是最具挑战性的行业之一,在环境不确定性和需要平衡社会、经济和环境目标的情况下需要做出复杂决策,” 拜耳作物科学的决策科学主管Patricio Salvatore La Rosa表示。“我们直接测试了高知特神经人工智能的几个基本组件,特别是LEAF。这样,我们能够有效地应对复杂情景。通过利用专业Gen AI代理的合作能力,我们期待通过可靠、透明和可信的方式解决决策领域的复杂问题。”

Cognizant heeft krachtige nieuwe functies geïntegreerd als onderdeel van de verbeteringen aan Cognizant Neuro AI. Dit zijn Opportunity Finder, een multi-agent-aangedreven ontdekkingstool om use cases in kaart te brengen, en een suite van grote taalmodel (LLM) assistenten die een krachtige AI-beslissingsmotor vormen. Klanten maken eerst kennis met het platform via Opportunity Finder, een LLM-assistent die helpt bij bepalen van potentiële AI-beslissingsgevallen voor hun bedrijf. De Model Orchestrator, met een drag-and-drop interface stelt gebruikers vervolgens in staat om de gegevens op te ruimen en er verschillende machine-learningmodellen op toe te passen. De voorbereiding van gegevens wordt gestroomlijnd door LLM's, om daarna aan de hand van toegepaste machine-learningmodellen uitkomsten te voorspellen terwijl evolutionaire AI-modellen beslissingen voorschrijven. Eenmaal getraind kunnen de beste modellen verder worden onderzocht of opgevraagd via een webinterface of een LLM-assistent.

作为改进高知特神经人工智能的一部分,高知特增加了强大的新功能。这些功能包括Opportunity Finder,一个由多代理驱动的发现工具,用于绘制用例,并由一套大型语言模型(LLM)助手组成,形成强大的人工智能决策引擎。客户首先通过Opportunity Finder认识平台,这是一款LLm助手,可帮助确定其公司的潜在人工智能决策案例。Model Orchestrator具有拖放界面,使用户能够清理数据并应用不同的机器学习模型。通过LLM流程化数据准备,然后根据应用的机器学习模型预测结果,同时进化的人工智能模型指导决策。一旦训练完成,最佳模型可以通过Web界面或LLm助手进一步探索或查询。

Het verbeterde Cognizant Neuro AI-platform is beschikbaar met kant-en-klare configuraties die eenvoudige startpunten bieden voor verschillende use cases. Deze omvatten gezondheidszorg (zoals medicijnontdekking en behandelplannen), financiën (zoals cyberbeveiliging en fraudepreventie), landbouw (zoals gewasopbrengstoptimalisatie en pesticideontwikkeling) en algemene sjablonen voor de toeleveringsketen, callcenters, klantenbinding en prijsoptimalisatie.

改进的高知特神经人工智能平台提供预先配置,为不同的用例提供了简单的起点。这些包括医疗保健(如药物发现和治疗计划)、金融(如网络安全和防欺诈)、农业(如作物产量优化和杀虫剂开发)以及供应链、呼叫中心、客户保留和价格优化的通用模板。

"Bedrijven worstelen met hoe en waar ze AI moeten toepassen om bedrijfsproblemen op te lossen, en daarom zien we dat de meeste AI-gebruikscases beperkt blijven tot op voorspellingen gebaseerde uitkomsten of oplossingen gebaseerd op één LLM chat," zegt Babak Hodjat, Chief Technology Officer van AI bij Cognizant. "Multi-agent AI-systemen vormen de sleutel tot het oplossen van deze problemen en daarom is Cognizant Neuro AI nu gebouwd met een dergelijk systeem als kern. Dit platform plaatst bedrijfsleiders - niet alleen datawetenschappers - in de bestuurdersstoel, zodat ze hun eigen domeinkennis kunnen gebruiken om snel en binnen enkele minuten gebruikscases voor AI te testen en vast te stellen en vervolgens de resulterende modelcode te leveren om op schaal te itereren."

"企业正苦于如何以及在哪里应用人工智能来解决业务问题,因此我们看到大多数人工智能用例仍然局限于基于预测的结果或基于单个LLm聊天的解决方案," 高知特人工智能首席技术官Babak Hodjat说。"多代理人人工智能系统是解决这些问题的关键,因此高知特神经人工智能现在建立在这样一个核心系统上。该平台将企业领导者 - 不仅仅是数据科学家 - 置于控制台,这样他们可以利用自己的领域知识快速且在几分钟内测试和确定人工智能用例,然后交付生成的模型代码以进行规模化迭代。"

Gartner stelt: "Meerdere agenten kunnen toewerken naar een gemeenschappelijk doel dat de mogelijkheden van individuele agenten overstijgt. De gecombineerde toepassing van meerdere agenten hanteert complexe taken die individuele agenten niet aankunnen, terwijl er meer aanpasbare, schaalbare en robuuste oplossingen worden gecreëerd."1

加特纳表示: "多个代理商可以共同实现超越个体代理商能力的共同目标。多个代理的组合应用处理了个体代理无法处理的复杂任务,同时创造了更加可定制、可扩展和稳健的解决方案。"

Neil Ward-Dutton, VP Automation, AI en Analytics bij IDC, gaf ook commentaar: "Nu ondernemingen AI strategisch gaan benaderen en verder gaan dan experimenteren, willen ze graag weten hoe ze use cases kunnen bepalen en prioriteren. Aanbieders zullen een sterke positie innemen als zij met behulp van technologie gebruiksgevallen sneller in kaart brengen, waarbij zij vervolgens die technologie gebruiken om implementaties te testen en op te schalen."

IDC的副总裁Neil Ward-Dutton在自动化、人工智能和分析方面表示: "随着企业对人工智能的战略性接近并且走出试验阶段,他们希望了解如何确定和优先考虑用例。供应商将在通过技术更快地绘制用例的基础上立于不败之地,然后利用该技术来测试和扩展实施。"

Ga voor meer informatie over het verbeterde Cognizant Neuro AI-platform en om u aan te melden voor een demo naar cognizant.com/neuroai.

访问有关改进的高知特Neuro AI平台的更多信息,并注册演示,请访问cognizant.com/neuroai。

Over Cognizant

关于高知特

Cognizant (Nasdaq: CTSH) ontwikkelt moderne bedrijven. We helpen onze klanten met het moderniseren van technologie, het herontwerpen van processen en het transformeren van ervaringen, zodat ze koploper kunnen blijven in onze snel veranderende wereld. Samen verbeteren we het dagelijks leven. Kijk hoe op of @cognizant.

高知特(纳斯达克: CTSH)致力于打造现代企业。我们帮助客户现代化技术,重新设计流程,并改善体验,从而使他们能够在这个快速变化的世界中保持领先地位。我们共同改善日常生活。请浏览 了解更多或在@cognizant了解详情。

Over het Cognizant AI Research Lab

关于高知特人工智能研究实验室

Het Cognizant AI Research Lab heeft als missie het menselijk potentieel te maximaliseren met Decision AI, een vorm van AI die generatieve AI, multi-agent architectuur, deep learning en evolutionaire AI combineert om geavanceerde besluitvormingssystemen te creëren. Decision AI voedt het Neuro AI-platform van Cognizant, dat wordt gebruikt door Fortune 500-bedrijven en non-profits om nieuwe manieren te ontdekken om hun doelen te overtreffen. Het platform stelt organisaties in staat om snel AI te bouwen om de besluitvorming te optimaliseren, wat leidt tot omzetgroei en maatschappelijke vooruitgang.

高知特人工智能研究实验室的使命是通过决策人工智能最大化人类潜力,这种形式的人工智能结合生成式人工智能、多智能体架构、深度学习和进化人工智能,以创建先进的决策系统。决策人工智能提供给高知特Neuro AI平台,被财富500强公司和非营利组织使用,发现超越目标的新方法。该平台使组织能够快速构建人工智能,优化决策过程,从而实现收入增长和社会进步。

Onder leiding van AI-pioniers Babak Hodjat en Risto Miikkulainen werkt het lab samen met instellingen, de academische wereld en technologiepartners om op verantwoorde wijze baanbrekende AI-oplossingen te ontwikkelen. Met meer dan 75 octrooien (uitgegeven of in behandeling) blinkt het lab uit in het combineren van wetenschappelijke innovatie met commerciële toepassingen. Het ondersteunt het doel van Cognizant om het dagelijks leven te verbeteren, met de nadruk op zakelijke en AI-for-good toepassingen.

由人工智能先驱Babak Hodjat和Risto Miikkulainen领导,该实验室与机构、学术界和技术合作伙伴合作,负责以负责任的方式开发开创性的人工智能解决方案。该实验室以将科学创新与商业应用相结合而著称,拥有75多项专利(已发放或待处理)。该实验室支持高知特的使命,即改善日常生活,重点放在商业和AI-for-good应用上。

Toekomstgerichte verklaringen

前瞻性声明

Dit persbericht bevat verklaringen die mogelijk toekomstgerichte verklaringen zijn, in overeenstemming met de Safe Harbor-bepalingen van de Private Securities Litigation Reform Act van 1995, waarvan de nauwkeurigheid noodzakelijkerwijs onderhevig is aan risico's, onzekerheden en aannames met betrekking tot toekomstige gebeurtenissen die mogelijk niet nauwkeurig blijken te zijn. Deze verklaringen omvatten, maar zijn niet beperkt tot, expliciete of impliciete toekomstgerichte verklaringen met betrekking tot de toepassing van generatieve kunstmatige intelligentie en de effecten van generatieve kunstmatige intelligentie op de beroepsbevolking, het bedrijfsleven en de economie. Deze verklaringen zijn geen beloften of garanties, maar zijn de bevindingen van het hierboven besproken onderzoek en blijven onderhevig aan een verscheidenheid aan risico's en onzekerheden, waarvan vele buiten onze controle liggen, waardoor de werkelijke resultaten wezenlijk kunnen verschillen van de resultaten die in deze toekomstgerichte verklaringen worden beschreven. Bestaande en potentiële beleggers wordt geadviseerd niet overmatig te vertrouwen op deze toekomstgerichte verklaringen, die uitsluitend betrekking hebben op de datum van dit persbericht. Factoren die ertoe zouden kunnen leiden dat de resultaten wezenlijk verschillen van de expliciete of impliciete resultaten zijn onder andere algemene economische omstandigheden, de invloed van technologische ontwikkeling en concurrentie, de concurrerende en snel veranderende aard van de markten waarin we actief zijn, de concurrerende markt voor talent en de invloed hiervan op het werven en behouden van werknemers, en andere factoren die worden besproken in ons meest recente jaarverslag op Formulier 10-K en andere documenten die bij de Securities and Exchange Commission zijn gedeponeerd. Cognizant neemt geen verplichting op zich om toekomstgerichte verklaringen bij te werken of te herzien, hetzij als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of anderszins, behalve wanneer wij hiertoe verplicht zijn onder de toepasselijke effectenwetgeving.

本新闻稿包含可能是前瞻性声明的声明,符合1995年《私营证券诉讼改革法》的安全港规定,其准确性必须受到关于可能未被证实的未来事件的风险、不确定性和假设的影响。这些声明包括但不限于关于生成式人工智能应用以及生成式人工智能对劳动力、商业和经济产生的影响的明示或暗示的前瞻性声明。这些声明不构成承诺或担保,而是上述研究结果,并且一直受各种风险和不确定因素的影响,其中许多是我们无法控制的,因此实际结果可能会大不相同 与本些前瞻性声明中描述的结果。现有和潜在的投资者被建议不要过多依赖这些前瞻性声明,这些声明仅适用于这份新闻稿的日期。可能导致结果与明示或暗示结果大不相同的因素包括一般经济状况、技术发展和竞争的影响,我们所处市场的竞争激烈且迅速变化的性质,对人才的竞争市场及其对招聘和留住员工的影响,以及其他在我们最新10-k表格年度报告中讨论的因素和提交给证券交易委员会的其他文件中讨论的因素。高知特不承诺更新或修订前瞻性声明,除非根据适用的证券法义务。

1 Gartner: Innovation Insight: AI Agents, 3 april, 2024. GARTNER is een gedeponeerd handelsmerk en dienstmerk van Gartner, Inc. en/of haar dochterondernemingen in de Verenigde Staten en internationaal en wordt hierin met toestemming gebruikt. Alle rechten voorbehouden.

1 加特纳:创新洞察:AI代理,2024年4月3日。加特纳是Gartner, Inc.及其子公司在美国和国际上的注册商标和服务标志,并在此获得许可使用。保留所有权利。

Neem voor meer informatie contact op met:

如需更多信息,请联系:

VS
Naam Gabrielle Gugliocciello
E-mail [email protected]


Europa / APAC
Naam Christina Schneider
E-mail [email protected]


India
Naam Rashmi Vasisht
E-mail [email protected]

VS
姓名Gabrielle Gugliocciello
电子邮件 [email protected]


欧洲/亚太
姓名克里斯蒂娜·施耐德
电子邮件 [email protected]


印度
Naam Rashmi Vasisht
电子邮件 [email protected]

Video -
Logo -

视频 -
标志 -

WANT YOUR COMPANY'S NEWS FEATURED ON PRNEWSWIRE.COM?

想要您公司的新闻在PRNEWSWIRE.COM上特色呈现吗?

440k+
440k+

Newsrooms &
新闻发布室&

Influencers
影响力
9k+
9k+

Digital Media
数字媒体

Outlets
卖场
270k+
270k+

Journalists
新闻记者

Opted In
已选择加入
GET STARTED
开始使用
声明:本内容仅用作提供资讯及教育之目的,不构成对任何特定投资或投资策略的推荐或认可。 更多信息
    抢沙发